Being John Malkovich
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=11052
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 15:27 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Being John Malkovich
Objavio: darije
Tema: Being John Malkovich
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2006 u 20:00
Ja sam na Dnevniku gledanja filmova izneo deo svog viđenja ovog, po mnogima fascinantnog i kultnog filma. Meni se razliku od tih mišljenja film nije dojmio.... Šta vi kažete i kakva su vaša viđenja gore pomenutog film?
-------------
|
Odgovori:
Objavio: smagda
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2006 u 20:39
Evo, glasala sam, film mi se nije svidio, previąe naporan i dosadan za moj ukus. A zaąto te toliko zanimaju miąljenja baą o tom filmu?
|
Objavio: komunjara
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2006 u 20:43
|
davno sam gledao i svidio mi se
evo imdb arhiva veli da sam mu dao 8/10
|
Objavio: dejan-sl
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2006 u 20:48
a gledao sam pola filma i zaspao sam ko krava...znači da mi je film nula...a ko glumi u tom filmu????
------------- HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
|
Objavio: Dngy
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2006 u 21:04
|
ma dosadan film.....ali čuj, o ukusima se ne raspravlja
|
Objavio: Mate Mišo Kova&
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2006 u 21:17
ništa posebno, čini mi se da je malo prenapuhan od strane kritičara; ideja je originalna ali bolje bi mi funkcionirala kao polusatna epizoda npr. "zone sumraka" nego kao cjelovečernji film.
------------- But if I go to hell then I hope I burn well
|
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2006 u 00:25
smagda piše:
...A zaąto te toliko zanimaju miąljenja baą o tom filmu?
|
evo zbog ovoga:
Mate Mišo Kova& piše:
ništa posebno, čini mi se da je malo prenapuhan od strane kritičara; ideja je originalna ali bolje bi mi funkcionirala kao polusatna epizoda npr. "zone sumraka" nego kao cjelovečernji film.
|

Ipak nisam lud... sa mnogima sa kojima sam pričao mi rekoše, kao super film, perfektan, ovo , ono, ... - ja ga odgledah i ...ništa, pa rekoh da proverim
-------------
|
Objavio: srkis
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2006 u 14:45
|
Kasno sam video ovaj topik pa sam komentar vec izneo u Dnevniku gledanja filmova. Znaci, film je prva liga, ali da bi ti se svideo pozeljno je biti cinik, sto ja definitivno jesam. Ceo fazon je u tome Biti John Malkovich, a da je npr. Biti Tom Cruise ili Brad Pitt stvar bi propala nacisto. Probajte da se prisetite (a znam da ste veliki poznavaoci filmske umetnosti) sad odmah, bez listanja vasih kataloga ili drugih filmskih baza podataka, nekog filma sa John Malkovich-em. Koliko? 1... 2... 3... plafon. A svi, je li, znamo ko je John Malkovich...
|
Objavio: kosta zulu
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2006 u 16:18
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2006 u 18:40
srkis piše:
...Znaci, film je prva liga, ali da bi ti se svideo pozeljno je biti cinik, sto ja definitivno jesam. Ceo fazon je u tome Biti John Malkovich, a da je npr. Biti Tom Cruise ili Brad Pitt stvar bi propala nacisto. Probajte da se prisetite (a znam da ste veliki poznavaoci filmske umetnosti) sad odmah, bez listanja vasih kataloga ili drugih filmskih baza podataka, nekog filma sa John Malkovich-em. Koliko? 1... 2... 3... plafon. A svi, je li, znamo ko je John Malkovich... |
OK. Film ima mnogo mogućih stanovišta gledanja... Objasni mi pojam "cinik" ...
-------------
|
Objavio: Mate Mišo Kova&
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2006 u 18:48
darije piše:
Ipak nisam lud...
|
ne bih se složio s tom konstatacijom 
------------- But if I go to hell then I hope I burn well
|
Objavio: srkis
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2006 u 21:04
|
darije piše:
OK. Film ima mnogo mogućih stanovišta gledanja... Objasni mi pojam "cinik" ...
|
Ne znam ni ja tacno, cinizam, to mu dodje nesto kao visi stepen od ironije, na granici i preko izrugivanja. A cinik, valjda, pobornik i neko ko praktikuje cinizam. Meni omiljeni cinik je Bogdan Tirnanic, novinar i filmski kriticar.
|
|