Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Global Operation
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Global Operation

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
NICKIS View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NICKIS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Global Operation
    Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2006 u 23:18
Molim za pomoć pri igranju igrice u multiplayer modu. Što treba napraviti da bi mogli igrati? Pokušavam, ali ne mogu uspjeti. Brzo...
e-mail: varganikola63@gmail.com
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2006 u 23:22
Pa jesi je instalirao
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2006 u 13:56

ja imam tu igru i davno je bila moj favorit kad sam igrao preko interneta. danas imas puno boljih. ako volis takav tip onda si obavezno nabavi BATTLEFIELD 2 sa svim dodacima i igrat ces dan-noc da se ne odvajas.

sad, sto se tice multiplayera... ako namjeravas igrat u mrezi (LAN) moras znat da ti jedan komp treba bit server. znaci ako zelis igrat u troje, treba ti cetiri kompa!

druga opcija ti je da igras preko internet (GAMESPY) servera, tako sto ces u igri izabrati INTERNET opciju i tamo ce ti se izlistat serveri pa izaberes koji zelis.

budi siguran da imas najnoviju verziju igru, inace ces tesko pronaci server koji podrazava stare verzije. ako igras preko LAN-a, svi morate imat istu verziju igre (preporucljivo bez modova).

Na vrh
NICKIS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NICKIS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2006 u 10:19
sve ja to razumijem ali nikako ne možemo uči u igru skupa unutra.ja sam server znači-192.168.0.1 a drugi je 0.2,ali nije problem u tome nego kako ući oba dvojica u multiplayer ili ti ga u igru,u drugim igrama je obično jedan uđe unutra a drugi ide join,ali kod global operation nije tako jer kad smo u igri jednostavno je uvijek bez servera kao da ga nema tj.ja ne mogu naći njega a niti on mene.Meni treba kako ući u multiplayer mod
e-mail: varganikola63@gmail.com
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2006 u 23:50

e fakat si ga zakomplicirao... stvarno vise ne znam,,,jedino da ti nacrtam. obrisi global i nabavi si battlefield 2 i imat ces manje problema sa multijem,a vise uzitka.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.