Greska pri upload-u titla..
Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=12686
Datum ispisa: 12.Lipanj/Jun.2026 u 11:27 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Greska pri upload-u titla..
Objavio: Condor
Tema: Greska pri upload-u titla..
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2007 u 17:08
Pokusao sam da upload-ujem 6 titlova jednog serijala (Into The West), ali svaki put dobijem sledecu gresku: "File must be in .zip or .rar format.", iako sam sve uredno zip-ovao (pokusao sam i sa .rar)! Velicina arhive bila je 107 KB, nije bilo space-ova u nazivu fajla... U CEMU JE PROBLEM???
P.S. Izvinjavam se ako postam na pogresnom mjestu, novi sam na forumu!?!
------------- Zivi kao da imas samo jedan zivot...
|
Odgovori:
Objavio: blackpearl
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2007 u 23:15
desava se da neki imaju problema da uploadom
posalji meni na mail vpijana[at]yahoo.com pa cu zakaciti
-------------
|
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2007 u 00:22
Evo upravo sam proslijedio na mail, pa ga baci na upload kada stignes... Hvala! Pozz
|
Objavio: Bebinjo
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2007 u 00:29
yes,uspio sam uploavdat titl...skinuo sam najnoviji zip. i s tim radi...pokusajte vi koji ne mozete,mozda uspijete..
-------------
|
Objavio: blackpearl
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2007 u 01:12
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2007 u 03:11
Thanks! :-)
|
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2007 u 03:17
Bebinjo piše:
yes,uspio sam uploavdat titl...skinuo sam najnoviji zip. i s tim radi...pokusajte vi koji ne mozete,mozda uspijete..
|
Pod "najnoviji zip" vjerovatno mislis na program za arhiviranje (!?), ja sam pokusao i sa WinZip-om i sa WinRAR-om obe vrste arhiva, ali upload jednostavno ne ide! Mada, ruku na srce, malo su mi zastarile verzije oba programa, ali ne bi smjeo biti problem u tome, 99 % sam siguran (ipak, arhiva je arhiva)! U svakom slucaju, hvala na savjetu!
Pozzz
|
Objavio: Bebinjo
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2007 u 06:04
s a starim zipom mi nije islo..kao ni sa rarom..skinuo sam noviji i sad ide..pokusaj
-------------
|
|