Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

"crni" schindler

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=9523
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 11:39
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: "crni" schindler
Objavio: duke_of_earl
Tema: "crni" schindler
Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 21:57
dakle, ovaj tip me s*ebo za 6 dvda. poslao sam mu paket, javio mi je da je dobio i da ce mi poslat za 2-3 dana. filmove od njega nisam dobio, ne odgovara mi na niti jedan mail, zvao sam ga doma i ostavio poruku no ni nakon toga se ne javlja.....
zanimljivo je sto nam je ovo treca ili cetvrta razmjena. do ovog puta je bilo sve ok.

adresa ove varalice je:

potvrda:

-------------
-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.

Odgovori:
Objavio: komunjara
Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 22:27

ja garantiram za Tomislava

sigurno je neki nesporazum ili je nešto iskrsnulo pa nema vremena

Objavio: kl0kan
Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 22:28
Oh ne, zar opet...??
U svakom slučaju, ovo je pravi ton i način. Bez ružnih riječi i psovki. Tu je dokaz i - to je to.

Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 22:35
Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

ok, onda mi ti posalj 6 dvda filmova.

sto god da je iskrsnulo imao je 20 dana da mi javi, ima moj mail, k. adresu, broj moba.....

mogu prilozit i screenshot maila u kojem pise da je moje filmove dobio. prije 3 dana poslao sam mu mail di sam ga upozorio sto slijedi ako mi se na javi na mail. njemu je ocito svejedno jer mi ni na taj mail nije odgovorio....

posto su prethodne razmjene bile ok mislio sam da mu se nesto desilo ili tak nesto pa sam ga zvao doma  i njegova stara il sestra mi je rekla da je "tomislavu skoli"

da sam imao ikakav izbor ovo ne bi ovako zavrsilo. na sve moguce nacine sam pokusavao izgladit ovu situaciju na neki civilizirani nacin. no, on mi nije odgovorio na niti jedan mail:(

-------------

Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 22:39

nemam DVD snimač

Tomislav ide u školu   1990. godište

aaaauuu ja mislio da je stariji od mene

Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 22:43

nemam DVD snimač

primam filmove i na cdu:D

i ja sam mislio da je stariji. njegov profil sam pogledao prije par dana i vidio koliko ima godina, al njegove godine u ovom slucaju nisu ni bitne....

-------------

Objavio: dejan-sl
Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 22:57

i mene je ovaj dotični tomislav zajebao za 12 dvd-a.sve što je kolega duke rekao je istina i isto sam i ja napravio.pokušavao sam na sve moguće načine da riješimo,al mi se ne javlja nikako.

sutra ću staviti na forum "potvrdu o primitku pošte",znači da sam mu poslao preporučeno,da mu je stiglo itd.

a što je najgore sa tim sam čovijekom mijenjao 4x dosad i sve je bilo bezprijekorno.

i ja sam komunjara dosad garantirao za njega,al kako vidim slabo je poštenih na ovom forumu,jel se ovakva sranja sve više dešavaju.

SCHLINDER

TOMISLAV PEIĆ

I.G. KOVAČIĆA 165

35400 NOVA GRADIŠKA

-------------
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!

Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 23:02

mislim da nećeš više,jel je malo više nas zajebao.prvo sačekaj dok drugi ,lega nešto napišu o tom indijancu pa onda komentiraj

-------------

Objavio: Dzigi
Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 23:06
Mozda je klinac umro.Trazi od njegove keve da prilozi smrtovnicu na forum.

Objavio: BELI
Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 23:07

Nije bitno sta pise u profilu....ja sam bez gledanja mislio da je stariji nego sto tamo pise, a kazete da pise da je 90-o godiste.

Nego, nesto mi je ovo neobicno, smatrao sam ga za ozbiljnijeg....Mozda mu se pokvario komp? Sta ako nema odakle da ti se javi?

A mozda i jeste....   raspamecen sam.

-------------
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer

Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 23:10

a joooj

ja sam se s njime barem 10 puta mijenjao  

jednom me je "zavlačio" mjesec za 6 DVDova... ali s mojim blagoslovom... ja sam mu rekao da ne žuri... pa mi je poslao pokvarene DVDove ne njegovom krivicom... pokvaren DVD snimač...pa mi je poslao DVDove koji nisu došli ... pa mi je poslao DVD ove koji su došli sa jedno mjesecom zakašnjenja...to je bilo negdje tamo za novu godinu

jednom sam ja njega zavlačio za 4 CDa jer sam bio otišao na službeni put u Zagreb ali nisam stigao da pošaljem iz zagreba pa sam se vratio vamo i poslao...

u svakom slučaju da sam znao da je ovako mlad ne bih se mijenjao  pih... današ nja djeca

kome sada čovjek da vjeruje nakod deset razmjena

Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 23:13

sumnjam da mu se išta od toga desilo i ja sam to pomislio,al opet bi bio čovijek i otišao bi u negdje i javio ili bi našao broj telefona.

sad sam ga opet zvao na kućni i otišao je kod nekog lege,javila mi se neka ženska osoba i dala mi njegov broj moba(2).zvao sam na jedan koji je isključen,zvao sam i na drugi,al gospodin mi se neće javiti.

ja sam tog čovijeka smatrao jednog od najboljih i najpoštenijih ljudi na ovom forumu,na moju žalost

-------------

Objavio: Dzigi
Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 23:14
A mozda ga drze zakljucanog u podrumu i zlostavljaju kad su culi da je varao ljude.To vam je klasican primer.Ti kazes da si zvao i da kazu da je u skoli.Ja mislim da lazu i da je moja teza u potpunosti ispravna.

Objavio: Guests
Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 23:15
ja sam sa schindlerom imao nekoliko razmjena i sve je bilo u redu

ali to je proslost, ovo je sadasnjost

Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 23:16
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

Mozda mu se pokvario komp? Sta ako nema odakle da ti se javi?

da se je imao volje javit pronasao bi i nacina. dok smo dogovarali razmjenu javljao se na SVAKI mail. nakon sto je dobio filmove nje se javio na NIJEDAN  mail koji sam mu poslao.

recimo i da mu se pokvario komp. zar mislis da on jedini u n. gradisci ima komp?
siguran sam da mi je mogao javit iz skole ili od nekog frenda.

vec sam gore napisao da ima i moju adresu i broj moba.

-------------

Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 23:16
ljudi i najmanje je bitno koliko on ima godina,samo neka izvrši ono što treba,ako smo mi prema njemu bili fer,to valjda očekujem i od njega pa makar on imao i 10 godina

-------------

Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 23:17
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

ja sam tog čovijeka smatrao jednog od najboljih i najpoštenijih ljudi na ovom forumu,na moju žalost

i ja  još sam šokiran da jedno dijete skuplja filmove i serije koje i ja skupljam  

uk sad se shetih da mi je skoro djabe poslao band of brothers na 5 DVDa u zamjenu za 2-3 Cda

što reče spidi... nema života od sjećanja

Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 23:19
U jebote sta se sve sazna za kratko vreme.......

-------------
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer

Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 23:30

evo upravo sam se čuo sa tomijem,rekao mi je da mu je komp sjeban i da nije mogao kod nikog snimiti nijednom,jel samo jedan njegov lega ima dvd pržilicu,al je momak trenutno u zagrebu studira.

što me je u neku ruku bar malo obradovalo,obećao je da će nam paket stići i meni i duke-u i ... do petka.ja ajd opet vjerujem mu i vidjet ćemo što će biti od toga,nadam se da će biti tako kao što je on rekao.

isto sam mu rekao da je mogao iz škole,lege,brata,kuma bilo koga uzet komp i obavijestiti nas na forumu šta i kako,al budemo vidjeli tomislav se ispričao i rekao da će nam stići do petka,pa sad ćemo vidjeti.

rekao je da je pogriješio,da nam se ispričava e sad...

tomo pošalji nam dvd-e i sve će biti ok,sve ćemo zaboravit kao da ništa nije bilo

-------------

Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 23:31
mene bas zanima sto je s njime, jako mi je to cudno, mozemo samo nagadjati, osobno ne vjerujem da je presao na "dark side" (ne znam kako drukcije da se izrazim) ali covjek se ne javlja, ne salje DVDe i to je to

stavljanje njega na crenu listzu nece biti od koristi(iako tio podrzavam) jer se ne pojavljuje na forumu, niti ikome odgovara na mail, cak ni na telefon

Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 23:33

evo upravo sam se čuo sa tomijem,rekao mi je da mu je komp sjeban i da nije mogao kod nikog snimiti nijednom,jel samo jedan njegov lega ima dvd pržilicu,al je momak trenutno u zagrebu studira.

što me je u neku ruku bar malo obradovalo,obećao je da će nam paket stići i meni i duke-u i ... do petka.ja ajd opet vjerujem mu i vidjet ćemo što će biti od toga,nadam se da će biti tako kao što je on rekao.

isto sam mu rekao da je mogao iz škole,lege,brata,kuma bilo koga uzet komp i obavijestiti nas na forumu šta i kako,al budemo vidjeli tomislav se ispričao i rekao da će nam stići do petka,pa sad ćemo vidjeti.

tomo pošalji nam dvd-e i sve će biti ok,sve ćemo zaboravit kao da ništa nije bilo

bas cudno da se javio isti dan kada je ovaj topic otvoren

Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 23:35
ljudi smo,sačekaćemo taj petak,nadam se da se momci koji su oštećeni slažu samnom.obećao je,kao što sam rekao razgovarao sam sa njim normalno,kulturno,bez svađe i sačekat ćemo još tih nekoliko dana dok nam se tomislav ne javi tj dok nam ne pošalje.valjda neće ispasti pizda,nisam šupak neki ili gad da nemogu još par dana čekati a mislim i sam je video da je pogriješio.

-------------

Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 23:36
ajd tomo,pa reci tim ljudima sve što si meni rekao na mobu.već si trebao stići ovdje na forum

-------------

Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 23:41
A meni nesto tek ovo budi sumnju....da mozda nije video moj post? preko drugog naloga?  Mozda je pratio razvoj topica... Momci, zivkajte ga cesce....da mu malo igrate na zivcima. Sacekati da, ali ne da dopustite da se on opusti.
ZIVKAJTE GA CESCE!

-------------

Schopenhauer

Objavio: Darius
Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 23:44
ev malo kasnije stizem da se ukljucim u raspravu.
nakon valda razjasnjene situacije nadam se da ce schindler imat u planu
i 8 dvda koji je men trebo poslat prije mjesec dana

Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 23:46

ovdje nisu čista posla

vrijeme je da se kupe prnje 

Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 23:46
sve skupa 26 dvd-a.puno posla

-------------

Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 23:49

sve skupa 26 dvd-a.puno posla

eh odmah sam na to pomislio  neće to do petka još kraj školske godine valja učiti i ispravljati ocjene

Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 23:49
da, puno posla a tak ih je lagano primit i strpat u kolekciju

Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 23:50
Uh yebote...to je vec malo vise...koliko je vas kojima duguje filmove?
Pa mozete osnovati udruzenje!   Ipak mi smrdi na prevaru.
Bicu prvi za crnu listu u petak vece...kada kazete da niste dobili.
A ja nemam nameru menjati s njim ikada. Sto ne znaci da necu s drugima.

-------------

Schopenhauer

Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 23:50
nije ni vama bilo lako snimati njemu

Datum objave: 28.Svibanj/May.2006 u 23:54

opet kažem,nisam šupak,al glupo mi je reći da mu vjerujem.nadam se da će nam poslati i da opet budemo jedan prema drugom fer,kao i prem dariusu i duke-u.sačekat ćemo pa ako ništa ne bude,sve će te znati i sve će vam biti jasno a dotad ćemo čekati.

e "nada" je velika KURVA,valjda neće biti i u ovom slučaju

-------------

Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 00:03
da mi se javio na bilo koji nacin ne bih veceras ni otvorio ovaj topic. mogao mi je nekako javit da mu je komp u kvaru (pa makar to bila i laz) i ja bi se bio strpio.
uopce mi nije cilj stavit schindlera na c. listu, jedino mi je bitno da dobijem filmove koje mi je duzan.

moguce da je schindler dogovorio vise razmjena nego sto to njegov djeparac moze podnijet, al svejedno mislim da se to moglo rijesit i na neki drugi nacin....

-------------

Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 00:06
Izrekao si jednu veliku izreku dejane.....Mozda znas CELU legendu o  Pandori i njenoj kutiji. Svi znamo kako i zasto su zla bila zatvorena u nju i data Pandori da je cuva ali da  je nikada ne otvori.  I znate sta se desilo kada je otvorila kutiju.

Medjutim, jedno zlo je ostalo u kutiji. To je bila NADA!!!

-------------

Schopenhauer

Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 00:24
Originalno postovano od strane duke_of_earl duke_of_earl piše:

da mi se javio na bilo koji nacin ne bih veceras ni otvorio ovaj topic. mogao mi je nekako javit da mu je komp u kvaru (pa makar to bila i laz) i ja bi se bio strpio.
uopce mi nije cilj stavit schindlera na c. listu, jedino mi je bitno da dobijem filmove koje mi je duzan.

moguce da je schindler dogovorio vise razmjena nego sto to njegov djeparac moze podnijet, al svejedno mislim da se to moglo rijesit i na neki drugi nacin....

slazem se apsolutno sa svime

Objavio: Zlatkohead
Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 00:24
hmmm zanimljivo!

u prošlosti sam imao jedan trejd s njim, sve bilo okej...

-------------
http://imageshack.us -

Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 00:32
pa sva trojica smo imali trejdove snjim prije

Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 00:38
Originalno postovano od strane Darius Darius piše:

istina, ja sam mjenjao s njim nekoliko puta prije ovoga. da me neko pitao za 4-5 najpouzanijih forumasa sigurno bi i njega naveo.

-------------

Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 00:40

istina, ja sam mjenjao s njim nekoliko puta prije ovoga. da me neko pitao za 4-5 najpouzanijih forumasa sigurno bi i njega naveo.

sigurno lega,da bi bio među prvih 5 najpouzdanijih forumaša

-------------

Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 00:41
Originalno postovano od strane Zlatkohead Zlatkohead piše:

hmmm zanimljivo!

u prošlosti sam imao jedan trejd s njim, sve bilo okej...

e lega jako zanimljivo,ja sam imao 4x možda i više

-------------

Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 00:44

A po koliko DVD-a / CD-a ste menjali u ta cetiri puta, a koliko sada???

Sve mi se nesto cini da ste sada menjali vise nego za ona cetiri ok puta.

-------------

Schopenhauer

Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 00:52

varas se, sve razmjene koje sam imao do sada s njime bile su za vise dvdova nego ova posljednja.  kada sam prvi put mjenjao s njime raspitao sam se za njega i rekli su mi da je ok. pretposljednju razmjenu sam mu snimio nesto ranije od dogovorenog i poslao, meni su njegovi filmovi stigli nakon 3-4 dana (u razumnom roku). ovaj put sam mu isto poslao prvi, malo sam se zabrinuo nakon sto mi ni tjedan dana nakon sto je rekao da ce poslati  nije nist stiglo, tada sam mu poslao mail na koji nisam dobio odgovor...... ostalo znas:(

-------------

Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 00:59

pa svaki put je to bilo od 8-12 dvd-a,manje-više al uvijek je bilo tako tu negdje

-------------

Objavio: Rodman
Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 01:22
hm, evo i mene. Mijenjao se s njim 3 puta, svaki put bili problemi, kasnio i po 2 tjedna, nije se javljao, al ipak je sve stiglo na kraju...

Objavio: jack
Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 10:36
Ovo je stvarno cudno ja sam isto s njim imao 1 razmijenu i sve je bilo ok,ali evo vec mjesec dana cekam neke dvd od njega i nista,ne javlja se na mail,.,ma nista,ja sam pomislio da je covijek negdje nastradao,ali sad vidim da ima dosta vas koje je ocigledno prevario.,

-------------
JACK

Objavio: spooking93
Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 10:50

rofl...mora da je dečko genijalac ako već studira sa 16godina

-------------
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.

Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 11:00
koliko sam ja skuzio taj "jedini" lega u gradu koji ima przilicu studira 

Objavio: spooking93
Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 11:03
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

a da...sad kad ponovno čitam i meni se čini...a ništa,mora da živi u nekoj zabiti,baš mi ga žao.pa budući da su sad ove humanitarne akcije vrlo IN , mogli bi mi organizirat jednu pod sloganom: ˝KUPIMO SCHINDLERU ISPRAVNU DVD-PRŽILICU˝...

-------------
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.

Objavio: Zlatkohead
Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 12:02
ili 'DAJMO DA PRŽI'  hehehe

-------------
http://imageshack.us -

Objavio: Schindler
Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 17:14

ajde da vam objasnim!!!

stvarno mi je žao što je ovako ispalo!!!komp mi je crknuo,a jedini frend koji ima dvd pržilicu je u Zagrebu tako da se nisam mogao nikome javiti nit ništa snimiti!!nisam nikada nikoga zajebo niti ću to ikada napraviti,ali ovako je ispalo!!evo već sada sam pola snimio i šaljem svima do petka!!ajde oprostite mi stvarno mi je žao zbog ovoga pa nebi vas išao zajebati pa mijenjali smo se već puno puta!!!

izvinjavam se još jedanput svima kojima nisam poslao filmove!!1do petka ću svima poslati obećajem!!!

sorry!!!

-------------
I ne ljuti veliog brata...

Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 17:15

ma nije tako nego jedini kojega poznam a da ima dvd pržilicu!

-------------

Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 17:19

nije ni meni tvoje stiglo tak da i ti meni ponovno pošalješ!!!!

-------------

Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 17:22

nemam DVD snimač

e pa prevario si se!!!!šalim se

-------------

Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 17:45
ma ajde, schindleru, mogo si se javiti na mobitel ili mail, da ljudi ne brinu. gle to sranje od topica...

Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 17:52
ma znam da sam zajebo!!!ajde do petka svima šaljem!
i ispričavam se još jednm svima!!!!

-------------

Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 17:53

Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

a da...sad kad ponovno čitam i meni se čini...a ništa,mora da živi u nekoj zabiti,baš mi ga žao.pa budući da su sad ove humanitarne akcije vrlo IN , mogli bi mi organizirat jednu pod sloganom: ˝KUPIMO SCHINDLERU ISPRAVNU DVD-PRŽILICU˝...

hahahahahahahahahahaha

-------------

Objavio: dajmiDivX
Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 18:59
ma vi ste svi izgoreni, traba vas zatvorit zbog ilegalne razmjene filmova!!!!!

Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 19:53
Shindler, imao sam relativno dobro misljenje o tebi....pre ovoga.

Ajde, zadovolji mi radoznalost i reci koji je bio kvar na kompu?

Mozemo li mi, tvoje  kolege, znati to???

-------------

Schopenhauer

Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 19:55
došo schindler i ispričao se, ajmo sad ovo zatvorit...

Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 19:57
dobio sam mail od schindlera u kojem kaze da cu filmove dobit  do petka.

Originalno postovano od strane dajmiDivX dajmiDivX piše:

ma vi ste svi izgoreni, traba vas zatvorit zbog ilegalne razmjene filmova!!!!!

mislim da si nas mogao pristedjet ovog inteligentnog komentara, no bitno da si ubiljezio jos jedan post >-(

o tempora, o mores!

-------------

Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 19:59
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

sto se mene tice temu mos zatvorit, no bilo bi lijepo cut sto ce reci ostali osteceni

-------------

Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 20:04

ja sam se dogovorio sa schindlerom preko moba i maila nadam se da su i kolege isto

-------------

Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 20:07

sto se mene tice temu mos zatvorit, no bilo bi lijepo cut sto ce reci ostali osteceni
   čitaš mi misli lega

klokica bi samo zatvarala teme,uživa cura u tome

-------------

Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 20:09
nek stoji topic dok svi ne dobiju svoje, al nemojte sad spamat po njemu

Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 20:23
Originalno postovano od strane Schindler Schindler piše:

Ko  kaze da je Darius poslao??? Mozda i jeste, a mozda je mislio da prvo ti posaljes, bas zbog ovakvih situacija.....

Eto ti kloki razloga da ostavis topic tu gde jeste, dovece ce ljudi da kazu svoje, a do tada, rezi diskove, ne staj.
Uostalom, zasto ti ne bi njemu poslao prvi?
Zasto uvek da cekas da stigne posiljka pa da stigne, ja sam u svom prvom i zasad jedinom trejdu ladno menjao tako sto sam poslao prvi.
I nisam se pitao sta ce biti.
Budi fer, bice i drugi prema tebi.

-------------

Schopenhauer

Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 22:52

kako si samo zgodno to iskoristio sto nemam dokaz da sam poslao jer sam poslao obicno,a ne preporuceno. koja slucajnost da ti moj paket nije stigo bas onaj mjesec koji nisi nikome nista slao. 
Al neka ti bude necu bit picka i propast radi 8 dvda koje cu ti  PONOVNO poslat.
al ovaj puta cu ja mudro cekat da mi paket stigne i onda poslat KAD BUDEM IMAO VREMENA

Datum objave: 29.Svibanj/May.2006 u 22:59

Ko  kaze da je Darius poslao??? Mozda i jeste, a mozda je mislio da prvo ti posaljes, bas zbog ovakvih situacija.....

zna sam da cim ne prilozim dokaz da ce bit ovakvih filozofiranja.
meni nikad nije smetalo da saljem prvi,a kamol nekome skim sam vec imo razmjene al izgleda da su se stvari promjenile

Datum objave: 30.Svibanj/May.2006 u 00:00

ja ne vjerujem ništa nikome dalje od 1982. godišta

Datum objave: 30.Svibanj/May.2006 u 00:15
znaci na ovom forumu ne vjerujes skoro nikome
ko kaze da godine nemaju veze laze , al svejedno 
godine u ovoj storiji nemaju nikakve veze pa ono........

Objavio: dragonheart
Datum objave: 31.Svibanj/May.2006 u 18:06

ja sam se isto s njim mijenjao i sve je dobro ispalo !!!

BTW,popis onih kojima vjerujem : twiggy,Dr.Jackil,Spectre,Zombie,napoleon,btarzic,-ovim ljudima svaka čast,svi ste legende i jedva čekam ponovne tradeove premda napoleona već dugo nem!!!!!!!!

-------------
GIVE ME WHAT I WANT AND I'LL GO AWAY

Objavio: Rocky
Datum objave: 31.Svibanj/May.2006 u 19:00
Ajde tko će bacit trejd samnom ne brinite ja nisam lažljivac,možete slobodno pitat sa kojima sam se mjenjao.npr.zlatko,deky,xlavier...Ajde javite na pm.pozdrav

-------------
Firefox user

Datum objave: 31.Svibanj/May.2006 u 20:58

nisam ni ja lažljivac nego dogodilo se to!!!

Darius nije mi ništa stiglo nebi te lagao,neznam ili nisi poslao ili se zagubilo!!

ja ti pošaljem pa kad stigne ti meni pošalji!!!

-------------

Objavio: Rocky
Datum objave: 31.Svibanj/May.2006 u 22:33
Pa dobro nisam baš mislio na tebe,ima i ovdje dosta članova koji varaju.

-------------
Firefox user

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2006 u 00:27
Sta, sad je vec petak??? Je li iko dobio diskove ili apsolutno niko nije dobio ama bas nista???  Hm????

-------------

Schopenhauer

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2006 u 00:35
polako beli, ti bi odmah covjeka  stavio na lomacu:D

schindler mi je javio prije dan-dva da ce poslat u petak (znaci danas), ocekujem u toku dana njegov mail  u kojem ce mi to i potvrdit.

-------------

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2006 u 00:39

neznam lega kako je kod vas,al kod nas poštari još nisu počeli raznositi poštu oko ponoći.

pa nije nova godina lega

-------------

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2006 u 00:42

vremenska razlika?

i ja sam razumio da će doći do petka

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2006 u 00:44
a valjda hoće,al u normalno doba

-------------

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2006 u 01:01
A ja sam ocekivao da salje po deda-mrazu...

Vidis, da je ok, on bi to poceo slati jednom po jednom, u toku sedmice.
Sve mi se cini da ces ti ipak biti prvi koji ce ga gurnuti na lomacu (ako si  imao trejd sa njim pa te zavrnuo)....

Mislim, od kad je tema krenula, dosad bi poslao bar nekome.

-------------

Schopenhauer

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2006 u 01:11

Sve mi se cini da ces ti ipak biti prvi koji ce ga gurnuti na lomacu

na kojeg misliš od nas trojice lega

-------------

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2006 u 02:01
Uh, pa to ce biti kolektivno paljenje.....

A zasto se oseti prozvanim? Pa nisam nista lose mislio prema tebi. Zasad lose misljenje imam samo o tipu s kojim si se menjao.

-------------

Schopenhauer

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2006 u 02:05

pa nisam ni mislio da imaš nešto loše protiv mene,nego izgleda da sam krivo protumačio posljednji post.

sve će se to riješiti

-------------

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2006 u 02:19
I u to ime, ja vas pozdravljam. Ziveli!

-------------

Schopenhauer

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2006 u 02:30
zašto tako zlurado i zlonamjerno, beli? poslat će im, ili će na crnu listu. i gledat ćemo da više nkoga ne prevari. a nemoj sad srati po njemu...

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2006 u 11:47
Nista zlonamerno, samo koliko poznajem ljude, ovo je JEDINI nacin dati mu motivaciju da POSALJE.  A isto tako, znajuci ljude, znam i da ce ispast onako.
Nije ni meni drago, nisam rad necijem blacklistovanju ali videcemo dovece.

-------------

Schopenhauer

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2006 u 14:38
blacklist je potrebna i neophodna, a ovi tvoji postovi sasvim suvišni. šta imaš ti njega motivirat? ili će poslati što je dužan, ili je lopina, i to je to. 

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2006 u 14:42

blacklist je potrebna i neophodna, a ovi tvoji postovi sasvim suvišni. šta imaš ti njega motivirat? ili će poslati što je dužan, ili je lopina, i to je to. 

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2006 u 14:45
i ja se slazem sa klokijem 

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2006 u 15:30
Ne bih rekao da je kloki u pravu....POTREBNO je da se izvrsi mali psiholoski pritisak na njega, ali sada je to sasvim suvisno ,  obrisite ove postove dok nije video diskusiju. Ja stojim iza svojih reci, ali ako smatrate da je suvisno, brisite.

-------------

Schopenhauer

Objavio: monkey
Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2006 u 15:42
ej sta ce mu psiholoski pritisak???
pusti covjeka na miru za sada.rekao je da ce danas poslati svima kojima je duzan.
ako ne posalje onda na crnu listu,a ako posalje onda je istina ono sta je rekao.

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2006 u 15:47
Neću brisati ništa, neka čita! Nema rezona da mi vršimo pritisak na svakog ko zajebe u trejdu. probali smo to sa mravom i nikad više! 

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2006 u 15:52

Originalno postovano od strane monkey monkey piše:

ej sta ce mu psiholoski pritisak???
rekao je da ce danas poslati svima kojima je duzan.

Obecanje ludom radovanje.   (narodna izreka) 

P.S. Klokana, daj posalji mi novi pass jer sam stari zaboravio, pa se u firefoxu ne mogu ulogovati. Ajde, molim te pusti mi to na mail.

OK?

Hvala. Ljubim te, najbolji si moderator.

EDIT: Ovo pisem iz IE gde je slucajno ostao pass sacuvan.

-------------

Schopenhauer

Objavio: monkey
Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2006 u 15:55
jedino ga ti vrijedas koliko se meni cini.
one koje je navodno prevario ja nisam vidio da ga vrijeđaju.pa nemoj ni ti.covjek ti nije nista napravio.

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2006 u 16:02

NPOTREBNO je da se izvrsi mali psiholoski pritisak na njega

muahhahahahaaaaa

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2006 u 16:14
ajde, dosta.
beli, jesi dobio?

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2006 u 16:16
sto "ajde, dosta"?

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2006 u 17:17
pa dosta sranja na ovom namjenskom topicu. ajmo otvorit topic pa spamat...

Objavio: Mate Mišo Kova&
Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2006 u 17:24
Ajde, jedan spam-topic da svi ispucaju svoje frustracije na njemu.

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2006 u 18:53
ajde, ionako nam ništa ne radi...

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2006 u 20:57
Originalno postovano od strane monkey monkey piše:

jedino ga ti vrijedas koliko se meni cini.
one koje je navodno prevario ja nisam vidio da ga vrijeđaju.pa nemoj ni ti.covjek ti nije nista napravio.

zivio govornik

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk