snima li tko ove serije
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=9774
Datum ispisa: 13.Lipanj/Jun.2026 u 12:04 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: snima li tko ove serije
Objavio: LASERKO
Tema: snima li tko ove serije
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2006 u 22:03
trebam ove serije s tv putovanje prema suncu-rtl televizija-zadnja epizoda u nedjelju ruske lutkice-hrt2-5 epizoda ima jos 5-subota vatreni decki-rtl-srijeda prison break od 13 epizode do kraja invasion od 12 epizode do kraja
moze popis i nekih kompletnih seria koje su zavrsile,znaci zavrsile sve sezone i naravno da imaju nase prijevode
|
Odgovori:
Objavio: spooking93
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2006 u 22:45
di idu prison break i invasion?
------------- All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
|
Objavio: blackpantera84
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2006 u 22:54
LOL
------------- http://www.crtanifilmovi.tk
|
Objavio: monkey
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2006 u 23:01
spooking93 piše:
di idu prison break i invasion?
|
da bas??
|
Objavio: Guests
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2006 u 23:16
Objavio: dajmiDivX
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2006 u 23:50
valjda on prima neki izvanzemaljski signal
|
Objavio: Jack Bauer
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2006 u 23:51
Ide reprizan na FOX-u!  možda ide, tko će ga znat kaj on hvata.
|
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2006 u 23:52
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2006 u 23:55
speedy piše:
i to sa nasim prijevodom    
|
ČOVJEČE
|
Objavio: kl0kan
Datum objave: 22.Lipanj/Jun.2006 u 01:21
speedy piše:
i to sa nasim prijevodom    
|

|
Objavio: LASERKO
Datum objave: 22.Lipanj/Jun.2006 u 08:52
u cemu je problem.ne znam gdje ide PRISON BREAK I INVASION,kod nas sigurno ne idu zato nisam niti napisao,mislim da je na foxu. imali tko nesto od ovoga,samo sam to pitao i nista drugo hvala svima
|
Objavio: spooking93
Datum objave: 22.Lipanj/Jun.2006 u 09:16
LASERKO piše:
u cemu je problem.ne znam gdje ide PRISON BREAK I INVASION,kod nas sigurno ne idu zato nisam niti napisao,mislim da je na foxu. imali tko nesto od ovoga,samo sam to pitao i nista drugo hvala svima
|
 ma glupo si postavio naslov...jer ispada da se ovo snimanje odnosi na snimanje s dvd-recorderom il čim već...a na ovom forumu su ti sami lešinari koji samo čekaju da neko neš tako napravi pa da ga mogu podjebavat i jebat u zdrav mozak! 
------------- All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
|
Datum objave: 22.Lipanj/Jun.2006 u 10:40
spooking93 piše:
LASERKO piše:
|
 ma glupo si postavio naslov...jer ispada da se ovo snimanje odnosi na snimanje s dvd-recorderom il čim već...a na ovom forumu su ti sami lešinari koji samo čekaju da neko neš tako napravi pa da ga mogu podjebavat i jebat u zdrav mozak! 
|
pa o sebi govoriš tako?
|
Datum objave: 22.Lipanj/Jun.2006 u 11:07
spooking93 piše:
a na ovom forumu su ti sami lešinari koji samo čekaju da neko neš tako napravi pa da ga mogu podjebavat i jebat u zdrav mozak! 
|
damn 
|
|