Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Playstation 2 Joystick problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Playstation 2 Joystick problem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
asolic5 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asolic5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Playstation 2 Joystick problem
    Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2006 u 14:04
Pozdrav.Imam jedan problem.Kada npr. hoću igrati nfs most wanted na PS2 ne mogu ga igrati.Da li je to što nemam orginal joystick za PS2.
Ja imam orginal joystick za PS1.
"This is a war, and we are Soldiers"
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2006 u 19:50
ovisi dal se igra pokrene, dođe do menia i sve...

tj. kontroler ne bi trebao biti problem, probaj posudit kontroler, pa probat

Na vrh
asolic5 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asolic5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2006 u 08:24
meni dođe na most wantedu kad mi piše:PRESS START BUTTON i tada stisnem start i ono ne reagira.
"This is a war, and we are Soldiers"
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2006 u 09:35
ak ti ostale ps2 igre rade s tim kontrolerom, onda pitaj Boga šta je...

p.s. onda i je fora u tome što nije original kontroler, a i gdje nabavljate takve kontrolere majko mila... imate originala u HGspotu za 80-tak kuna...

Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2006 u 13:28
za neke igre moras imati original od PS2, onaj sa dual shockom, il kak se vec zove. nemam sony, al lega mi ima istih problema, on ima samo jedan original, i nemozemo multiplayer igrati...
To sam ja...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2006 u 13:33
točno

p.s. ja imam dva originalna kontrolera... al nisam (budala) prije kupio u HGspotu...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,176 sekundi.