Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ps2 igre-pitanje u vezi downloada
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ps2 igre-pitanje u vezi downloada

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ClarkKent View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ClarkKent Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ps2 igre-pitanje u vezi downloada
    Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 17:30
Bok svima.Skinuo sam sa torrenta igricu i dobio sam ju onak u puno fileova nekog srp-dgr.sfv formata.Sta se radi sa tim i kak bi to moglo funkcionirat jer sam probao zaprzit tak kak je al nista iz toga.Hvala.
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 21:21
pronađi temu u kojoj sam ja to pitao... napiši u search prženje ps2 igre...

- tamo ima sve objašnjeno

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 21:28
EVO IZVADAK IZ VEĆ POSTOJEĆE TEME:

Moje pitanje:

Skinuo sam PS2 igru Tourist Trophy. Igra je u ISO formatu. Kad przim to na dvd-e,
dal to jednostavno sprzim pomoću Alcohola 120% ili postoji neki
kompliciraniji postupak koji ne znam?

ODGOVOR: Da. To ti je image dvda/cda. Sprzis ga pomocu alcohola. (i onda kazu da je alkohol stetan. pih)

Moje pitanje 2:

Hvala CARE!

Jos sam čitao da moze bit i da su dijelovi igre zapakovani (rarirani), pa ih samo
treba raspakovat u jedan folder i to spr�it na dvd... al ipak mislim da se to mora
posebno razvrstat, svaki taj rarirani fajl...?

ODGOVOR:

Ako ti je jedna igra zapakirana u puno rar fileova iste velicine to znaci da ne moras nista spajati
-> sve ce se samo spojiti. Kopiraj sve rarove u jedan folder i samo raspakiraj jedan od rarova.
Ostali ce sami slijediti.

Ažurirao Zlatkohead - 05.Prosinac/Dec.2006 u 21:29

Na vrh
ClarkKent View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ClarkKent Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2006 u 10:05
Kuzim ja to,ali je problem u tome sta igra nije u iso formatu nego su ti to neki sfv fileovi i ima ih oko 20.Nisu ni iso niti u raru i sad pretpostavljam da ih nekako treba spojiti al fakat nemam pojma.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2006 u 23:38
od tih silnih fajlova koje komp ne prepoznaje (imaju ikonicu za nepoznati fajl) jedan samo mora biti sfv, tj. imati tu kraticu (i ne sluĹľi niÄŤemu)... ostali moraju biti neki R00 fajlovi (odnosno R01, R02... i tako dalje)...

- jedan fajl ti komp mora prepoznati, i onda taj fajl razmotaš u neki folder i dobiješ to što si skinuo... ako nemaš takav niti jedan fajl (prepoznat kao rar), onda ti definitivno nešto fali... ili uopće ne valja to što si skinuo...

- probaj još to nekak s Alcoholom otvorit, pa vidi...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.