Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ne kužim AVI a ne prepozna
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ne kužim AVI a ne prepozna

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
xxxking View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xxxking Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ne kužim AVI a ne prepozna
    Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 16:32
Evo mene sa problemom ;

Skinuo film Letters From Iwo JimaDVDrip  i lijepo kad ga raspakiram izađe film u avi formatu a nijedan player ga nemože pokrenuti,imam najnoviji(navodno) codec pack(Ace Mega Codecs Pack (Every Video Codec You Will Ever Need.zip)  i ništa

Ima tko ideju?

Probao i repair.. ??
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 22:11
a di si ti skinuo taj film? ako mislis na film od clint eastwooda ja mislim da nije jos ni izasao dvd-rip...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2007 u 00:11
Originalno postovano od strane xxxking xxxking piše:

Evo mene sa problemom ;

Skinuo film Letters From Iwo JimaDVDrip  i lijepo kad ga raspakiram izaÄ‘e film u avi formatu a nijedan player ga nemoĹľe pokrenuti,imam najnoviji(navodno) codec pack(Ace Mega Codecs Pack (Every Video Codec You Will Ever Need.zip)  i ništa

Ima tko ideju?

Probao i repair.. ??

Jesi li probao sa VLC Player-om?
Probaj pusti film "kroz" VirtualDub, da vidiš šta "on" kaže...
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2007 u 00:18
film nije mogao nikako izaci na dvdu kad je nedavno prikazan.
@xxxking taj codec pack ti je veliko sranje jer je ogroman te sadrzi svakog vraga sto ti ne treba i pri standardnoj instalaciji instalira svakakve gluposti koje ti samo zeznu rad codeca pa najbolje stavi k-lite najnoviji
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2007 u 01:11
...ili pakovanje Gordian Knot....
Na vrh
xxxking View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xxxking Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2007 u 08:16
Pusti osam ga  kroz neki za detekciju codeca i napiÅ¡e uepoznati, skinuo prek
utorenta , ljudi skidaju masovno , neznam probal budem taj player i najnoviji codec k-lite

Ažurirao xxxking - 12.Sijecanj/Jan.2007 u 08:18
Na vrh
xxxking View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xxxking Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2007 u 06:09
Ne valja i gotovo , sljedi brisanje i obavijest da Vi ne skidate taj file 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.