TITLOVI ZA MUA :D
Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=10653
Datum ispisa: 10.Lipanj/Jun.2026 u 20:34 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: TITLOVI ZA MUA :D
Objavio: xW0Lf
Tema: TITLOVI ZA MUA :D
Datum objave: 15.Rujan/Sep.2006 u 01:31
--Adam and Steve --Ararat --Babam Ve Oglum --Bang, Bang, You're Dead --Breaking Away --C.R.A.Z.Y --Curious George --Dorm Daze 2 UNRATED --Hard Candy --I Am a Sex Addict --Initial D --Kisses And Caroms --La Battaglia Di Algeri --Man Bites Dog --Man For All Seasons, A --Minis First Time --Nobody Knows --Riding Alone for Thousands of Miles --Second Chance, The --Shadowboxer (ima ga na sajtu, ali bih bio zahvalan da mi neko posalje sredjen za hls-dvdrip od pre 2 dana, tesko je namestiti) --Sleuth --The Wind That Shakes The Barley (kako se niko nije setio ovoga, osvojio je 1. mesto na jednom od festivala evropskog filma) --United 93 (GRRRRRRRRRRRR!) --Wassup Rockers --When Do We Eat
BONUS: prevod za crtac "doogal", americku resinhronizaciju filma MAGIC ROUNDABOUT za koji prevod ovde postoji (u pitanju je drugaciji zvuk, pa su i reci druge)
moj mail: mmilekic [at] gmail [tacka] com (namerno pisem kripticno zbog spam botova ili jednostavno uploadujte na prvoj stranici...
------------- ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
|
Odgovori:
Objavio: xW0Lf
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2006 u 14:24
pa zar niko nema nista da prokomentarise ili doda od vas 30-ice koji ste procitali moju "poternicu", da je tako nazovem, smrc smrc, sob sob 
------------- ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
|
Objavio: klaki
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2006 u 14:41
Imam ja da dodam, ali samo na tvoj spisak jos 2 puta toliko. 
------------- 12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas
|
Objavio: rui ravara
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2006 u 14:45
Dodao bih In My Father's Den i ovaj iz potpisa.
------------- trazim prevod za IN MY FATHER'S DEN.
ruiravara@hotmail.com
|
|