Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kaj najviše volite igrat?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kaj najviše volite igrat?

Odgovori Odgovori
Anketno pitanje: koju vrstu igara najviše volite?
Izbor Glasova Statistika ankete
4 [18,18%]
8 [36,36%]
6 [27,27%]
1 [4,55%]
0 [0,00%]
3 [13,64%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
dragon-fly View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragon-fly Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: kaj najviše volite igrat?
    Objavljeno: 22.Svibanj/May.2006 u 11:48
pa da vidim kolko nas je....
O ISUSE

NA NEBESU

DAJ POMOZI

PLAVOM DRESU

PLAVOM DRESU

PLAVOJ BOJI

O,ISUSE MI

SMO TVOJI!
Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2006 u 11:54
strategije,sportske(nogomet,utrke),pucačine
http://www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2006 u 13:48
mogu zaigrati bilo koji zanr ako mi igra "legne"
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2006 u 14:37
pošto igram samo na ps2, onda su to sportske i pucačine... trenutno Winning Eleven 10 i Black

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2006 u 19:43
pes4
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2006 u 20:42
a šta ne igraš pes5?
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2006 u 21:07
pse5 na kompu, barem kod mojih par frendova je prestao šljakati nakon nekog vremena... nemam pojma šta je to...

no, barem takvih sranjola nema na sonjari!

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2006 u 21:29
meni sve štima odkad ga imam
Na vrh
dragon-fly View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragon-fly Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2006 u 21:46

evo,baš si od pol 2 popodne skidam s neta deer hunter 5(pola Gb-a)i na 83 posto sam..........doooooooooooooosssssssssaaaaaaaaaaaadddddddddnn nnnnnnnnnoooooooooo...............

PS-sad je 21:43!!!

O ISUSE

NA NEBESU

DAJ POMOZI

PLAVOM DRESU

PLAVOM DRESU

PLAVOJ BOJI

O,ISUSE MI

SMO TVOJI!
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2006 u 23:13
Originalno postovano od strane blackpantera84 blackpantera84 piše:

a šta ne igraš pes5?

neznam kako to objasniti al četvorka mi je bolja
Na vrh
xlavier View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xlavier Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2006 u 19:46
Nedostaje ti par klasičnih odgovora... Neznam, ne igram igre...
http://www.grego-sailing.hr/
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2006 u 22:19
biti će najbolji pes6... naravno, ak nešt ne zajebu... jer winning eleven je fenomenalan!

napokon su maknuli ondaj znakić za prednost... (prednost još uvijek postoji, al barem sad je realnije što se ne zna kad je...)

i naravno, bolji su šutevi... u pesu5 to je bio najveći zajeb... i naravno, stalni prekršaji... pesa4 se baš i ne sjećam... puno ih ima, pa... no, pošto sam igrao 13-14 sezona u master ligi, očito da je bila igriva... hehe

pozzz

Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 13:17
nije taj pes tak los, jos kad se dodaju zakrpe....solidan nogac!! ja sam igrao 5,6 sezona onda sam odustao jer sam dobio ps2 pa sad tu razbijam glavu glupostima!!
ipak...manager rul3333z!!!
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.