Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - nfs : carbon
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

nfs : carbon

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
HENKY View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: nfs : carbon
    Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2006 u 20:55
imam jedan problem... snimam igricu, snimim crack, ali dođe greška kad pokušam ući u igricu... dođe error i piše NFSC.exe has encountered an error...

zna neko u čemu je problem ili di ima za skinuti igru, a da valja ?

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2006 u 21:22
jel ti racunalo zadovoljava potrebe za pokretanje igre? dovoljno rama, dovoljno jaka graficka?

najnoviji directx i drajveri za maticnu i graficku (narocito za graficku)???

moguce da ti CRACK nije ispravan... pokusaj skinut novi sa

drugi put kad trazis pomoc napisi kompletnu poruku tj. error, a ne djelomicno i tri tocke...

Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2006 u 21:37
Tako je i meni bilo isti problem kao tebi

skinuo sam novi crack i sve normalno radiBig smile
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2006 u 22:35
eto, mora da je do toga problem!

Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 16:59

slučajno sam izbrisao carbon, a radio mi je super i sad kad instalira zacrni ekran kao da ulazi u igricu i prekine

dal tko zna u čem je problem?
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2007 u 14:27
evo da i ja nest napisem..prosao sam carbon za  2 dana..Big smile..igra je po meni najbolja sto se tice NFS..al je malo prelagana Angry
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2007 u 15:42

ja sam bio došao do 70%,al sam je izbrisaoAngry

Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2007 u 17:54
prekratka je, ali u nekim stvarima mi je ipak MW bolji, iako nije losa igra. trebali bi ipak malo realnije to sve napraviti, a ne da se odbijes od zida sa 300 i da nastavis dalje sa 200km/h
To sam ja...
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2007 u 23:40
To što ti se zacrni ekran to ti je do rama ili grafičke
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2007 u 00:10
a kako kada sam prvi put instalirao bilo sve ok, nije mi uopće ni štekala
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2007 u 17:15
treba mi cd-key za carbon
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2007 u 18:43
HXEE-HEB4-J6S7-J6K4-1911
DSVM-2KCY-O2C2-Y5K0-1911
3WBB-HGFK-4CCH-C5MD-XEXW
QEFP-MA2W-MNL8-DKES-KY2C
TWSA-5699-LZVM-KQS2-F9EL
DPQY-KFG5-GBQ9-9T27-QQGD

valjda će jedan raditi Big smile
Hajduk živi vječno
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2007 u 18:45

lega hvala

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.