Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OGame - ajmo osnovat savez!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

OGame - ajmo osnovat savez!

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: OGame - ajmo osnovat savez!
    Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2006 u 19:17
Ako neznate, riječ je o OGame igri!

"Dobrodošli na OGame

OGame je strateška svemirna simulacija. Hiljade igrača igraju istovremeno jedan protiv drugoga. Da učestuješ u igri potreban je samo obićni web-browser.

O čemu se radi kod OGame

Ti si intergalaktićni imperator koji kroz razne strategije proširava svoju moć širom više galaxija. Ti počinješ na vlastitoj planeti i gradiš sa prisutnim sirovinama ekonomsku kao i vojnu infrastrukturu. Kroz proces istraživanja dobijaš mogućnost da prisvojiš nove, modernije tehnologije kao i oružne sisteme. U toku igre češ kolonizirati nekoliko planeta, spojiti saveze sa drugim vladarima, sa kojima češ trgovati ili voditi rat. "

Sada znate o čemu je stvar!
Igra je super, jebeno zanimljiva!

Odite se registrirat na link i odaberite univerzum 6, to je najnoviji, a i tu sam ja!
Da bi što bolje uspjeli u igri, ja sam osnovao Savez, pa bi bilo najbolje da svi uđete u njega (pošaljete zahtijev, objasnit ću vam)!, bili bi jači, i sve bi bilo lakše, bili bi sigurniji i mogli bi si međusobno pomagat resursima!

Moj savez se zove Star Wars , ja se zovem Darth Jaden na planetu Tatooine (2:420:4)

Kada se registrirate, posaljite mi poruku (u igri) da vas primim u savez!

Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2006 u 20:24
Ja sam u 4. univerzumu...
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2006 u 23:29
Eh jebiga, al ajmo novi igrači! Reci im Euforia da je super igra!
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2006 u 23:49
Igra je nevjerojatna. Ustvari to nije igra...to je zaozbiljno...
Ovisnost zajamčena.
Odlično za uredske miševe i internet ovisnike.
Ma strava...

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2006 u 10:02
Ajmo članovi [BUMP]
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2006 u 11:23
ja sam se prijavio i šta sada
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2006 u 22:31
Ja sam u uni 1 i uni 6
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2006 u 22:42
koji vam je gušt to igrat kad nevidite borbe?
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2006 u 22:43
to jest ništa ne vidite, samo hrpu brojki
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2006 u 17:40
itekako je gust igrat, kada se malo razviješ, super je! 
Na vrh
jeGGer View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeGGer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2006 u 11:46
Ima li tko u uni 5
jeGGer
Na vrh
Marijan_123 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2006 u 21:47
Tko igra u UNI7 nek se kandidira za savez Sh_L.Javite se igraču "crni" ili "pretorian".

- Strenght and Honor - - we fight for justice-
Na mladima krediti ostaju!
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2006 u 20:20
Otvorio se 8. univerzum na ogame.ba pa ko oce nek udje u savez MAGLA
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2006 u 16:02
Originalno postovano od strane J.U.R.A. J.U.R.A. piše:

ajmo osnovat savez...

... u kojem svi pushimo speedyjev ku**c

bwuhahahahahhaahahahahhaa
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2006 u 16:11
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2006 u 19:33
Baš je smješan ovaj speedy
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2006 u 19:36
smijesan je ko zaklana djeca u iraqu 
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2006 u 19:51
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

smijesan je ko zaklana djeca u iraqu 

bwuhahhahahahaaaaaa kaalj kaslj bwuhahahahahhahahahahhahahaaaaaaaa..........
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2006 u 22:01
Što jedeš da si tako pametan?
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2006 u 15:27
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.