Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zalijepiti prijevod
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zalijepiti prijevod

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Zy-Blade View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zy-Blade Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zalijepiti prijevod
    Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 20:26
jel zna neko jednostavan program koji moze zalijepiti prijevod na divx???

mozete se javiti na msn:ante_gotovina_hr00@hotmail.com
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 20:30
ma bilo je puno govora ovdje o tome...
SEARCH pod ruke i kreni...
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
QQQQ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj QQQQ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 21:18
BSplayer
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 21:28
Originalno postovano od strane QQQQ QQQQ piše:

BSplayer

Od kad to?
Možda i nisam dovoljno informiran?
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 22:19

Na vrh
Zy-Blade View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zy-Blade Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 23:09
Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

ma bilo je puno govora ovdje o tome...
SEARCH pod ruke i kreni...
neda mi se traziti,valjda ime neko tko zna nekakav jednostavan program u vezi mog problema
Na vrh
QQQQ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj QQQQ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 23:11
Pa pokrenes fajl i bsplayer ti automatski loada titl, ak se isto zove i u istm je folderu
Na vrh
Zy-Blade View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zy-Blade Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 23:18
Originalno postovano od strane QQQQ QQQQ piše:

Pa pokrenes fajl i bsplayer ti automatski loada titl, ak se isto zove i u istm je folderu
LOOOL,ovakvi glupi odgovori mi ne trebaju,ti izgleda neznas o cemu se radi ili se malo pravis glup
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2006 u 01:11
bravo 

treba ovak objasnit: zalijepiti znači staviti titl na filmić da tamo bude stalno, te da ga gledam u bilo kojem playeru, a ne, da ga vidim na filmu...

juh, objašnjenje i po...

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2006 u 01:23
Znam ja i imam lepo pripremljeno uputstvo, gde se sve lepo objašnjava...
Nego, ja se ne bakćem sa tim MSN, tako da , ako hoćeš ostavi mi neki e-mail pa da ti to pošaljem.

Ažurirao darije
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2006 u 01:25
A da... QQQQ, KU-KU i LE-LE
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2006 u 01:33
hvala DARIJE
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2006 u 10:54
Nema na čemu. Sve Zarad Opšteg Dobra! 
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2006 u 12:57
Na vrh
Saku View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 08:58

Koja je svrha uopće lijepiti titl na divx i zajebavat se s tim.Ja kad stavim film i titl u isti folder i spržim na dvd mogu gledat film s titlom na svom playeru.

Zar tako nije inače kod svih dvd/divx playera.

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 09:42
Nazalost nije. Ima ih jos puno koji ili ne pustaju prevod iuli je prevod (njegov izgled) KATASTROFA ili ne pdrzavaju "nasa" slova  ć,č,đ,ž,š... Ovako zalepis prevod na omiljeni film ili seriju i gledas na miru !
Vladika
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 10:33
Mislim da bi VirtualDub trebao da resi tvoj problem. Ja sam to nekada radio ali sad nema potrebe za tim, jedino ako neces da pravis film za mobilni (sa prevodom). Probaj virtualdub. 100% moze.
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 11:53
Ovo ide u divx software i molim vas pazite ubuduce gde otvarate teme!
I KORISTITE SEARCH!!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.