Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - PES 6 (pc)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

PES 6 (pc)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
zoky View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: PES 6 (pc)
    Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 17:07
tražim tu igricu već dugo i nigdje je nisam našao, pa ako je netko ima bio bi mu jako zahvalan.
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 17:44
imam ja tu igricu Big smile
Hajduk živi vječno
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 18:16
imaju je svi! al nije baš nešt na pc-u... grafika izgleda bolje, jer je dosta približeno, ali je teža nego na ps2

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 18:26
ma meni ta igrica uopće nije nešto. dosta grešaka ima. ali to je moje mišljenje...
Hajduk živi vječno
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 19:41
@monkey poslao sam ti pm
Na vrh
robi-sl View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robi-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 21:41
imam ja tu igru i imam problem:radila mi je odlicno dok nisam rusio windowse kad sam je poslje toga instaliro nece mi radit tj.cuje se zvuk ali nema slike i nemam pojma sta je to neki su mi rekli da mi graficka nije instalirana ali sam pogledo s grafickom mi je sve ok..!!!
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2007 u 14:53
probaj najnovije drivere za graficku stavit, ili mozda direct x
To sam ja...
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2007 u 15:12
ima za skinut patch s hnl-om (ali mislim da znate za to). nije loše napravljeno.
Hajduk živi vječno
Na vrh
robi-sl View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robi-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2007 u 18:51
Originalno postovano od strane monkey monkey piše:

ima za skinut patch s hnl-om (ali mislim da znate za to). nije loše napravljeno.

znam da ima ali gdje!!
!
Na vrh
robi-sl View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robi-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2007 u 18:52
Originalno postovano od strane Roteiro Roteiro piše:

probaj najnovije drivere za graficku stavit, ili mozda direct x

stavio sam  nove drajvere i sad radi kako treba!!
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2007 u 21:05
robi, odi na cropes.net
registriraj i skini patch. imas jos neki program koji moraš skinut da bi pokrenuo patch. ali imaš upute.
Hajduk živi vječno
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2007 u 22:54
ili crofc.net

Dobar je REGIONALNI PATCH, kad ga još malo i podesite, jer izbacili su Nizozemsku ligu, pa se pojebu dresovi (ako imate u kitserveru sve fino dresiće za sezonu 06/07), i tu treba malo čačkat, ali da se sredit.

Inače, igram PES samo na ps2, jer grafa mi je 7600GS (512MB), al malo sere igra, preklapa se (malo) grafika.

(inače, svima je tako na ovoj dotičnoj grafičkoj)

Al, da na kraju ipak sam si patchirao i pes za ps2, pa je i tu sve sjajno!

Ažurirao Zlatkohead - 14.Travanj/Apr.2007 u 22:57

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.