Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Partizan razbi Huventud!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Partizan razbi Huventud!!!

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Partizan razbi Huventud!!!
    Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 00:08
E tako se to radi !!!!!!! Žao mi je samo što nisam bio u Pioniru!!!!

Pozdrav za ekipu koja jeste: Bakija (Wolverine), Bokija, Mićka, Suzu...

Prvi trijumf Partizana u Top 16

Ekipa Partizana ubedljivo je u trećem meču top 16 faze savladala gostujući Huventud sa 85:70. Sjajnu Partiju prikazali su Partizanovi centri Drobnjak i Perović, obojica sa dabl-dabl učinkom. Drobnjak je bio najefikasniji igrač na meču sa 16 poena i 10 skokova. Perović je imao isti broj skokova i tri poena manje. Kamings je postigao 15.

Partizan je sjajno odigrao prvi deo igre, koristeći greške Huventuda u napadu i realizaciji kontra napada. Domaći tim je uspeo da napravi 10 poena razlike 13:3, ali se gostujuća ekipa konsolidovala i do kraja tog dela smanjila razliku na 6 poena, 23:17.

Početkom drugog poluvremena Partizan je krenuo u istom ritmu i prednost podigao na osam poena. I dalje je glavno oružje Partizana bio kontra-napad dok su Španci razliku pokušavali da smanje šutom za tri poena. Tu četvrtinu obeležio je veliki broj izgubljenih lopti gostiju.

Benet je održavao goste u životu, na poluvreme se otišlo rezultatom 42:35. Partizan je drugi deo dobio sa 19:18, uz veoma loš šut za tri poena 1-10.
Tokom trećeg dela Partizan je održavao prednost stečenu u prvom poluvremenu. Na sredini treće četvrtine Huventud je zaigrao agresivnje u odbrani i uspeo da se približi na samo dva poena. Tada je Predrag Drobnjak preuzeo odgovornost na sebe i u dva sledeća napada zabeležio pet poena i dva skoka. Za minut i četrdeset sekundi Partizan je napravio seriju od 9:0 i "odlepio" se na 58:47.

Na kraju trećeg dela Partizan je i dalje imao solidnu prednost 61:53.

Do sredine poslednjeg dela igre došlo je do pada u igri domaćeg tima, pa je Huventud smanjio prednost na samo tri poena. Novu prednost od devet poena doneli su centri Perović i Drobnjak. Na dva minuta do kraja meča Partizan je stekao deset poena prednosti.

"Oni su došli da dobiju ovu utakmicu, sa druge strane, mi smo imali motiva. Čovek mora da ima motiv i kada igra pripremnu utakmicu, a posebno kada je u pitanju Top 16 Evrolige. Puno su nam pomogli navijači, još kada bi mogli da se uzdrže od ubacivanj predmeta u teren... U svakom slučaju, i večeras se videlo da Beograd nije košarkaška provincija i da to nikada neće ni biti," rekao je posle utakmice trener 'crno-belih' Duško Vujošević.

Posle poraza Olimpijakosa od CSKA u Pireju, Partizan, Huvendtud i Olimpijakos imaju po jednu pobedu i dva poraza. Rusi si bez poraza.
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 00:10
smanji font darije,obrisat cu ti postTongue
a nisi mogao odoljeti da ne napises da ste pobijediliSmile

Ažurirao dejan-sl - 02.Ožujak/Mar.2007 u 00:11
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 00:11
Eh, kad bi samo nastavili. Samo da ne ostane na ovoj pobedi, da ne bi bilo "i corava koka ubode po neko zrno"
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 00:23
Ma pazi Vlado, pobedili smo mi u predtakmičenju i jače ekipe od Huventuda a bogami i od Olimpijakosa, tako da....
Nadam se najboljem u Pireju u sledećem kolu!!!!!
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 00:47
E, ali i to ne mora nista da znaci... I Juventud ide u Pirej... Treba vam i pobeda protiv CSKA, ili bar protiv Juventuda u gostima... Mislim da su jako male sanse da se prodje medju 8... Samo u domenu teorije...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 00:55
Jebi ga, nada umire poslednja....
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 01:02
Pa, mislim da je ova umrla jos kad ste pukli od Grka u Pioniru. Da ste to dobili, druga bi se pesma sad pevala...
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 01:19
ma najbolji smo

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 01:23
Johhny , nemoj da ti pošaljem Nadu (  ) pa ćeš videti ko je umro?????
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 01:26
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

ma najbolji smo
daaa, mos mislitSmile
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 01:30
Ti hajdukaovac bolje ćuti i pokrij se ušima!!!!!
Big smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smile
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 01:31
LOLsad cu ti poslat delije da te zgazeLOL LOLLOLLOLLOLLOLLOL

Ažurirao dejan-sl - 02.Ožujak/Mar.2007 u 01:31
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 01:35
Nemoj brate, danas, čekaj da mi prođu leđa, pa ih onda šalji....
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 01:36
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Nemoj brate, danas, čekaj da mi prođu leđa, pa ih onda šalji....
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

LOLLOLLOLLOL,ma oni ce ti biti umjesto kosmodiskaBig smile
Na vrh
wolverine View Drop Down
Translator
Translator
sex addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wolverine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 05:13
uf mrtav sam. samo sto sam doso iz pionira + svirka + kafe = neverovatno dobar provod posle dugo vremena. pozdrav za darija sto je usinuo ledja i time mi obezbedio kartu za tekmu Thumbs UpHug

odlicno navijanje. moglo je maaalo jace, ali dobra atmosfera u svakom slucaju!
rock'n'roll is about emotions,
punk rock is about attitude,
hardcore is a way of life!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 05:21
Originalno postovano od strane wolverine wolverine piše:

pozdrav za darija sto je usinuo ledja i time mi obezbedio kartu za tekmu Thumbs UpHug

Vratićeš ti to meni....mada, kako smo pobedili, samo nareži te filmove od Vlajka , uzmi ONA dva, donesi mi sutra i kvit smo!!!
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 11:52
Darije, posalji mi Nadu, makar ja umro...TongueWink
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 15:38
Sve za drugara.... Šaljem danas posle podne....
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 18:39

Jesi poslao... Jos nije stigla...SmileTongue Vracam ti je za 2-3 dana, ako mene prezivi...

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2007 u 22:20
E, kako stvari stoje u Badaloni, izgleda da je Nada stigla...ClapClapClap Samo tako, samo napred!!! Mozda nesto i ispadne...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,277 sekundi.