Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Emulatori
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Emulatori

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
HENKY View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Emulatori
    Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2006 u 21:16
Postoje emulatori za xbox i ps 2 koji stvarno valjaju ?

Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2006 u 22:07
Ne, jos uvijek ni blizu toga nismo... 

Ažurirao Rodman
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2006 u 09:12

Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2006 u 19:15
PS2 makar više nije skup pa eto opleti po novčaniku (tak sam i ja ) pa kupiš. Do sada je ionako izašlo jako puno igara da moš igrat do besvijesti
Nothing is worse than having an itch you can never scratch!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2006 u 20:51
U oblasti igrica sam definitivni duduk, jer ih uopšte ne igram...
Drugar me je zamolio da mu nađem program sa kojim bi mogao da igra igrice za Sony Playstation 1 na PC... Takođe, recite mi šta sve treba da "skinem" da bi igre normalno radile na kompjuteru.
Ajde neki dobar predlog.
TNX

Ažurirao darije
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2006 u 21:44
PSX emulator ima već u sebi sve potrebno, osim biosa kojeg moraš sam skinut i stavit u folder "bios". Ime biosa je "scph1001.bin" i možeš ga naći preko googlea.
Još samo ti trebaju igre koje stavljaš u "cdimages" i trebaju biti u .cue/.bin formatu.

I to je to, sve šljaka. bar meni
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2006 u 22:32
Da, ali šta ako su igrice na CD-u?(mislim , ne u image formatu)...
Šta kažeš za program Virtual Game Station ?

Ažurirao darije
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2006 u 14:21
mislim da može emulirati i sa cd-a al nisam siguran. ako slučajno nemože nije problem napraviti image od cd-a.

nisam imao iskustva s VGS-om
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2006 u 18:09
OK. Hvala ti mnogo u svakom slučaju...
Na vrh
Ricky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ricky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2006 u 20:29
I tako si ja fino sredim PES 6... naravno da sam si ga htio staviti na hard. Provučem ga kroz DAEMON Tools, instaliram, pokrenem, kad ono...

SecuROM™ has determined that you are trying to start the application with an image of the original disc. Please be informed that SecuROM™ protected applications will not work with an emulated image of the original disc.

• Please unmount your image and insert the original disc in order to start the application.

Ima netko ideju kako da pokrenem igru?

Na vrh
forsaken demon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj forsaken demon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2006 u 13:22
Za emulaciona pitanja savetovao bih vam http://www.emulationgalaxy.co.yu/

Ažurirao forsaken demon
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.