Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Spanski portugalski titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Spanski portugalski titlovi

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Spanski portugalski titlovi
    Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 14:53
Bas se obradujem kad pronadjem na sajtu spanski ili portugalski titl. Istog momenta okrenem Roju Salvaje na mobilni i ona mi to caskom prevede na srpski-hrvatski-bosnjacki-maternji (aka. crnogorski). Dajte, nemojte se mlatiti...
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 14:57
ja sam za to da se svi ti prevodi obrisu
a pogotovo oni kineski/japansli ne znam kome to treba

Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 15:25
Podrzavam to, ne moze to da se salje..
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 15:38
Ja se slazem sa vama u potpunosti.
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 19:43
izbrisite odma to ja neznam koji paraziti stavljaju to cak stavlja kao sprski ili hrvatski titl...
Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 19:58
mislim da bi trebalo brisati sve titlove na stranim jezicima uz koje pise PREVEDITE. 
-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 20:17
Originalno postovano od strane duke_of_earl duke_of_earl piše:

mislim da bi trebalo brisati sve titlove na stranim jezicima uz koje pise PREVEDITE. 

Od danas svi koji budu uploadovali prevode sa PREVEDITE u nazivu filma/serije dobijaju opomenu. Posle 2 opomene ako nastave tako dobijaju ban!!

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 20:18
Sve prevode koje pronađete a da su na nekom egzotičnom jeziku ili imaju to PREVEDITE , napišite OVDE
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2007 u 09:47
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

Originalno postovano od strane duke_of_earl duke_of_earl piše:

Od danas svi koji budu uploadovali prevode sa PREVEDITE u nazivu filma/serije dobijaju opomenu. Posle 2 opomene ako nastave tako dobijaju ban!!

JUHUUUU!!!!!! Napokon BAN i na Titlovima.
Slazem se. Brisite sve.Clap
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2007 u 23:16

Daj vidi da prevede -The Abandoned (2006)-
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2007 u 23:19
Originalno postovano od strane Shejtan Shejtan piše:

Daj vidi da prevede -The Abandoned (2006)-

ko da vidi?
sledeci put ako budes tako trazio prevod dobijas opmenu. procitaj pravila foruma!

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 00:53
Slazem se za ove dalekoistocne jezike, ali morate priznati da su franc. i spanski najzastupljeniji prevodi  (ne brojim engleski koga smatrate maternjim)   Zasto brisati spanske i francuske titlove, mislite da nema ko da prevede?

Ajde anketa ovde, ima li ko da zna da prevede spanski ili francuski?

(naravno, prevodioci se nece javljati, imaju pametnija posla, prevode)
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 00:59

beli nista od tih jezika....ovdje samo eng i ex-yu titlovi...ima drugih saktova za  ostale jezike..a mi cemo se drzat onog sto je i dosad bilo

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 01:01
ma kakvi spanski i francuski.Samo ex - yu i Eng,to je najbolje
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 01:07

Dobro, ali znajte da ima ljudi koji znaju bas te jezike a treba im titl za prevodjenje......sta prevesti?

Brisite onda sve ostalo.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 01:08

Ah da, i engleski, i njega....zasto prevoditi sa eng a ne sa spa i sa fra??????

Schopenhauer
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 01:09
Polazna zamisao ovog sajta sa prevodima je bila da na njemu budu samo ex-yu jezici. Iz očiglednih razloga je dodat i englenski... Ne kažem da ovde nema ljudi koji razumeju i španski i francuski i ... ali ti prevodi na tim jezicima bi koristili malom broju ljudi i pravili bi zagušenje i zbrku na sajtu a prevodioci će se, ako budu hteli da prevdu neki titl na ovim jezicima, snaći. Samo, i takvih je MNOGO malo!!! Svaka čast Johhny Q!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 01:12
E da ima još ljudi kao Johhny,sad bi imao preveden Children of the corn,a ovako čovek nema vremena i ništa od tog.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 02:07
E, da... Hvala na lepim recima, ovako trenutno izgledam...Embarrassed Samo malo crvenije... Ne, salu na stranu, sve je to lepo sto BELI kaze, ali ja sam za LA LUNU trazio prevod sa spanskog na ovom forumu vise od mesec dana, i niko se nije javio... Na stranu sto je titl bio na portugalskom, meni je to sve isto, ali svejedno... Nije se nasao niko ko zna spanski... Za francuski, doduse, nisam pitao... Takodje, imam jedan titl na slovenackom, koga niko, i slovima NIKO, nece da mi prevede... Ili ne zna... Mislim da nije stvar u znanju ili neznanju, jebiga, mrzi nas, uradice to neko drugi, sto da se ja jebavam, ako ima drugih ludaka... U tome je poenta... AcaNe, sad sam stvarno u velikoj guzvi, prevodim cerki maturski, uzeo sam Pisma od Ive Dzima samo zato sto i mene jako zanima film, inace nista ovih dana drugo ne radim... Strpi se malo, s obzirom da me je ona devojka iz NL ispalila, prevescemo to ja i moj drug Raka (koji je profesor holandskog ili kako se vec jezik zove), cim se doticni vrati iz Amsterdama... Prvi si mi na listi cekanja... 
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 02:47

Johhny, tek sada videh tvoj potpis.....svrljas li ti jos po kojim sajtovima?
Cini mi se da se znamo sa jos nekog sajta/foruma.
Usput , sa kojeg jezika to prevodis????

Inace, pouzdano znam da LJUBO POSAVEC prevodi sa spanskog, to da li hoce, to je drugo pitanje...
Pogledajte malo listu clanova

Schopenhauer
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.