Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - snima li tko ove serije
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

snima li tko ove serije

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
LASERKO View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LASERKO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: snima li tko ove serije
    Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2006 u 22:03
trebam ove serije s tv
putovanje prema suncu-rtl televizija-zadnja epizoda u nedjelju
ruske lutkice-hrt2-5 epizoda ima jos 5-subota
vatreni decki-rtl-srijeda
prison break od 13 epizode do kraja
invasion od 12 epizode do kraja

moze popis i nekih kompletnih seria koje su zavrsile,znaci zavrsile sve sezone i naravno da imaju nase prijevode
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2006 u 22:45
di idu prison break i invasion?
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2006 u 22:54
LOL
http://www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2006 u 23:01
Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

di idu prison break i invasion?

da bas??
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2006 u 23:16
LOLx666
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2006 u 23:50
valjda on prima neki izvanzemaljski signal
Na vrh
Jack Bauer View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jack Bauer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2006 u 23:51
Ide reprizan na FOX-u!   možda ide, tko će ga znat kaj on hvata. 
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2006 u 23:52
i to sa nasim prijevodom 
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2006 u 23:55
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

i to sa nasim prijevodom 

ČOVJEČE
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 01:21
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

i to sa nasim prijevodom 

Na vrh
LASERKO View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LASERKO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 08:52
u cemu je problem.ne znam gdje ide PRISON BREAK I INVASION,kod nas sigurno ne idu zato nisam niti napisao,mislim da je na foxu.
 imali tko nesto od ovoga,samo sam to pitao i nista drugo
  hvala svima
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 09:16
Originalno postovano od strane LASERKO LASERKO piše:

u cemu je problem.ne znam gdje ide PRISON BREAK I INVASION,kod nas sigurno ne idu zato nisam niti napisao,mislim da je na foxu.
  hvala svima

ma glupo si postavio naslov...jer ispada da se ovo snimanje odnosi na snimanje s dvd-recorderom il čim već...a na ovom forumu su ti sami lešinari koji samo čekaju da neko neš tako napravi pa da ga mogu podjebavat i jebat u zdrav mozak!
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 10:40

Originalno postovano od strane LASERKO LASERKO piše:

hvala svima

ma glupo si postavio naslov...jer ispada da se ovo snimanje odnosi na snimanje s dvd-recorderom il čim već...a na ovom forumu su ti sami lešinari koji samo čekaju da neko neš tako napravi pa da ga mogu podjebavat i jebat u zdrav mozak!

pa o sebi govoriš tako?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 11:07

a na ovom forumu su ti sami lešinari koji samo čekaju da neko neš tako napravi pa da ga mogu podjebavat i jebat u zdrav mozak!

damn
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.