Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Brigada (sašina ekipa)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Brigada (sašina ekipa)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
prica_jr View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prica_jr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Brigada (sašina ekipa)
    Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 17:48
Da li postoje titlovi za seriju BRIGADA (Sašina ekipa), makar na engleskom, uspeo sam samo na bugarskom i na slovenačkom da ih nađem???
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 17:53
tražio sam malo i čini se da nema
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
prica_jr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prica_jr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 17:57
neverovatno da ne postoje makar na engleskom to se i da prevesti, ali sa slovenačkog i bugarskog... prosto nemoguće...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 17:59
a gle..za dosta serija nema eng.titlova,što mi nije jasno ,kad su izašle na dvd-u?!
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
prica_jr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prica_jr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 18:14
pojma nemam, ja sam je skoro skinuo sa lokalne mreže, ali se nadam da će se uskkoro pojaviti i titlovi

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 19:25

ne znam sta fali slovenskom titlu?  jucer sam gledala film na portugalski titlovan...makedonski kuzim kad treba...

probajte, vrlo je kvalitetan prevod

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 20:10
a što ako ne kužimo slovenski??meni je to oduvijek glupav jezik-ono:prihaj,ampak,jeden,ljubezn.,...ja se trgam dok to gledam
Na vrh
petar_popaj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj petar_popaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2006 u 02:16

Ja isto imam seriju na divx, ali mi treba bilo kakav prevod a da nije slovenacki.

Pomagajte!

Pozdrav

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2006 u 02:21

a ja bih tu seriju,jel hoće neko daq mijenja

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2006 u 02:47
spooking93 eh eh, pa sta fali kad ti neko lepo kaze:

" Naj ti poljub narise ustnice"

ili
" Soncek je a ti si skustrana"
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2006 u 04:46
Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

a što ako ne kužimo slovenski??meni je to oduvijek glupav jezik-ono:prihaj,ampak,jeden,ljubezn.,...

''pokadiš mi porivalno palico''
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2006 u 12:28
muahahahhahahahhahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaa

kl0ki rul3zzzzzzzzzzzzzzzzzz
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 23:13
Ala se kloki opustila......

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2006 u 00:10
i jel ima netko ovu seriju da mijenja,al da mijenja ljudi;a ne da se igramo ja tebi pošaljem a ti meni kad ti se bude dalo

Ažurirao dejan-sl
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2006 u 00:16
šindlerov sindrom, a?
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2006 u 00:23
da lega,ajd jebote ljudi hoće mijenjat netko.treba mi ta serija,mus mi je
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2006 u 00:24
javi se dariusu, moze nabaviti to
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2006 u 00:27
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2006 u 00:28
hmm, beli...
sonček je, a ti si skuštran
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.