Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

PROBLEM SA NERO VISION-PLEASE

Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=10130
Datum ispisa: 08.Lipanj/Jun.2026 u 05:58
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: PROBLEM SA NERO VISION-PLEASE
Objavio: boba_86
Tema: PROBLEM SA NERO VISION-PLEASE
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2006 u 00:57
Imam problem sa nero vision kad ucitam file i odem na edit ili da napravim chaptere on blokira<jel zna neko u cemu je problem?Hvala

Odgovori:
Objavio: darije
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2006 u 01:19
Pa probaj neki drugi fajl, čisto probe radi.... Ili probaj sa drugom ekstenzijom: znači probaj da učitaš .mpg ili neki slični... U krajnjem slučaju reinstaliraj program. Koji NVE imaš?

-------------

Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2006 u 11:22
sta NVE ne razumem

Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2006 u 11:23
a sto se tice reimnstalacije nije do toga,jer sam vec imao stariju verziju,pa sam skinuo sa neta ceo nero 7 paket i ponovo isto

Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2006 u 12:24
Da ti pravo kažem ja koristim stariju verziju Nero Vission Expressa i radi odlično. Sa Nero Vission-om iz 7 sam , recimo imao problem pri stavljanju titlova... Moj lični savet ti je da staviš STARIJU VERZIJU!

-------------

Objavio: Dngy
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2006 u 12:50
Ja sam imao problema s Starim NVE jer mi se isto tako blokirao, ali kad je počelo kodiranje...Ova zadnje 2 verzije rade odlično i koliko vidim nemaju bugova, bar ja nisam naišao....

Objavio: Guests
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2006 u 12:58
zasto ne korisite dvd-lab ili maestro? nve sux

Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2006 u 14:08
Ma ja koristim inače Adobe Encore DVD, najjači program te vrste, a inače i s najviše opcija....A ovaj NVE je ono, za početnike i za neke sitnice oko kojih ti se ne da zezat pa tek toliko da imaš izbornik i da ti iskodira dvd...

Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2006 u 14:09
za dvd-lab ima tutorijal, sve objasnjeno, ako sam ja debil mogao to nauciti onda moze svako 

Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2006 u 14:10
a u zadnjoj verziji 2.0, Encore je fakat dorađen i stvarno je preheben!

Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2006 u 14:13
ma probao sam dvd-lab i ok programčić, ali ja se fakat palim na ove "jake" programe, a Encore i nije baš toliko kompliciran, makar na početku tako izgleda....Kad ga skužiš možeš napravit fakat što hoćeš, a kao i svi ostali Adobeovi programi povezan je s ostalom ekipom iz porodice...

Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2006 u 14:14
ja bi na njega presao da radim neke komplicirane izbnirnike, dvd-lab mi je sasvim dovoljan za ovo sto radim

Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2006 u 14:19
Pa dobro, tu si u pravi, za neke sitnice je fakat glupo uprezat Encore jer te onda ubije da moraš radit linkove i sve one provjere za mali pišljivi izbornik od 3-4 videa...

Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2006 u 15:25
E baš zato ja i koristim NVE , lagan , brz, jednostavan... sasvim dovoljan za ono što mi treba... ali De gustibus non est disputandum...

-------------

Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2006 u 15:27
ja sam probao NVE i ubacio sam 3 videa, svaki od 1,2gb i on mi je te videe konvertirao u nesto vece i stalo je samo dva, ne kontam zasto je to napravio?

Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2006 u 15:54
bome ne razumijem ni ja....jer nve automatski ako je više velikih video fileova mjenja kvalitetu i to što si ti naveo ne bi se smjelo dogodit....

Objavio: BELI
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2006 u 16:18
mozda prelazi velicinu DVD-a???  Koliko si dobio na fajlovima ukupno u GB??

@darije: koju TACNO verziju koristis NVE?

-------------
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer

Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2006 u 16:20
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

mozda prelazi velicinu DVD-a???  Koliko si dobio na fajlovima ukupno u GB??

daj izracujna 3x1,2gb

on meni taj 1,2gb file pretvori u 2 gb

Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2006 u 17:29
onda moraš u opcijama samo promjenit kvalitetu jer ti je sigurno onda stavljeno na najveću kvalitetu izlaznog videa...  jer ja sam znao stavljat fileove od po 30 gb pa je još ostalo mjesta...

Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2006 u 17:35
ja ne zelim da on dira kvalitetu

PS: 1,2gb file je mpeg2, nije avi

Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2006 u 19:19
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

@darije: koju TACNO verziju koristis NVE?

Dvojku i super radi!
A što se tiče mogućnosti da nešto veći fajlovi stanu na DVD: ja sam najviše uspeo da stavim 4 filma od po oko 700 MB na 1 DVD , odrađenih sa NVE, a da slika bude zadovoljavajućeg kvaliteta!

-------------

Objavio: kljokan
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2006 u 05:00
nvm

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk