Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Monster house
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Monster house

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dr. Jackil View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Monster house
    Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2006 u 13:17
skinuo sam Monster house (dmt-mnsterhse.avi) i ni jedan od tri titloa mi ne paše, ima li ko prijevod koji paše ovom ripu.
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2006 u 13:24
Izmi pa podesi titl za tu verziju imas OVDE upustvo

Na vrh
Al Paracino View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Al Paracino Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 03:16
Imam ja titl za Monster house ali posto sam se tek sada registrovao neznam kako da posaljem titl.
Iron Maiden
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 03:24
Kliknes na vrh stranice gde ti pise
Click here - Divx Subtitles :: Divx Covers :: Dvd Covers
I onda ce da te prebaci na pocetnu stranicu, malo scrollujes dole i tu imas obrazac- da napises ime filma, na kom je jeziku i da ga uploadujes

Na vrh
Al Paracino View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Al Paracino Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 20:54
Posto nisam u mogucnosti da vam posaljem titl za Monster House mozete, bar oni koji imaju Subtitle Workshop, da skinete titl od luka74. Ceo titl je pomeren za 13 sec. unapred a pomocu subtitle workshopa mozete to lako da korigujete na sledeci nacin: U subtitles workshopu posle aktiviranja filma i prevoda idete na EDIT>TIMINGS>SET DELAY> i tu sa prefiksom + (pojavice se prozorcic sa naznakom Delay) namestite 00 13 00. + je kad prevod zuri a - kad kasni za filmom. Bitno je da ispod aktivirate FOR ALL SUBTITLES. Takav novi titl sacuvate i garantovano je dobar.
Iron Maiden
Na vrh
theCro View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj theCro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2006 u 20:14
i ja imam dmt-mnsterhse.avi, može li netko poslati prijevod na sanidej@net.hr ili PM-ati ga? hvala!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,110 sekundi.