Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako instalirati SIMS 2 University?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako instalirati SIMS 2 University?

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Ricky View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ricky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kako instalirati SIMS 2 University?
    Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2006 u 16:50

Dobio sam Simse 2 Full - Universty (expansion pack). Nakon instalacije DAEMON Toolsa bilo bi potrebno prvo instalirati Sims 2 cd1. Pritisnes tipku cd1... a ono nista???... Zašto?

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2006 u 17:45

zato jer moras snimit prvo SIMS2, a pod SIMS2 se misli originalni, prvobitni SIMS 2, ne ekspanzija.

a ako u tom nije problem--- a ti pritisnes tipku CD1... mislim ono... kakva je to tipka cd1.... dajte ljudi kad vec trazite pomoc budite malo u detalje

Na vrh
Ricky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ricky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2006 u 18:31
Pa pokusavam sa prvobitnim Sims 2... pod Mount Image se nalazi tipka cd1, cd2, cd3 i cd4. Kad klikneš na cd1 (da bi instaliralo cd1), nista se ne desava... pokusavam prek neta potraziti moguce... za mene... rjesenje, mozda se treba instalirati cd1 preko DAEMON-a... Pojma...?
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2006 u 19:10
rješenje - baci igru u smeće... weeee 

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2006 u 20:57
Originalno postovano od strane Zlatkohead Zlatkohead piše:

rješenje - baci igru u smeće... weeee 

Mislim da je to još najbolje rješenje...osim ako još dečko ide u osnovnu, pa je onda razumljivo zanimanje za igru 
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2006 u 21:04

Originalno postovano od strane Ricky Ricky piše:

Pa pokusavam sa prvobitnim Sims 2... pod Mount Image se nalazi tipka cd1, cd2, cd3 i cd4. Kad klikneš na cd1 (da bi instaliralo cd1), nista se ne desava... pokusavam prek neta potraziti moguce... za mene... rjesenje, mozda se treba instalirati cd1 preko DAEMON-a... Pojma...?

-u kojem smislu se nista ne desava? jel ocekujes autorun mozda? odi u windows explorer pa pogledaj da li je virtualni cd/dvd drive ocitao imidž. ako nije onda ti je ili imidz sje**n ili virtualni drajver za DAEMON ne radi kako treba. instaliraj ALCOHOL 120 pa probaj montirat imidž preko njega.

-mozes probat svaki imidz sprzit na zaseban cd pa pokusat instalirat drito sa cd-a

-mislim nema nikakve filozofije, ja sam svojevremeno jedno mjesec dana igro simse i instalacija, ono, ide bez problema.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2006 u 22:35
bravo Dngy!!! 

The Sims - dobijem proljev od te igre... imao sam sve nastavke, pa ih prodao jednoj curi (prodao, al ne za pare )... ona ih zove Simpsoni... hehehehe

- naj fora jest: napravit 4 uska zida (povezana u kocku) i strpat sve 'živuće' koje imate unutra i ubrzat vrijeme... hehehe, što će pišat, i brzo pocrkavat... hehehehe

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2006 u 22:55
Originalno postovano od strane Zlatkohead Zlatkohead piše:

(prodao, al ne za pare )

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2006 u 22:59
e vas dvojica nemoj te se sprdavat tu
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 10:01
ajde Deky, uključi se i ti...   nemoj biti takav 

- okej, zajebavamo se, štaš kad Ricky odusto...

Na vrh
Marijan_123 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 11:15
Tko još igra simse.....To je dječja igra
Na mladima krediti ostaju!
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 12:49

stvarno, sta vas uopce briga tko igra kakvu igru. ok, vi ne igrate simse i to je ok. netko igra.... kakve to veze uopce ima? mislim ono.... zavrtit ocima i odmahnut rukom

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 13:34
U pravu si, pretjerali smo...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 13:57

- igram i ja simse, pa ih vrijeđam... i šta onda...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 14:04
ak sam tek sad skužio, Ricky ima Simse na 4 cd-a... i tu se javlja taj 'problem'... zašto isprva nije nabavio dvd verziju, jeftinije...

- valjd nisam nešta tu sad fulao

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 20:27

JA imam igru na DVD-u ali u obliku cetiri image fajla

igrao sam jedno vrijeme i onda sam rekao RECYCLE BIN, OTVORI SE! dojadilo mi ih slat jest i srat svaki pet minuta, ne mozes se uzivit u nest drugo

Na vrh
Ricky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ricky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 20:59

Dečki... vidim da ste se vi već fino naigrali toga. Sama pomisao na Simse vam ide na povraćanje. Thanks bboy_drax uspio sam instalirat Sims 2... no sad me nešto j... Exp pack... ne znam, počne učitavat, dođe do 13% i stane... ne može očitat neki file... ili nešto. OK... kanta. Ima netko šta pametnije? 

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 21:48

kako mislis pametnije?

ako zelis instalirat tu ekspanziju daj jos malo detalja pa cemo pokusat pomoc. sto pise kad ne moze ocitat taj fajl? ajd prepisi poruku pa je tu postaj da vidimo kako cemo dalje.

i usput mozes reci koji zanr igara volis pa cemo ti preporucit nesto fenomenalno za igranje.

Na vrh
Ricky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ricky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2006 u 13:16

Piše ovak: Problem occurred when trying to transfer the file TSData/Res/Sound/Misc.package from the media.

Pojavi se svaki put na 13%. Probaš Retry... niš. Jedino što ti ostaje je da ga skenslaš  Mislim da mi ostraje jedino kanta. A možda i ne... Any?

A šta volim... pa svaš je dobro šta je dobro... trenutno okupiran sa Civ IV i Da Vinci Code-om. Možda preporuka za nekom dobrom pucachinom?

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2006 u 19:31
Originalno postovano od strane Ricky Ricky piše:

Piše ovak: Problem occurred when trying to transfer the file TSData/Res/Sound/Misc.package from the media.

Pojavi se svaki put na 13%. Probaš Retry... niš. Jedino što ti ostaje je da ga skenslaš  Mislim da mi ostraje jedino kanta. A možda i ne... Any?

A šta volim... pa svaš je dobro šta je dobro... trenutno okupiran sa Civ IV i Da Vinci Code-om. Možda preporuka za nekom dobrom pucachinom?

mislim da ti je cd izgreban, ostecen, zaprljan... nesto od toga....

nabavi taj novi disk i pokusaj instalaciju ponovo... sigruno da je defektan cd

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,140 sekundi.