Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hard disc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hard disc

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
jack View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hard disc
    Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 16:44

evo ovako imam jedan mali problemcic.

pošto sam kupio digitalni reciver s mogucnosti snimanja na hard disc(dakle imam ladicu na reciveru  sa hardom)i sve je ok snimi slika je fantasticna,ali tu je sad problem,kad spojim na dig.reciver moram staviti pod Master i to je to,i sad kad taj isti hard prebacim na komp nece mi prepoznati taj hard(imam dva hard disca da ne bude zabune,ali ovaj nece,promijenio sam slot na Slave jer tako mi je i bio ali uzaludno,hard je u potpunosti ispravam nego me j..u ti slotovi,pa ako mi netko moze malo pomoci bio bih mu zahvalan,,dali se tu treba sto promijeniti u Biosu neznam.,ajmo ljudi pomozite.

JACK
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 17:06
Moraš u biosu namjestit pod "hdd priority" na prvo mjesto disk na kojem su ti windowsi, jer se često dešava da disk koji naknadno prikljućiš automatski prijeđe na prvo mjesto, pogotovo ako ti je glavni disk sata.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 17:12
uzmi usb ladicu i nemas problema
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 17:15
pa i namijesteno mi je ovj prvi disc sto prepoznaje na njemu su win ,.ali mi nece ovaj drugi prepoznati,dakle prepoznavao ga je dok mi je bio na Slave ali kad sam spojio na reciver zahtjevao je na da ga prebacim na master da bih mogao snimati,i onda kad sam vratio  na komp nista ,pa sam vratio na slave kako je i bilo,ali ni onda nije radilo,zato mislim jel se treba sto u biosu podesiti.,.
JACK
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 17:16

Originalno postovano od strane jack jack piše:

pa i namijesteno mi je ovj prvi disc sto prepoznaje na njemu su win ,.ali mi nece ovaj drugi prepoznati,dakle prepoznavao ga je dok mi je bio na Slave ali kad sam spojio na reciver zahtjevao je na da ga prebacim na master da bih mogao snimati,i onda kad sam vratio  na komp nista ,pa sam vratio na slave kako je i bilo,ali ni onda nije radilo,zato mislim jel se treba sto u biosu podesiti.,.

pa i imam usb ladicu?

JACK
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 17:18

Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

uzmi usb ladicu i nemas problema

Imam usb ladicu

JACK
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 17:18
na usb kladici ne moras nista namjestati, ja imam dva hdd-a i dvije ladice i oba su na master a win. dize sa onoga sto je u kucistu, isto master  ne znam, lega
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 17:23
a covjece mene uvijek nesto zaje...a,idem vidjet te postavke u Biosu,tebi je hdd priority"ovaj na kompu,a ovaj iz ladice..nije mi jasno kako ti oba harda mogu raditi pod master.,jel ima neka postavka u biosu.,.daj speedy pomozi,,cijeli dan se gnjavim s tim.,
JACK
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 17:25
ovaj iz ladice mi nije ucitan u biosu

probaj dici win. i onda tek upaliti usb hdd
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 17:28
ok,samo mi reci jel bitno na kojem je slotu ja sam ovaj iz ladice stavio na Slave,.,mislim tako mi je i bilo prije i sve je radilo.
JACK
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 17:33
bitno je ako ga prikacis na sata/ataslot na maticnoj, ako je u ladici preko usb-a onda nije bitno, barem je tako kod mene
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 17:35
ok,idem probati,.,hvala
JACK
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 17:36
ajde, javi sto bude 
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 17:48
nista probao sam,sad kad mi se podize sistem piše mi Floppy disc(s)fail (40) i moram stisnuti F1 da bih nastavio dalje.Neznam jel ima kakve veze kad sam ga spojio na reciver(disc) pitao me je dali zelim Defregmentaciju i ja sam potvrdio.
JACK
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 17:52
ne znam, pricekaj do navecer da netko pametniji dodje na forum
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 17:54
haha vazi .,.svejedno hvala ti na pomoci
JACK
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 20:56
i dalje trazim bilo kakvu korisnu informaciju
JACK
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 22:43
alo ima li budnih
JACK
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 23:08
probaj spojit na sekundarni ide kabl na slave...

ak imaš dva optička i ta dva harda, onda mora bit npr:
primarni master (hard1), primarni slave (dvd rom)
sekundarni master (dvd prža), sekundarni slave (hard2)

ja kad spajam dva harda, nikada ne spajam na isti ide kabl... (ili: primarni master hard 1 i primarni slave hard 2)

ak ne funkcionira spajanje na zasebni ide kabl, onda ćemo naći drugo rješenje...

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 23:13
meni je uvijek 2 hdda na jednom i 2 dvd rom/rw na drugom kablu

ali to nije bitno, covjeka zanima za usb ladicu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,152 sekundi.