Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Firefox 3
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Firefox 3

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Firefox 3
    Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2006 u 18:49

Mozilla je predstavila novu verziju svog Internet preglednika. – Firefox 3 (Gran Paradiso) Alpha 1. Ova verzija dostupna je za download, ali ne za javnu uporabu, već samo za testiranje. Dodaci za Firefox 2 možda neće raditi na ovoj verziji, a za krajnje korisnike, Firefox 2 je i dalje službeno zadnja verzija ovog preglednika. Finalna inačica Firefox 3 preglednika očekuje se u proljeće 2007. godine. Očekuju se mnoga poboljšanja u odnosu na prethodnu verziju, a bitno je da neće raditi pod starijim verzijama Windowsa i Mac OS-a.

Izvor: it.monitor.hr

Jedva čekam trojku, mislim, dvojka mi je super i fakat je najbolju pretraživač. ako tim putem nastave s poboljšanjima, trojka bi mogla konkurenciju (ie7) ostaviti daleko iza leđa...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2006 u 18:51
i nadam se da ovo "neće raditi pod starijim verzijama Windowsa" znaći da neće raditi pod 9x windowsima jer bi bilo suludo zanemariti xp-jce Big smile
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2006 u 19:40
Ma naravno da nece biti problema za XP. Prvenstveno se misli na 98, ME.
Vladika
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2006 u 19:50
Ja koristim IE7 i moram reci da je jako slican ff, vise mi se svidjao IE 6.Svidjaju mi se tabovi koji su odavno u ff a jos prije u slim browseru ili tako nesto

Ažurirao administrator - 17.Prosinac/Dec.2006 u 19:51
Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2006 u 20:52
IE7 je jako dobro sređen i za razliku od predhodnika jako je napredovao, a koliko sam informiran izašao je i prvi sigurnosni update za IE7 iliti patch (kako god), tako da je očito da će sigurno ostati u igri kao jedan od najboljih pretraživača, što je misrosoftu sigurno i bio cilj. Ja sam jaaako dugo radio u IE-u (6-tici) i tek nedavno prešao na firefox, poslije čega se ne bih vračao na IE jer sam se nekako vezao (makar je to kad je o softwareu riječ jako glupo), a IE7 je po meni ipak na neki način "pojam" za povratak iz pepela...
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2006 u 20:58
Kako sam redovit na windows updateu moram priznati da nisam vidio kriticne zakrpe za 7 icu.

Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

IE7 je jako dobro sređen i za razliku od predhodnika jako je napredovao, a koliko sam informiran izašao je i prvi sigurnosni update za IE7 iliti patch (kako god), tako da je očito da će sigurno ostati u igri kao jedan od najboljih pretraživača, što je misrosoftu sigurno i bio cilj. Ja sam jaaako dugo radio u IE-u (6-tici) i tek nedavno prešao na firefox, poslije čega se ne bih vračao na IE jer sam se nekako vezao (makar je to kad je o softwareu riječ jako glupo), a IE7 je po meni ipak na neki način "pojam" za povratak iz pepela...

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2006 u 21:31
Da, u pravu si, nije to sigurnosna zakrpa, već poboljšava rad preglednika.
Ma nisam provjeravao, pa sam mislio da je sigurnosna, ali u pravu si!

Sad sam malo pogledao o čemu se radi pa da podjelim...

Originalno postovano od strane http://www.download.hr/index.php?action=news&show=446 http://www.download.hr/index.php?action=news&show=446 piše:

Jedna od novosti na IE7, u odnosu na starije preglednike, jest uvođenje tzv. filtra za phishing, dodatka koji provjerava stranice otvorene u pregledniku s bazom web odredišta stvorenih u cilju prijevare posjetioca. Međutim, javio se problem trošenja resursa pri toj provjeri, ako stranica koju je korisnik posjetio ima puno okvira ili je otvoreno više stranica s okvirima u kratkom vremenu. IE7 bi prilikom pregleda svakog okvira provjeravao nanovo cijelu stranicu. Opterećenost procesora u takvim situacijama bi smetala normalnom funkcioniranju računala. Stoga je Microsoft izdao zakrpu koja ispravlja taj propust.

sorry na krivoj informaciji...Embarrassed
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2006 u 14:23
Tek se pojavio Firefox 2,a već najavljuju 3 deo.Mora da nisu zadovoljni sa 2,čim izbacuju novi Firefox.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2006 u 22:10
Ja više mislim da je to popračeno pojavom Viste, pa ujedno žele poboljšati staru verziju i integrirati novu s Vistom, makar će to sigurno biti odvojene instalacije za Vistu i XP tj 2k

Ažurirao Dngy - 18.Prosinac/Dec.2006 u 22:11
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2006 u 22:23
Jedva cekam da Vista bude dostupna obicnim smrtnicima u trgovinama.

Vjerojatno cu kampirati ispred nekog od zastupnika Microsofta kao sto neki za Playstation

Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

Ja više mislim da je to popračeno pojavom Viste, pa ujedno žele poboljšati staru verziju i integrirati novu s Vistom, makar će to sigurno biti odvojene instalacije za Vistu i XP tj 2k

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2006 u 22:24
i ju ću kampirat ako mi daju 300 e da je kupim
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2006 u 22:31
Mozda dobijes privjesak za kljuceve kao ja za XP. Ne ili sam to dobio za Sql Server 2005

Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

i ju ću kampirat ako mi daju 300 e da je kupim

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2006 u 00:07
Originalno postovano od strane administrator administrator piše:

Jedva cekam da Vista bude dostupna obicnim smrtnicima u trgovinama.

Vjerojatno cu kampirati ispred nekog od zastupnika Microsofta kao sto neki za Playstation

Hoćeš da mi, kad instaliraš Vistu, daš disk na 20 minuta. Da pogledam kakav omot ima... LOLLOLLOL
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2006 u 00:12
meni na 10 minuta da vidim da li ožuljan dvd

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2006 u 00:19
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2006 u 07:30
Ma upregnut torrent i skinut finalnu verziju....čemu da mi obični smrtnici kupujemo original...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,228 sekundi.