Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Greska pri upload-u titla..
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Greska pri upload-u titla..

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Condor View Drop Down
member
member
Software guru

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Condor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Greska pri upload-u titla..
    Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2007 u 17:08
Pokusao sam da upload-ujem 6 titlova jednog serijala (Into The West), ali svaki put dobijem sledecu gresku: "File must be in .zip or .rar format.", iako sam sve uredno zip-ovao (pokusao sam i sa .rar)! Velicina arhive bila je 107 KB, nije bilo space-ova u nazivu fajla...
U CEMU JE PROBLEM???

P.S. Izvinjavam se ako postam na pogresnom mjestu, novi sam na forumu!?!
Zivi kao da imas samo jedan zivot...
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2007 u 23:15
desava se da neki imaju problema da uploadom
posalji meni na mail vpijana[at]yahoo.com pa cu zakaciti

Na vrh
Condor View Drop Down
member
member
Software guru

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Condor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2007 u 00:22
Evo upravo sam proslijedio na mail, pa ga baci na upload kada stignes...
Hvala!
Pozz
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2007 u 00:29
yes,uspio sam uploavdat titl...skinuo sam najnoviji zip. i s tim radi...pokusajte vi koji ne mozete,mozda uspijete..
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2007 u 01:12
zakaceno

Na vrh
Condor View Drop Down
member
member
Software guru

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Condor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2007 u 03:11
Thanks! :-)
Na vrh
Condor View Drop Down
member
member
Software guru

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Condor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2007 u 03:17
Originalno postovano od strane Bebinjo Bebinjo piše:

yes,uspio sam uploavdat titl...skinuo sam najnoviji zip. i s tim radi...pokusajte vi koji ne mozete,mozda uspijete..

Pod "najnoviji zip" vjerovatno mislis na program za arhiviranje (!?), ja sam pokusao i sa WinZip-om i sa WinRAR-om obe vrste arhiva, ali upload jednostavno ne ide! Mada, ruku na srce, malo su mi zastarile verzije oba programa, ali ne bi smjeo biti problem u tome, 99 % sam siguran (ipak, arhiva je arhiva)!
U svakom slucaju, hvala na savjetu!

Pozzz
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2007 u 06:04
s a starim zipom mi nije islo..kao ni sa rarom..skinuo sam noviji i sad ide..pokusaj
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.