Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TITLOVI ZA MUA :D
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TITLOVI ZA MUA :D

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TITLOVI ZA MUA :D
    Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2006 u 01:31
--Adam and Steve
--Ararat
--Babam Ve Oglum
--Bang, Bang, You're Dead
--Breaking Away
--C.R.A.Z.Y
--Curious George
--Dorm Daze 2 UNRATED
--Hard Candy
--I Am a Sex Addict
--Initial D
--Kisses And Caroms
--La Battaglia Di Algeri
--Man Bites Dog
--Man For All Seasons, A
--Minis First Time
--Nobody Knows
--Riding Alone for Thousands of Miles
--Second Chance, The
--Shadowboxer (ima ga na sajtu, ali bih bio zahvalan da mi neko posalje sredjen za hls-dvdrip od pre 2 dana, tesko je namestiti)
--Sleuth
--The Wind That Shakes The Barley (kako se niko nije setio ovoga, osvojio je 1. mesto na jednom od festivala evropskog filma)
--United 93 (GRRRRRRRRRRRR!)
--Wassup Rockers
--When Do We Eat

BONUS: prevod za crtac "doogal", americku resinhronizaciju filma MAGIC ROUNDABOUT za koji prevod ovde postoji (u pitanju je drugaciji zvuk, pa su i reci druge)

moj mail:   mmilekic [at] gmail [tacka] com (namerno pisem kripticno zbog spam botova
ili jednostavno uploadujte na prvoj stranici...

Ažurirao xW0Lf
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2006 u 14:24
pa zar niko nema nista da prokomentarise ili doda od vas 30-ice koji ste procitali moju "poternicu", da je tako nazovem, smrc smrc, sob sob 

ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2006 u 14:41
Imam ja da dodam, ali samo na tvoj spisak jos 2 puta toliko.
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
rui ravara View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rui ravara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2006 u 14:45
Dodao bih In My Father's Den i ovaj iz potpisa.
trazim prevod za IN MY FATHER'S DEN.
ruiravara@hotmail.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.