Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Molim vas, pomognite !!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Molim vas, pomognite !!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
HENKY View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Molim vas, pomognite !!!
    Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 23:38
Skinuo sam igricu FlatOut 2, snimim je, snimim crack, ali onda kad pokušam ući u igricu dođe error na kojem piše "Failed to load binary database 'data/Database/FlatOut2.db'

zna neko u čemu bi mogao biti problem ?
Na vrh
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 00:00
Pa mozda Ti Crack ne valja, uporedi sa mojim pa ako nisu isti moguce da je to problem ako nije do samog Wondowsa. Iza extenzije exe kod mene je ova oznaka gabarita: 16.257.024  Kod mene radi bez problema.
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2007 u 23:18
Najvjerojatnije da ti crack ne valja
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.