Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - jedno pitanje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

jedno pitanje

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: jedno pitanje
    Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 22:18
Imam jedno pitanje..siguran sam da ce netko znati odgovor....
Zna mozda ko kako su nasi tocno preveli film DEAD END??bio sam u videoteci da posudim taj film al mi je lik rekao nek mu velim kak se na hrv zove.ConfusedConfused
Uglavnom ako netko zna molim da napise ovdje..hvala
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 22:35
možda slijepa ulica
pokušaj naći neku web stranicu video kluba koji ima popis filmova pa malo čeprkaj
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 23:41
Uglavnom radi se o hororu..mnogo su ga komentirali na dnevnik gledanja filmova.ako nitko nezna pokusat cu ovaj savjet od komunjare..evo to je taj film
http://www.imdb.com/title/tt0308152/
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 23:51
a ko ce znati kako su nasi preveli taj film. kakvih sve imena filmova ima...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 00:12
Kod nas su ga preveli kao "Pogresno skretanje".
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 00:25
zar to nije wrong turn

a šta je s filmom U turn Big smileLOL
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 00:28
Originalno postovano od strane Bebinjo Bebinjo piše:

bio sam u videoteci da posudim taj film al mi je lik rekao nek mu velim kak se na hrv zove.ConfusedConfused

reci mu koji su glumci i ko je redatelj. i onda nek ti on kaze koje filmove ima. pa tako rijesite taj problem Big smileBig smileBig smile
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 00:29
Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

zar to nije wrong turn

a šta je s filmom U turn Big smileLOL

nje znaje, ovaj su ovako preveli....Wink

U turn=potpuni obrt

Ažurirao darije - 29.Sijecanj/Jan.2007 u 00:30
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 00:35
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Kod nas su ga preveli kao "Pogresno skretanje".

Zajebo si se to nije taj film.Wrong Turn je to što si ti rekao i to je film sa onom ribom sto glumi u seriji Tru CAlling,a ovo je sasvim drugaciji film i druga tema.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 00:38
Ma čuj, gledao sam i jedan i drugi (i treći) i koliko god i meni to čudno izgledalo, film DEAD END su preveli kao Pogrešno skretanje!!!!
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 00:43
N e znam bas da li je pogresno skretanje..to je wrong turn..gledao sam ga..stavio sam link pa pogledajte..poznavajuci tog idiota u videoteci on ce mi davati pogresan film ako mu velim da se zove pogresno skretanje..jer sam gledao taj filmBig smile
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 00:47

Ma čuj, gledao sam i jedan i drugi (i treći) i koliko god i meni to čudno izgledalo, film DEAD END su preveli kao Pogrešno skretanje!!!!

DA se ne bi prepirali oko toga,svi smo mi gresimo jedino si ti u pravo,svi kazemo da je wrong turn = pogresno skretanje,jedino ti kazes da je dead end - pogresno skretanje,tako da nema smisla se prepirati oko ovog.

Nema ljutnje ali tako je.

Ažurirao AcaN - 29.Sijecanj/Jan.2007 u 00:53
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 00:48
@ Bebinjo

Nemoj traziti u videoteci Wrong Turn jer ces dobiti drugi film,a ne taj

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 00:50
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

DA se ne bi preveli oko toga,svi smo mi gresimo jedino si ti u pravo,svi kazemo da je wrong turn = pogresno skretanje,jedino ti kazes da je dead end - pogresno skretanje,tako da nema smisla se prepirati oko ovog.

Nema ljutnje ali tako je.

OK. No problemo Wink
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 00:52
Znam..gledao sam taj film bar 3 puta..ali ovaj dead end nisam..kad debilcine rade u toj videoteci..ne kuzim...spominjalo ga je par ljudi na ovom forumu pod dnevnik gledanja filmova..netko mora znat hrv. naziv filma...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 00:56
Jebes(izvinite na psovanju) taj video klub kad se on oslanja na prevedene nazive filmova,a ne na originale.Kod nas u Srbiji taj film nije bio u bioskopima i znaci nema prevod koji mu je distributer trebao dati da ga je pustao u bioskope.

- Armin van Buuren

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 01:52
Acane to sto nije bio u bioskopu je znaci da neki film nece izaci na dvd-u u prodaji/video klubu
Mislim da taj film, Dead End nije izao na dvd u Srbiji
@bebinjo trebao bi taj video klub da ima katalog filmova sa podacima o glumcima i reziserupa vidi da ga tako nadjes

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 02:36
izgleda da nitko ne zna Cry.nema veze morat cu otici u videoklub i tamo nekako saznatii...a steta...evo jos jedan link koji sam nasao u vezi tog filma..mozda se sjetite..

http://filmomanija.blogger.ba/arhiva/2006/01/12
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 10:24
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

Acane to sto nije bio u bioskopu je znaci da neki film nece izaci na dvd-u u prodaji/video klubu
Mislim da taj film, Dead End nije izao na dvd u Srbiji
@bebinjo trebao bi taj video klub da ima katalog filmova sa podacima o glumcima i reziserupa vidi da ga tako nadjes

To je meni jasno,film je b produkcije i zato ga nisu hteli ni pustati u bioskope,ali trebali su jer je odlican.

- Armin van Buuren

Na vrh
Michko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Michko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 22:11
Video klub ZABAC je preveo taj film BEZ IZLAZA....U glavnim ulogama Victoria Hill,William Snow a rezija Iren Koster...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.