Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - trazim titlove
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

trazim titlove

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
undying View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj undying Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: trazim titlove
    Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2007 u 22:39

city on fire (1987)

Night of the Lepus (1972)

The Long Good Friday (1980)

The Killers (1964)

bio bi mnogooooogoo zahvalan kad bi neko imao!
Na vrh
undying View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj undying Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2007 u 22:43
jos me nesto zanima jesu li postavljeni prevodi Willard-a iz 1971 godine ili ovog novog iz 00?
i prevod  za The Long Goodbye

Ažurirao undying - 06.Veljaca/Feb.2007 u 23:16
Na vrh
undying View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj undying Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2007 u 14:48
vidim da je klaki stavio prevode za filmove "the long good friday" i "the killers" ali na slovenackom odnosno engleskom jeziku. da li postoji neki program mozda koji te titlove prebacuje na hrvatski ili srpski jezik??
Na vrh
dacika31 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dacika31 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2007 u 21:07
ima li ko titl za film GHOST RIDER?
film je nov!javite se!
Na vrh
tocak8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tocak8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2007 u 21:39
e ovako nigdje ne mogu naci prevod za ove filmove...Cry

JU-ON(2000)-aka ''ju-on:the curse''-(informal English title)
http://imdb.com/title/tt0330500/

JU-ON 2(2000)-aka ''ju-on:the curse 2''-(informal English title)
http://imdb.com/title/tt0330501/

JU-ON:the grudge(2003)-aka''ju-on 3''-(Japan working title)
http://imdb.com/title/tt0364385/

JU-ON:the grudge 2(2003)-aka"ju-on 4"-(Japan working title)
http://imdb.com/title/tt0367913/

Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2007 u 22:09
Okacila sam srpski za The Long Good Friday!
Ruka koja daje uvek je iznad ruke koja prima.
Na vrh
undying View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj undying Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2007 u 23:28
Originalno postovano od strane DoDo DoDo piše:

Okacila sam srpski za The Long Good Friday!
ee seko puuuuuuuuuuuuno hvala!
ne znam kako si to prebacila na srpski ali bi mi puno pomogla kad bi i the killers koji je isto klaki poslao prebacila na srpski-svejedno jos jednom hvala!

Ažurirao undying - 07.Veljaca/Feb.2007 u 23:32
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 01:03
Duso, nista ja nisam prebacivala, jednostavno sam imala srpski prevod za taj film, preveden je pre 'dobrih' godinu i po dana ;)
Killerse iz 1964 nemam, imam Killerse iz 1946.
Ruka koja daje uvek je iznad ruke koja prima.
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 09:17

Undying!

Ako slucajno nabavis taj PROGRAM koji sam prevodi i sredjuje titlove bio bi ti jako zahvalan (cena po dogovoru) da mi ga prosledis.

Unapred zahvalan.

Klaki!Thumbs Up

12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
guru_blace View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj guru_blace Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 09:24
Ja ču ti prosledim klaki.samo da ga doteram da prihvati i kineski.    
Na vrh
undying View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj undying Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 12:18
dodo srce moje nema veze, jos jednom ti hvala za the long good friday

+vas dva sto se smijete neupucenom, postenom, vrijednom i nadasve neiskvarenom undyingu neka, neka.. vratice se to vama!Tongue

Ažurirao undying - 08.Veljaca/Feb.2007 u 12:19
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 13:02
Brale! Mi ti se ne smejemo, mi te upucujemo i kvarimo da budes ko mi. Clap
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
undying View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj undying Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 14:37

klaki prijatelju jel mozes ti da mi prevedes the killers iz64 ili bilo koji od onih filmova koje sam postavio-bio bi ti zahvalan!na hrvatski ili srpski jezik

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj guru_blace Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 15:13
Nadasve neiskvaren   
izvini brate ja sam nov. na poslu imam posla s tim programima što prevode automatski, zato sam se nasmejao.   
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 16:02
E, ljudi, s obzirom da ste novi, valjda ste ozbiljni... A sto si se nasmejao? Je l' stvarno imas neki program, ili si se vec iskvario, pa lagis posten svet...? Ako stvarno imas nesto, kako bi jedan nadasve iskvareni i neozbiljni i dokoni Chicha mogao da dodje do tog programa...? Treba da mi prevede nesto sa spanskog na engleski (ili srpski)...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj guru_blace Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 16:57
@undying, okacio sam ti engleski City on Fire. mozda ce ti neko prevesti.
@Djoni, ja sam iz pravne branše, s tim programima radim. Ima ih na netu u nekoliko varijanti. Pošto si dokon, potraži. Ali da se s tim može prevesti film.... ma daj...nego red po red kako ti radiš      
Na vrh
undying View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj undying Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 20:21
dodo:
vidim da si ti postavila prevod za badlands ne valja brza mi.. imas neki drugi? a postavio je i kapetan kuka ali tamo nema nikakvog prevodaConfused

+hvala guru_blace  za prevod "citiy on fire" nadam se da ce neko prevesti na hrvatski jezik Tongue

Ažurirao undying - 08.Veljaca/Feb.2007 u 20:24
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 20:30
Originalno postovano od strane undying undying piše:

dodo:
vidim da si ti postavila prevod za badlands ne valja brza mi.. imas neki drugi? 

pa uskladi ga. Imas topic za to

Na vrh
undying View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj undying Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 21:17
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

Originalno postovano od strane undying undying piše:

dodo:
vidim da si ti postavila prevod za badlands ne valja brza mi.. imas neki drugi? 

pa uskladi ga. Imas topic za to

ima do pola objasnjeno +  mislim da se ovde radi o nekoj gresci jel titl ide sve fino i odjednom krene brzati-ne znam jel znas kako da se taj problem rijesi?

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 00:11
Originalno postovano od strane guru_blace guru_blace piše:

@undying, okacio sam ti engleski City on Fire. mozda ce ti neko prevesti.
@Djoni, ja sam iz pravne branše, s tim programima radim. Ima ih na netu u nekoliko varijanti. Pošto si dokon, potraĹľi. Ali da se s tim moĹľe prevesti film.... ma daj...nego red po red kako ti radiš      

guru_blace, ja sam iz prasinarske branse... Nalazio sam nesto, sto su mi vec ovde savetovali, ali to ne fercera... nego, ako STVARNO znas nesto, daj mi reci sta da trazim... I nisam ni mislio da mi sam prevede film, nego da mi prevodi titl po titl, a ostalo cu lako... Jebiga, i dalje ne verujem da od skoro 15000 registrovanih ljudi na forumu niko ne zna spanski... Ili, ako zna, da nece da pomogne...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.