Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - PROBLEM SA NERO VISION-PLEASE
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

PROBLEM SA NERO VISION-PLEASE

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
boba_86 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boba_86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: PROBLEM SA NERO VISION-PLEASE
    Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 00:57
Imam problem sa nero vision kad ucitam file i odem na edit ili da napravim chaptere on blokira<jel zna neko u cemu je problem?Hvala
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 01:19
Pa probaj neki drugi fajl, čisto probe radi.... Ili probaj sa drugom ekstenzijom: znači probaj da učitaš .mpg ili neki slični... U krajnjem slučaju reinstaliraj program. Koji NVE imaš?
Na vrh
boba_86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boba_86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 11:22
sta NVE ne razumem
Na vrh
boba_86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boba_86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 11:23
a sto se tice reimnstalacije nije do toga,jer sam vec imao stariju verziju,pa sam skinuo sa neta ceo nero 7 paket i ponovo isto
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 12:24
Da ti pravo kažem ja koristim stariju verziju Nero Vission Expressa i radi odlično. Sa Nero Vission-om iz 7 sam , recimo imao problem pri stavljanju titlova... Moj lični savet ti je da staviš STARIJU VERZIJU!
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 12:50
Ja sam imao problema s Starim NVE jer mi se isto tako blokirao, ali kad je počelo kodiranje...Ova zadnje 2 verzije rade odlično i koliko vidim nemaju bugova, bar ja nisam naišao....
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 12:58
zasto ne korisite dvd-lab ili maestro? nve sux
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 14:08
Ma ja koristim inače Adobe Encore DVD, najjači program te vrste, a inače i s najviše opcija....A ovaj NVE je ono, za početnike i za neke sitnice oko kojih ti se ne da zezat pa tek toliko da imaš izbornik i da ti iskodira dvd...

Ažurirao Dngy
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 14:09
za dvd-lab ima tutorijal, sve objasnjeno, ako sam ja debil mogao to nauciti onda moze svako 
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 14:10
a u zadnjoj verziji 2.0, Encore je fakat dorađen i stvarno je preheben!
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 14:13
ma probao sam dvd-lab i ok programčić, ali ja se fakat palim na ove "jake" programe, a Encore i nije baš toliko kompliciran, makar na početku tako izgleda....Kad ga skužiš možeš napravit fakat što hoćeš, a kao i svi ostali Adobeovi programi povezan je s ostalom ekipom iz porodice...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 14:14
ja bi na njega presao da radim neke komplicirane izbnirnike, dvd-lab mi je sasvim dovoljan za ovo sto radim
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 14:19
Pa dobro, tu si u pravi, za neke sitnice je fakat glupo uprezat Encore jer te onda ubije da moraš radit linkove i sve one provjere za mali pišljivi izbornik od 3-4 videa...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 15:25
E baš zato ja i koristim NVE , lagan , brz, jednostavan... sasvim dovoljan za ono što mi treba... ali De gustibus non est disputandum...

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 15:27
ja sam probao NVE i ubacio sam 3 videa, svaki od 1,2gb i on mi je te videe konvertirao u nesto vece i stalo je samo dva, ne kontam zasto je to napravio?
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 15:54
bome ne razumijem ni ja....jer nve automatski ako je više velikih video fileova mjenja kvalitetu i to što si ti naveo ne bi se smjelo dogodit....
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 16:18
mozda prelazi velicinu DVD-a???  Koliko si dobio na fajlovima ukupno u GB??

@darije: koju TACNO verziju koristis NVE?
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 16:20
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

mozda prelazi velicinu DVD-a???  Koliko si dobio na fajlovima ukupno u GB??

daj izracujna 3x1,2gb

on meni taj 1,2gb file pretvori u 2 gb
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 17:29
onda moraš u opcijama samo promjenit kvalitetu jer ti je sigurno onda stavljeno na najveću kvalitetu izlaznog videa...  jer ja sam znao stavljat fileove od po 30 gb pa je još ostalo mjesta...

Ažurirao Dngy
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 17:35
ja ne zelim da on dira kvalitetu

PS: 1,2gb file je mpeg2, nije avi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.