Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pomoc za titl
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pomoc za titl

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Koncentracija View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Koncentracija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pomoc za titl
    Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2007 u 23:05
 hmmm....da li mozda ima neko slucajno titl za film "Disco pigs"? Unapred zahvalna Big smile
klik 1 , klik 2
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2007 u 23:30
treba i meni, ali ima samo engleski

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 00:49
VEDDER, posalji mi na mail, pa cu da prevedem, ionako ti dugujem uslugu za spotove za Tamaru... Koja, usput, ne moze da dodje do Bg, jer je Sabac blokiran...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 01:29
car si
vidim ja da se ona ne javlja
Sad cu da ti posaljem prosiren katalog spotova na mail imam dosta toga novog

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 01:32
OK, cim nam odblokiraju most, eto nas oboje... Hvala za spotove, pusti mi i taj titl, ili link prema njemu...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 01:47
poslat mail

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 01:50
OK... Javim ti se kad prevedem... Bye
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Koncentracija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 02:03
e ajde okacite kada prevedete.Bas se cimam ko luda za taj titl ali nije bilo sanse da nadjem.Ej ljudi hvalaaaaa
klik 1 , klik 2
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 02:08
Originalno postovano od strane Koncentracija Koncentracija piše:

e ajde okacite kada prevedete.Bas se cimam ko luda za taj titl ali nije bilo sanse da nadjem.Ej ljudi hvalaaaaa

ako navijas za partizan onda ga nece johhny prevestiLOLBig smile
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Koncentracija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 02:09
ne navijam za partizan
klik 1 , klik 2
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 02:12
A za Zvezdu...?

BTW, sad sam bacio pogled na titl... Koji je ovo engleski... 30% ne razumem. Ima da rodim mecku dok ne prevedem... ovo mi je VEDDERica namerno uradila, samo zato sto sam Zvezdas...

Ažurirao Johhny Q - 08.Veljaca/Feb.2007 u 02:13
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Koncentracija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 02:14
ne pratim fudbal Tongue
klik 1 , klik 2
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 02:41
sam si se ponudio
a mislim da je film irski pa ti je zato ne razumljivo

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Koncentracija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 02:47
hehe, trebalo bi da pronadjemo prevodioca Embarrassed 
ama bas nigde nema tog titla, pocinjem pooolako ali sigurno da se nerviram>bas bih pogledala film ali aj dont spik inglis hehe
klik 1 , klik 2
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 10:34
HEJ!!!!! PA je l' sumnjate...? Istina, ici ce malo sporije nego sto sam mislio, ali... Hm, Koncentracija, imas jedno negativno brojanje... Cuj, "trebalo je da nadjemo prevodioca..."
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Koncentracija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 11:31

sto se mene tice ja ne sumnjam Wink  A zasto negativno brojanje? Cry nisam mislila nikoga da uvredim Cry

Ažurirao Koncentracija - 08.Veljaca/Feb.2007 u 11:34
klik 1 , klik 2
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 15:55
Ma, nisi me, pile, uvredila, salio sam se... Evo, danas cemo poceti da prevodimo, pa kad dodje, ti ces prva znati... U stvari, druga... Prvo VEDDER...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Koncentracija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 16:12
 Hug  a ja sam pomislila da si se naljutio johhny. cenim tvoj trud Smile. nego mi bilo malo neprijatno, ipak sam nova ovde Embarrassed
klik 1 , klik 2
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 00:16
Ma, ne sekiraj se, zlato, i darije je jednom bio nov ovde, pa evo, ne mozes sad da ga isteras... I, bar kako ja shvatam stvari, ovde se i ne delimo na nove i stare... Nego, pusti mi katalog na jodorovic@yahoo.com pa da vidimo sta cemo...Wink

Nego, evo me nesto muci konekcija, sve se bojim da ovi Macvani sto su blokirali Sabac, nisu nesto radili i na blokadi Interneta... U Sabac se ne moze, a bogami ni iz Sapca... Kako stvari stoje, izgleda da se ne moze ni na mrezu...

Ažurirao Johhny Q - 09.Veljaca/Feb.2007 u 00:17
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 00:23
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

Ma, ne sekiraj se, zlato, i darije je jednom bio nov ovde, pa evo, ne mozes sad da ga isteras... I, bar kako ja shvatam stvari, ovde se i ne delimo na nove i stare...

Ovde se delimo na zanovetala i one druge....LOLLOLLOL

Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

Nego, evo me nesto muci konekcija, sve se bojim da ovi Macvani sto su blokirali Sabac, nisu nesto radili i na blokadi Interneta... U Sabac se ne moze, a bogami ni iz Sapca... Kako stvari stoje, izgleda da se ne moze ni na mrezu...

de, de ti malo reci št aj eto sa Šapcem? Nešto sam načuo , ali....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,236 sekundi.