Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - "crni" schindler
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

"crni" schindler

Odgovori Odgovori Stranica  123 7>
Korisnik
Poruka
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: "crni" schindler
    Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 21:57
dakle, ovaj tip me s*ebo za 6 dvda. poslao sam mu paket, javio mi je da je dobio i da ce mi poslat za 2-3 dana. filmove od njega nisam dobio, ne odgovara mi na niti jedan mail, zvao sam ga doma i ostavio poruku no ni nakon toga se ne javlja.....
zanimljivo je sto nam je ovo treca ili cetvrta razmjena. do ovog puta je bilo sve ok.

adresa ove varalice je:

potvrda:

Ažurirao duke_of_earl
-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 22:27

ja garantiram za Tomislava

sigurno je neki nesporazum ili je nešto iskrsnulo pa nema vremena

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 22:28
Oh ne, zar opet...??
U svakom slučaju, ovo je pravi ton i način. Bez ružnih riječi i psovki. Tu je dokaz i - to je to.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 22:35
Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

ok, onda mi ti posalj 6 dvda filmova.

sto god da je iskrsnulo imao je 20 dana da mi javi, ima moj mail, k. adresu, broj moba.....

mogu prilozit i screenshot maila u kojem pise da je moje filmove dobio. prije 3 dana poslao sam mu mail di sam ga upozorio sto slijedi ako mi se na javi na mail. njemu je ocito svejedno jer mi ni na taj mail nije odgovorio....

posto su prethodne razmjene bile ok mislio sam da mu se nesto desilo ili tak nesto pa sam ga zvao doma  i njegova stara il sestra mi je rekla da je "tomislavu skoli"

da sam imao ikakav izbor ovo ne bi ovako zavrsilo. na sve moguce nacine sam pokusavao izgladit ovu situaciju na neki civilizirani nacin. no, on mi nije odgovorio na niti jedan mail:(

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 22:39

nemam DVD snimač

Tomislav ide u školu   1990. godište

aaaauuu ja mislio da je stariji od mene

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 22:43

nemam DVD snimač

Tomislav ide u školu   1990. godište

aaaauuu ja mislio da je stariji od mene

primam filmove i na cdu:D

i ja sam mislio da je stariji. njegov profil sam pogledao prije par dana i vidio koliko ima godina, al njegove godine u ovom slucaju nisu ni bitne....

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 22:57

i mene je ovaj dotični tomislav zajebao za 12 dvd-a.sve što je kolega duke rekao je istina i isto sam i ja napravio.pokušavao sam na sve moguće načine da riješimo,al mi se ne javlja nikako.

sutra ću staviti na forum "potvrdu o primitku pošte",znači da sam mu poslao preporučeno,da mu je stiglo itd.

a što je najgore sa tim sam čovijekom mijenjao 4x dosad i sve je bilo bezprijekorno.

i ja sam komunjara dosad garantirao za njega,al kako vidim slabo je poštenih na ovom forumu,jel se ovakva sranja sve više dešavaju.

SCHLINDER

TOMISLAV PEIĆ

I.G. KOVAČIĆA 165

35400 NOVA GRADIŠKA

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 23:02

mislim da nećeš više,jel je malo više nas zajebao.prvo sačekaj dok drugi ,lega nešto napišu o tom indijancu pa onda komentiraj

Ažurirao dejan-sl
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 23:06
Mozda je klinac umro.Trazi od njegove keve da prilozi smrtovnicu na forum.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 23:07

Nije bitno sta pise u profilu....ja sam bez gledanja mislio da je stariji nego sto tamo pise, a kazete da pise da je 90-o godiste.

Nego, nesto mi je ovo neobicno, smatrao sam ga za ozbiljnijeg....Mozda mu se pokvario komp? Sta ako nema odakle da ti se javi?

A mozda i jeste....   raspamecen sam.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 23:10

a joooj

ja sam se s njime barem 10 puta mijenjao  

jednom me je "zavlačio" mjesec za 6 DVDova... ali s mojim blagoslovom... ja sam mu rekao da ne žuri... pa mi je poslao pokvarene DVDove ne njegovom krivicom... pokvaren DVD snimač...pa mi je poslao DVDove koji nisu došli ... pa mi je poslao DVD ove koji su došli sa jedno mjesecom zakašnjenja...to je bilo negdje tamo za novu godinu

jednom sam ja njega zavlačio za 4 CDa jer sam bio otišao na službeni put u Zagreb ali nisam stigao da pošaljem iz zagreba pa sam se vratio vamo i poslao...

u svakom slučaju da sam znao da je ovako mlad ne bih se mijenjao  pih... današ nja djeca

kome sada čovjek da vjeruje nakod deset razmjena

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 23:13

sumnjam da mu se išta od toga desilo i ja sam to pomislio,al opet bi bio čovijek i otišao bi u negdje i javio ili bi našao broj telefona.

sad sam ga opet zvao na kućni i otišao je kod nekog lege,javila mi se neka ženska osoba i dala mi njegov broj moba(2).zvao sam na jedan koji je isključen,zvao sam i na drugi,al gospodin mi se neće javiti.

ja sam tog čovijeka smatrao jednog od najboljih i najpoštenijih ljudi na ovom forumu,na moju žalost

Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 23:14
A mozda ga drze zakljucanog u podrumu i zlostavljaju kad su culi da je varao ljude.To vam je klasican primer.Ti kazes da si zvao i da kazu da je u skoli.Ja mislim da lazu i da je moja teza u potpunosti ispravna.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 23:15
ja sam sa schindlerom imao nekoliko razmjena i sve je bilo u redu

ali to je proslost, ovo je sadasnjost
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 23:16
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

Mozda mu se pokvario komp? Sta ako nema odakle da ti se javi?

da se je imao volje javit pronasao bi i nacina. dok smo dogovarali razmjenu javljao se na SVAKI mail. nakon sto je dobio filmove nje se javio na NIJEDAN  mail koji sam mu poslao.

recimo i da mu se pokvario komp. zar mislis da on jedini u n. gradisci ima komp?
siguran sam da mi je mogao javit iz skole ili od nekog frenda.

vec sam gore napisao da ima i moju adresu i broj moba.

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 23:16
ljudi i najmanje je bitno koliko on ima godina,samo neka izvrši ono što treba,ako smo mi prema njemu bili fer,to valjda očekujem i od njega pa makar on imao i 10 godina
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 23:17
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

ja sam tog čovijeka smatrao jednog od najboljih i najpoštenijih ljudi na ovom forumu,na moju žalost

i ja  još sam šokiran da jedno dijete skuplja filmove i serije koje i ja skupljam  

uk sad se shetih da mi je skoro djabe poslao band of brothers na 5 DVDa u zamjenu za 2-3 Cda

što reče spidi... nema života od sjećanja

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 23:19
U jebote sta se sve sazna za kratko vreme.......

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 23:30

evo upravo sam se čuo sa tomijem,rekao mi je da mu je komp sjeban i da nije mogao kod nikog snimiti nijednom,jel samo jedan njegov lega ima dvd pržilicu,al je momak trenutno u zagrebu studira.

što me je u neku ruku bar malo obradovalo,obećao je da će nam paket stići i meni i duke-u i ... do petka.ja ajd opet vjerujem mu i vidjet ćemo što će biti od toga,nadam se da će biti tako kao što je on rekao.

isto sam mu rekao da je mogao iz škole,lege,brata,kuma bilo koga uzet komp i obavijestiti nas na forumu šta i kako,al budemo vidjeli tomislav se ispričao i rekao da će nam stići do petka,pa sad ćemo vidjeti.

rekao je da je pogriješio,da nam se ispričava e sad...

tomo pošalji nam dvd-e i sve će biti ok,sve ćemo zaboravit kao da ništa nije bilo

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 23:31
mene bas zanima sto je s njime, jako mi je to cudno, mozemo samo nagadjati, osobno ne vjerujem da je presao na "dark side" (ne znam kako drukcije da se izrazim) ali covjek se ne javlja, ne salje DVDe i to je to

stavljanje njega na crenu listzu nece biti od koristi(iako tio podrzavam) jer se ne pojavljuje na forumu, niti ikome odgovara na mail, cak ni na telefon
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 7>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.