Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Partizan razbi Huventud!!!

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Sport
Opis foruma: Općenito o sportu, njegovim kategorijama, klubovima , pojedincima...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=12748
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 19:06
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Partizan razbi Huventud!!!
Objavio: darije
Tema: Partizan razbi Huventud!!!
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2007 u 00:08
E tako se to radi !!!!!!! Žao mi je samo što nisam bio u Pioniru!!!!

Pozdrav za ekipu koja jeste: Bakija (Wolverine), Bokija, Mićka, Suzu...

Prvi trijumf Partizana u Top 16

Ekipa Partizana ubedljivo je u trećem meču top 16 faze savladala gostujući Huventud sa 85:70. Sjajnu Partiju prikazali su Partizanovi centri Drobnjak i Perović, obojica sa dabl-dabl učinkom. Drobnjak je bio najefikasniji igrač na meču sa 16 poena i 10 skokova. Perović je imao isti broj skokova i tri poena manje. Kamings je postigao 15.

Partizan je sjajno odigrao prvi deo igre, koristeći greške Huventuda u napadu i realizaciji kontra napada. Domaći tim je uspeo da napravi 10 poena razlike 13:3, ali se gostujuća ekipa konsolidovala i do kraja tog dela smanjila razliku na 6 poena, 23:17.

Početkom drugog poluvremena Partizan je krenuo u istom ritmu i prednost podigao na osam poena. I dalje je glavno oružje Partizana bio kontra-napad dok su Španci razliku pokušavali da smanje šutom za tri poena. Tu četvrtinu obeležio je veliki broj izgubljenih lopti gostiju.

Benet je održavao goste u životu, na poluvreme se otišlo rezultatom 42:35. Partizan je drugi deo dobio sa 19:18, uz veoma loš šut za tri poena 1-10.
Tokom trećeg dela Partizan je održavao prednost stečenu u prvom poluvremenu. Na sredini treće četvrtine Huventud je zaigrao agresivnje u odbrani i uspeo da se približi na samo dva poena. Tada je Predrag Drobnjak preuzeo odgovornost na sebe i u dva sledeća napada zabeležio pet poena i dva skoka. Za minut i četrdeset sekundi Partizan je napravio seriju od 9:0 i "odlepio" se na 58:47.

Na kraju trećeg dela Partizan je i dalje imao solidnu prednost 61:53.

Do sredine poslednjeg dela igre došlo je do pada u igri domaćeg tima, pa je Huventud smanjio prednost na samo tri poena. Novu prednost od devet poena doneli su centri Perović i Drobnjak. Na dva minuta do kraja meča Partizan je stekao deset poena prednosti.

"Oni su došli da dobiju ovu utakmicu, sa druge strane, mi smo imali motiva. Čovek mora da ima motiv i kada igra pripremnu utakmicu, a posebno kada je u pitanju Top 16 Evrolige. Puno su nam pomogli navijači, još kada bi mogli da se uzdrže od ubacivanj predmeta u teren... U svakom slučaju, i večeras se videlo da Beograd nije košarkaška provincija i da to nikada neće ni biti," rekao je posle utakmice trener 'crno-belih' Duško Vujošević.

Posle poraza Olimpijakosa od CSKA u Pireju, Partizan, Huvendtud i Olimpijakos imaju po jednu pobedu i dva poraza. Rusi si bez poraza.

-------------

Odgovori:
Objavio: dejan-sl
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2007 u 00:10
smanji font darije,obrisat cu ti postTongue
a nisi mogao odoljeti da ne napises da ste pobijediliSmile

-------------
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!

Objavio: Vladika
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2007 u 00:11
Eh, kad bi samo nastavili. Samo da ne ostane na ovoj pobedi, da ne bi bilo "i corava koka ubode po neko zrno"

-------------
Vladika

Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2007 u 00:23
Ma pazi Vlado, pobedili smo mi u predtakmičenju i jače ekipe od Huventuda a bogami i od Olimpijakosa, tako da....
Nadam se najboljem u Pireju u sledećem kolu!!!!!

-------------

Objavio: Johhny Q
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2007 u 00:47
E, ali i to ne mora nista da znaci... I Juventud ide u Pirej... Treba vam i pobeda protiv CSKA, ili bar protiv Juventuda u gostima... Mislim da su jako male sanse da se prodje medju 8... Samo u domenu teorije...

-------------
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...

Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2007 u 00:55
Jebi ga, nada umire poslednja....

-------------

Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2007 u 01:02
Pa, mislim da je ova umrla jos kad ste pukli od Grka u Pioniru. Da ste to dobili, druga bi se pesma sad pevala...

-------------

Objavio: blackpearl
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2007 u 01:19
ma najbolji smo

-------------

Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2007 u 01:23
Johhny , nemoj da ti pošaljem Nadu (  ) pa ćeš videti ko je umro?????
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2007 u 01:26
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

ma najbolji smo
daaa, mos mislitSmile

-------------

Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2007 u 01:30
Ti hajdukaovac bolje ćuti i pokrij se ušima!!!!!
Big smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smile

-------------

Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2007 u 01:31
LOLsad cu ti poslat delije da te zgazeLOL LOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2007 u 01:35
Nemoj brate, danas, čekaj da mi prođu leđa, pa ih onda šalji....
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2007 u 01:36
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Nemoj brate, danas, čekaj da mi prođu leđa, pa ih onda šalji....
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

LOLLOLLOLLOL,ma oni ce ti biti umjesto kosmodiskaBig smile

-------------

Objavio: wolverine
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2007 u 05:13
uf mrtav sam. samo sto sam doso iz pionira + svirka + kafe = neverovatno dobar provod posle dugo vremena. pozdrav za darija sto je usinuo ledja i time mi obezbedio kartu za tekmu Thumbs UpHug

odlicno navijanje. moglo je maaalo jace, ali dobra atmosfera u svakom slucaju!

-------------
rock'n'roll is about emotions,
punk rock is about attitude,
hardcore is a way of life!

Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2007 u 05:21
Originalno postovano od strane wolverine wolverine piše:

pozdrav za darija sto je usinuo ledja i time mi obezbedio kartu za tekmu Thumbs UpHug

Vratićeš ti to meni....mada, kako smo pobedili, samo nareži te filmove od Vlajka , uzmi ONA dva, donesi mi sutra i kvit smo!!!

-------------

Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2007 u 11:52
Darije, posalji mi Nadu, makar ja umro...TongueWink

-------------

Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2007 u 15:38
Sve za drugara.... Šaljem danas posle podne....

-------------

Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2007 u 18:39

Jesi poslao... Jos nije stigla...SmileTongue Vracam ti je za 2-3 dana, ako mene prezivi...

-------------

Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2007 u 22:20
E, kako stvari stoje u Badaloni, izgleda da je Nada stigla...ClapClapClap Samo tako, samo napred!!! Mozda nesto i ispadne...

-------------

Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2007 u 22:35
E, sad jos samo CSKA...

-------------

Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2007 u 22:40
Biće Johhny, biće....

Razbismo i drugi put ovaj glupi Huventud!!!!!!!!!!!!!
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
80:89!!!!!!!!!!!!!!

-------------

Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2007 u 22:57
Sta se dogadja dalje? Vidim Olympiacos ima -11, Partizan -15... Sta se dogadja, ako Partizan kojim ludim slucajem pobedi CSKA, a Olympiacos dobije Joventut, kao sto je i logicno ocekivati? Odlucuje li razlika, ili medjusobni susreti?

-------------

Objavio: Michko
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2007 u 00:02
Medjusobni susret Johnny....jedino kad tri ekipe imaju isti skor onda se gleda razlika.......To znaci da bi mi dobili CSKA i prosli dalje,HUVENTUD mora da dobije u Pireju......

Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2007 u 00:34
Košarkaši Partizana pobedili su u Badaloni ekipu Huventuda rezultatom 89:80 (21:22, 22:28, 24:16, 23:14) u petom kolu grupe E Evrolige. Tom pobedom "crno-beli" su zadržali izglede da se plasiraju u četvrtfinale. Posle pet kola CSKA ima pet, Olimpijakos i Partizan po dve, a Huventud jednu pobedu. Najefikasniji u beogradskoj ekipi bili su Tripković sa 26, Drobnjak sa 17 i Kecman sa 14 poena. U timu iz Katalonije Fernandes je dao 16, Benet 15, a Arčibald 14 poena.

Partizan je posle izjednačene prve četvrtine uspeo da se odvoji na plus 6 (28:22) u trinaestom minutu. Tada je Huventud pojačao igru u napadu i za samo sedam minuta postigao 28 poena, uz niz grešaka u organizaciji igre srpskog kluba.

Huventud je na poluvremenu imao sedam poena razlike (50:43) a do finiša treće četvrtine Katalonci stižu do trinaest poena prednosti (61:48 i 64:51).

Tada počinje serija "crno-belih", sa dve trojke Tripkovića i jednom Drobnjaka. Domaća ekipa potpuno gubi konce igre i samopouzdanje, a već na kraju treće četvrtine beogradska ekipa vodi 67:66, trojkom Kecmana u poslednjoj sekundi (16-2 za dva i po minuta).

Poslednji period počeo je igrom bez poena, koja je trajala dva minuta, a Partizan se konačno odvaja posle nove serije 16-2 (ovog puta za pet minuta) do maksimalnih 83:70 (trojka Drobnjaka).

U poslednja dva i po minuta Huventud je konstantno pokušavao da trojkama uhvati priključak, ali ih šut nije služio pa su "crno-beli" rutinski priveli meč kraju i zabeležili izuzetno bitnu pobedu.

U poslednjem kolu Partizan igra sa moskovskim CSKA u Beogradu, dok Olimpijakos dočekuje Huventud.

U slučaju da pobede Olimpijakos pobedi, Grci ne zavise od beogradskog rezultata, zbog dve pobede nad Partizanom. Ako u Pireju pobede Katalonci, a u Beogradu Partizan, "crno-beli" idu u četvrtfinale.

Najkomplikovanije će biti u slučaju da pobede zabeleže Huventud i CSKA. U tom slučaju bi sve ekipe osim Rusa ušle u krug sa po dve pobede u međusobnim mečevima.

U takvim okolnostima Partizan bi imao odličnu startnu poziciju – zbog sjajne koš-razlike sa direktnim rivalima (+12 u četiri meča) njih bi eliminisala samo pobeda Huventuda od 35 i više poena razlike!

Dosadašnji rezultati u krugu:

Partizan – Huventud 85:70 i 89:80
Partizan – Olimpijakos 84:92 i 75:79
Huventud – Olimpijakos 58:56

-------------

Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2007 u 00:36
crvena zvezda,crvena zvezda!!!!!LOL

-------------

Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2007 u 00:50
Alo bre..... nemoj da ti dođem na topic o Dinamu i Hajduku!!! Prso si odma!!! LOL

-------------

Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2007 u 00:53
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Alo bre..... nemoj da ti doÄ‘em na topic o Dinamu i Hajduku!!! Prso si odma!!! LOL
nemoj,ostani tu gdje jesiBig smile....ubi me onaj bertoman legaBig smile

-------------

Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2007 u 00:57
Vidim, zato pazi šta pričaš, ja ako ti dođem....  LOL

-------------

Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2007 u 01:00
Znaci, ipak dzaba nada... Malo je verovatno da ce sve kockice sad da se sklope... A, iskreni da budemo, preslab je Partizan za Final Eight... A sto se tice ostalog, Bogu hvala, Zvezda je verovatno izasla iz krize, pa sad mozemo malo da dignemo glavu...

-------------

Objavio: wolverine
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2007 u 01:40
 ma, sta god uradili, bice extra navijanje u pioniru sledece nedelje!
vidimo se na utakmici!Wink

-------------
rock'n'roll is about emotions,
punk rock is about attitude,
hardcore is a way of life!

Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2007 u 01:55
Baki, karte spremne, majicu dobijaš, imamo šalove....
Ludnica....

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk