Ne kužim AVI a ne prepozna
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=12134
Datum ispisa: 08.Lipanj/Jun.2026 u 09:26 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Ne kužim AVI a ne prepozna
Objavio: xxxking
Tema: Ne kužim AVI a ne prepozna
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 16:32
Evo mene sa problemom ;
Skinuo film Letters From Iwo JimaDVDrip i lijepo kad ga raspakiram izađe film u avi formatu a nijedan player ga nemože pokrenuti,imam najnoviji(navodno) codec pack(Ace Mega Codecs Pack (Every Video Codec You Will Ever Need.zip) i ništa
Ima tko ideju?
Probao i repair.. ??
|
Odgovori:
Objavio: monkey
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 22:11
|
a di si ti skinuo taj film? ako mislis na film od clint eastwooda ja mislim da nije jos ni izasao dvd-rip...
|
Objavio: darije
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2007 u 00:11
xxxking piše:
Evo mene sa problemom ;
Skinuo film Letters From Iwo JimaDVDrip i lijepo kad ga raspakiram izađe film u avi formatu a nijedan player ga nemože pokrenuti,imam najnoviji(navodno) codec pack(Ace Mega Codecs Pack (Every Video Codec You Will Ever Need.zip) i ništa
Ima tko ideju?
Probao i repair.. ??
|
Jesi li probao sa VLC Player-om? Probaj pusti film "kroz" VirtualDub, da vidiš šta "on" kaže...
-------------
|
Objavio: Darius
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2007 u 00:18
film nije mogao nikako izaci na dvdu kad je nedavno prikazan. @xxxking taj codec pack ti je veliko sranje jer je ogroman te sadrzi svakog vraga sto ti ne treba i pri standardnoj instalaciji instalira svakakve gluposti koje ti samo zeznu rad codeca pa najbolje stavi k-lite najnoviji
|
Objavio: darije
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2007 u 01:11
...ili pakovanje Gordian Knot....
-------------
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2007 u 08:16
Pusti osam ga kroz neki za detekciju codeca i napiše uepoznati, skinuo prek utorenta , ljudi skidaju masovno , neznam probal budem taj player i najnoviji codec k-lite
|
Datum objave: 13.Sijecanj/Jan.2007 u 06:09
|
Ne valja i gotovo , sljedi brisanje i obavijest da Vi ne skidate taj file
|
|