Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kandidat za crnu listu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kandidat za crnu listu

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: kandidat za crnu listu
    Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2007 u 21:28

ja sam gnjevan...

al stvarno, odlucio sam podijelit sljedece informacije s vama i iskreno se nadam da ce ih admin/moderatori dodati na crnu listu.
prije nego stavim podatke, ukratko prica:

lutao sam po google-u i naisao na neku google grupu i taj tip okacio svoj popis tamo. ima zanimljivih stvari i reko da ga kontaktiram. dogovorili se za trejd. poslao sam mu preko 30 dvd-a, on je meni trebao nekih 25.

naravno, on je moje dvd-e primio, a vec je proslo mjesec dana otkako je on NAVODNO poslao. prvo je rekao da je bio u posti i kao sve je ok poslano. drugi put kaze kao ta nasa posta zna zajebat. treci put me uvjeravao kako ima potvrdu, a kad sam zatrazio da posalje sliku potvrde ili prepise podatke sa potvrde misteriozno je zasutio i ne javlja se vec nekoliko dana.

nazalost obrisao sam ime i prezime, al mislim da to nije ni bitno toliko, evo email i njegova adresa... tak da, cuvajte se kretena...

RADUN 16
21216 KAŠTEL STARI

GRUPE:
hr.ponuda.softver
hr.alt.nostalgija

ps
sta savjetujete da radim, osim placem?Angry

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2007 u 22:20
Savet ti je da se ne menjaš sa likovima na koje slučajno naletiš. Pa samo na ovom forumu imaš stotinjak proverenih ljudi, koji , verovatno, imaju sve filmove ili serije ili... koje ti trebaju.... I menjaš se odmah z atridesetak DVD-ja,ccc, mnogo je to za prvi put sa neproverenim likom... Saučestvujem u tvom gnevu, ali brate, sam si kriv...
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2007 u 23:30
Ili.... Sednes u auto, odes u Kastel Stari na datu adresu, i naj....es mu se milosne mamice... Vise puta...
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2007 u 23:55
a jebiga kad mi nije smrdilo, al sad sam naucio.. podatke sam stavio za vasu korist.

i darije, ne, ja nisam kriv! kak to uopce mozes reci? ili smo obojica krivi ili samo on... pliz

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 00:29
a nisi trebao slati toliko dvd-a... prvi put mjenjas s covjekom s kojim si prvi put kontaktirao i odma saljes toliko dvd-a. i meni se tako dogodilo jednom da saljem daddy-u s ovog foruma. ali samo 10 dvd-a. on je htio od mene uzeti oko 45 dvd-a. nisam pristao jer se tek bio pojavio na forum. i, naravno ja nisam nikad dobio tih 10 dvd-a. zato je on na crnoj listi.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 00:51
Originalno postovano od strane monkey monkey piše:

a nisi trebao slati toliko dvd-a... prvi put mjenjas s covjekom s kojim si prvi put kontaktirao i odma saljes toliko dvd-a.

E pa lepo reče čovek! Zbog toga sam rekao da si ti kriv...
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 00:55
dzoni ti lepo rece sta da uradis a ostali su ti lepo kazali da ne kreces sa mnogo dvd-a/cd-a , sta god da je.

To me podseti da treba da se trampim sa nekim, nadam se da nije ljut sto je morao sacekati da prodje i nova godina, i ona druga nova godina, i slava, i krstenje sina i tako to....

BELI   ponovo u sedlu.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 01:28
Daddy je stvarno bio mustra, od mene je htio 54 dvd-a. Dobio je što je zaslužio! Iako je uzeo par prodaja od mene, i čudo ja pare dobio. 

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 09:35

darije, jos uvijek se ne slazem. jel znas sto je prijevara? kad tko drugog dovodi u stanje zablude da bi stekao neku imovinsku ili drugu korist.

to sto sam popusio naravno da je moj problem ali nije moja krivica jer je tip bio taj koji se okoristio prijevarom. kako god da bilo, jebiga...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 10:48
Jednostavno coveka treba staviti na crnu listu jer je zajebao coveka i to je gotovo
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 10:54
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Jednostavno coveka treba staviti na crnu listu jer je zajebao coveka i to je gotovo

slazem se...
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 12:08
pa naravno.. neka stoje njegovi podaci tamo tako da se zna.. u slucaju da varalica dodje na ovaj forum ili naidjete na njega na drugom mjestu, uvijek valja znati o kome se radi tj. bit oprezan. pa jos jednom molim admina da dopuni crnu listu.

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 12:40
Stavio sam ga na listu
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 14:47
puno hvala!!!

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 15:01
Originalno postovano od strane bboy_drax bboy_drax piše:

darije, jos uvijek se ne slazem. jel znas sto je prijevara? kad tko drugog dovodi u stanje zablude da bi stekao neku imovinsku ili drugu korist.

Ma kolega, ja sam 100% na tvojoj strani i mislim da je čovek krelac, ali NISI SMEO SA NOVIM LIKOM U PRVOJ RAZMENI DA RADIŠ 30 DVD-ja!!!!
nadam se da ćeš ga uhvatiti i napraviti dobru supu od njega.Wink ("krelac ili pevac, biće dobra čorba"LOL)
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 15:05
nema problema darije, ne ljutim se ja nist na tebe ako mislis, samo zelim svoj paket i tipa vise ne zelim cuti/vidjeti sta god...

e usput.. neka moderator doda ime.. tip se zove

STIPE BOŽIĆ 
eto, toliko zasad...

Ažurirao bboy_drax - 28.Sijecanj/Jan.2007 u 15:06

Na vrh
mikic mikic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikic mikic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 01:37
za prvu razmenu praktikujem da bude maksimum 10 dvd-a..
posle kada vidis s kim se menjas mozes i 100dvd-a ali samo sa proverenom osobom :)
Uspesne razmene: Vedder (7X), madness99,king,crnnica,cheketar,silvyyy(2X)
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 12:52
I ja... 5-6, do 10 max... I to, neka mi oproste oni sa kojima sam radio razmene, najpre sacekam da mi stignu diskovi, pa onda saljem...
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 14:03
poslao sam par suptilno-diskretno-prijetecih mejlova i zamisli tip se javio. reko da ga nazovem kao da mi objasni u cemu je zajeb. reko zajebi poziv, nemam sta razgovarat, posalji paket i amen. rekao je da ce kao danas popodne poslat ponovo. da vidimo sta ce bit od tog...

zamisli, jel bi vi nekome slalai 30 dvd-a i ti dvd-i se kao pogube negdje i onda automatski cete bez pitanja poslat  novih 30? malo sutra.

Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 16:01
te ćeš dvd dočekati
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.