Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Being John Malkovich
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Being John Malkovich

Odgovori Odgovori
Anketno pitanje: Prosto, ali: Sviđa li vam se film?
Izbor Glasova Statistika ankete
4 [33,33%]
8 [66,67%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Being John Malkovich
    Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 20:00
Ja sam na Dnevniku gledanja filmova izneo deo svog viđenja ovog, po mnogima fascinantnog i kultnog filma. Meni se razliku od tih mišljenja film nije dojmio....
Šta vi kažete i kakva su vaša viđenja gore pomenutog film?
Na vrh
smagda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj smagda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 20:39
Evo, glasala sam, film mi se nije svidio, previąe naporan i dosadan za moj ukus. A zaąto te toliko zanimaju miąljenja baą o tom filmu? 
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 20:43

davno sam gledao i svidio mi se 

evo imdb arhiva veli da sam mu dao 8/10

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 20:48
a gledao sam pola filma i zaspao sam ko krava...znači da mi je film nula...a ko glumi u tom filmu????
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 21:04
ma dosadan film.....ali čuj, o ukusima se ne raspravlja

Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 21:17
ništa posebno, čini mi se da je malo prenapuhan od strane kritičara; ideja je originalna ali bolje bi mi funkcionirala kao polusatna epizoda npr. "zone sumraka" nego kao cjelovečernji film.
But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 00:25
Originalno postovano od strane smagda smagda piše:

...A zaąto te toliko zanimaju miąljenja baą o tom filmu? 

evo zbog ovoga:

Originalno postovano od strane Mate Mišo Kova& Mate Mišo Kova& piše:

ništa posebno, čini mi se da je malo prenapuhan od strane kritičara; ideja je originalna ali bolje bi mi funkcionirala kao polusatna epizoda npr. "zone sumraka" nego kao cjelovečernji film.

Ipak nisam lud... sa mnogima sa kojima sam pričao mi rekoše, kao super film, perfektan, ovo , ono, ... - ja ga odgledah i ...ništa, pa rekoh da proverim
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 14:45
Kasno sam video ovaj topik pa sam komentar vec izneo u Dnevniku gledanja filmova. Znaci, film je prva liga, ali da bi ti se svideo pozeljno je biti cinik, sto ja definitivno jesam.  Ceo fazon je u tome Biti John Malkovich, a da je npr. Biti Tom Cruise ili Brad Pitt stvar bi propala nacisto. Probajte da se prisetite (a znam da ste veliki poznavaoci filmske umetnosti) sad odmah, bez listanja vasih kataloga ili drugih filmskih baza podataka, nekog filma sa John Malkovich-em. Koliko? 1... 2... 3... plafon. A svi, je li, znamo ko je John Malkovich...
Na vrh
kosta zulu View Drop Down
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 16:18
meni je bio dosadan
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 18:40
Originalno postovano od strane srkis srkis piše:

...Znaci, film je prva liga, ali da bi ti se svideo pozeljno je biti cinik, sto ja definitivno jesam.  Ceo fazon je u tome Biti John Malkovich, a da je npr. Biti Tom Cruise ili Brad Pitt stvar bi propala nacisto. Probajte da se prisetite (a znam da ste veliki poznavaoci filmske umetnosti) sad odmah, bez listanja vasih kataloga ili drugih filmskih baza podataka, nekog filma sa John Malkovich-em. Koliko? 1... 2... 3... plafon. A svi, je li, znamo ko je John Malkovich...

OK. Film ima mnogo mogućih stanovišta gledanja... Objasni mi pojam "cinik" ...

Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 18:48
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Ipak nisam lud...

ne bih se složio s tom konstatacijom
But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 21:04

Originalno postovano od strane darije darije piše:

OK. Film ima mnogo mogućih stanovišta gledanja... Objasni mi pojam "cinik" ...

Ne znam ni ja tacno, cinizam,  to mu dodje nesto kao visi stepen od ironije, na granici i preko izrugivanja. A cinik, valjda, pobornik i neko ko praktikuje cinizam. Meni omiljeni cinik je Bogdan Tirnanic, novinar i filmski kriticar.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.