Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - titlovi...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

titlovi...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: titlovi...
    Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 12:36
e ovako...budući da se ovaj podforum pretvorio u beli-klokanica prepucavanja i žicanje titlova za sranja od filmova koji su stigli u kina prije par minuta, ja ću evo prepisivat s vhs-a titlove za ove filmove:

matilda
it takes two
parent trap(1998)
twin sitters
yankee zulu
beverly hillbillies
one fine day
my father the hero(1994)

pa ako ih netko već ima neka šalje na spooking93@email.t-com.hr da se ne mučim bezveze...

Ažurirao spooking93
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 14:26
Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

e ovako...budući da se ovaj podforum pretvorio u beli-klokanica prepucavanja i žicanje titlova za sranja od filmova

što šutite svi na to, spook??! ja se trudim dovest ga u red i ne dati mu ban, al lik misli da je na sexy chatu.
a ti pregledaj Podnapise prije neg kreneš u to prepisivanje. mislim da ima za Parent Trap i možda još po nešto...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 14:27
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

dati mu ban

yessssssssssssss
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 14:32

kloki pa vidiš da te beli obožava,al ga samo godine muče

Ažurirao dejan-sl
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 14:37
vidim 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 14:42
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

e ovako...budući da se ovaj podforum pretvorio u beli-klokanica prepucavanja i žicanje titlova za sranja od filmova

što šutite svi na to, spook??! ja se trudim dovest ga u red i ne dati mu ban, al lik misli da je na sexy chatu.
a ti pregledaj Podnapise prije neg kreneš u to prepisivanje. mislim da ima za Parent Trap i možda još po nešto...

ma ne znam...ne pratim ta vaša prepucavanja,ne znam zbilja šta se dogodilo.mislio sam samo da je to sve neka zajebancija...očito sam bio u krivu,..
a parent trap nisam vidio na podnapisima,il sam vidio neki fake(mislim na cro/hrv/srp titlove)
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 20:50
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

kloki pa vidiš da te beli obožava,al ga samo godine muče

Covek je pogodio u  centar!
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 20:54

ma ne znam...ne pratim ta vaša prepucavanja,ne znam zbilja šta se dogodilo.mislio sam samo da je to sve neka zajebancija...očito sam bio u krivu,..

nisi u krivu. uglavnom je zajebancija, ali  sa nekim  niskim udarcima ...

VIVA ZAJEBANCIJA !!!
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 21:03
viva zajebancija, al ne takva. davno si ti pretjerao sa zajebancijom tarzane, dugo je klokica to i tolerirala..... nije mi jasno sto se jos i bunis nest:((

-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 22:33
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

kloki pa vidiš da te beli obožava

Covek je pogodio u  centar!

lešinaru

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 23:10

One Fine Day (1996) i The Parent Trap (1998) vec imaju prevode!

Trazicu ih od druga, pa cu okaciti ovih dana!

Ruka koja daje uvek je iznad ruke koja prima.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 10:34
Originalno postovano od strane DoDo DoDo piše:

One Fine Day (1996) i The Parent Trap (1998) vec imaju prevode!

Trazicu ih od druga, pa cu okaciti ovih dana!

thx, onda evo započinjem ostale..
Na vrh
gorilica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gorilica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 19:36

Ako je ikako moguce,bio bih zahvalan za sledece prevode na srpskom ili hrvatskom:

The Brake Up

Minotaur

I savet za program za pravljenje prevoda. Voleo bih da se oprobam u tome,ali za sada sem dobre volje nemam nishta drugo.

Hvala unapred i veliki pozdrav!

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 01:38
A ja sam bio ubedjen da postoji titl za yankee zulu....

@gorilica:

Koristi Subtitile Workshop

Ažurirao BELI

Schopenhauer
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 03:13
spooking93: ne znam sta je od toga sto spominjes vec
prevedeno ili ne, al sam titl za One Fine Day (1996)
nasla na http://titles.box.sk/index.php.
gdje ga je neko uploudao vec davne 2002
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 10:44
Originalno postovano od strane Kneginja Kneginja piše:

spooking93: ne znam sta je od toga sto spominjes vec
prevedeno ili ne, al sam titl za One Fine Day (1996)
nasla na http://titles.box.sk/index.php.
gdje ga je neko uploudao vec davne 2002

e hvala...kako sam ga samo preskočio
Na vrh
Tarzan2k View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tarzan2k Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2006 u 21:20
Originalno postovano od strane duke_of_earl duke_of_earl piše:

viva zajebancija, al ne takva. davno si ti pretjerao sa zajebancijom tarzane, dugo je klokica to i tolerirala..... nije mi jasno sto se jos i bunis nest:((

Tarzane? Nemam ja ništa s njim .
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2006 u 10:31

The Parent Trap (1998)

Okacih taj prevod pre par dana, potrazi ga na stranici!

Ruka koja daje uvek je iznad ruke koja prima.
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2006 u 13:12
Kloki + Beli to su srca dva, ljubili se grlili ...... tralalalala.....
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2006 u 00:45
Klaki u srce me pogadjas,  nemoj sad ponovo da krenemo....

Bar ne ovde.

Schopenhauer
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.