Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trebam ove 3 igrice za pc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trebam ove 3 igrice za pc

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
zoky View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trebam ove 3 igrice za pc
    Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2007 u 18:52

to su:

America´s Army - Special Forces
America´s Army - Special Forces Overmatrh
Joint Operations

hvala!
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2007 u 19:05
Joint Operations - hehehehe.. operacije s jointom!!! 

Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2007 u 19:52
dal imaš?
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2007 u 20:17
ja imam joint operations

a americas army ti ne treba obican, doduse obican vise ni ne postoji. postoji samo special forces i vise se ne zove OVERMATCH jer je izasao novi patch. mislim da je sad verzija 2.8. inace, igru nemam, pa ako tko ima nek javi, i meni treba.

edit: igra se zove America's Army - Special Forces Coalition
bas je zalosno, imam otvoren racun na rapidshare.com, a nemam pri ruci brzu vezu i mogu se je*** smrc smrc

Ažurirao bboy_drax - 03.Veljaca/Feb.2007 u 20:23

Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2007 u 22:09
e j****a

ako netko ima te igre nak se javi na PM
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2007 u 22:23
evo još ovu igru tražim:Delta Force:B.H.D - Team Sabre
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2007 u 22:47
daj meni acc, imam ja na faxu brzu vezu, a ukinuli mi torrente pa nemogu vise s njih skidat :(
To sam ja...
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2007 u 22:58
zoky imam i deltu, pa jebote sta mene ne pitas za te vojne

roteiro... sori al nisam bas tak naivan. i na premium racunu postoji limit a to je da ne mozes skinut vise od 20GB kroz pet dana. ne znam sta bi ti mogao s mojim racunom kad ja imam ogromnu listu linkova i ne znam kad cu to skinut... osim toga, ak na rapidu skuze previse stranih IP adresa ukinut ce mi acc

Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2007 u 23:10
ma lega super

onda mi ju šalješ?
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2007 u 23:26
PM

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,133 sekundi.