Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - lijepljenje titlova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

lijepljenje titlova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
traktor View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj traktor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: lijepljenje titlova
    Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2006 u 01:46
nabavio sam virtual dub jer su mi rekli da pomocu tog programa mogu zalipit titlove na divx. onda sam nabavio neki sub2ssa da konvertiram titlove jer navodno virtual dub prihvaca samo taj ssa. ali ne znam kako dalje. kako zalipit titlove? moze li mi netko to na brzinu objasnit? pliiiizzzzz!!!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2006 u 01:50
Daj mi e-mail pa ću ti poslati uputstvo.
Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2006 u 02:52
treba ti subtitle plugin ( http://www.virtualdub.org/downloads/subtitler-2_4.zip )
za virtual dub kojeg baciš u plugins folder... otvoriš vdub i otvoriš film, zatim Filtres - add - subtitler - ok - i zatim naÄ‘eš titlove koje Ĺľeliš ucitati.... PaĹľnja titlove trebaš prebaciti u ssa format... pomoću "Subtitle Studio 2.0" moĹľeš..... 

Na vrh
cgmiki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cgmiki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2006 u 23:28
U cemu je stos sa VirtualDub-om, sto nece da prikaze titl u .ssa formatu sa nasim slovima.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2006 u 00:34
Jer nisi napravio SSA titl sa nasim slovima. U SUBTITLE WORKSHOP-u moras u izlaznim podesavanjima da napravis slova za CENTRAL EUROPEAN  (tamo moze jos toga da sredis) i kada takav SSA titl uvezes u virtual bice sve kako si zeleo !
Vladika
Na vrh
cgmiki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cgmiki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2006 u 10:21

To sam sredio, medjutim sada sam dobio mimoilazenje titla i filma u dobijenoj verziji. Sta sa tim?

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2006 u 12:16
Moras da prilagods taj titl filmu, jer se razlikuju u FPS-u  (slicica u sekundi). Pogledaj kada ti se pojavljije prvo izgovorena rec i posledanje izgovorena rec . To potom upises u UREDI / VREMENA / PRILAGODI / PRILAGODI TITL. Tu upisi to sto si saznao oko filma i to bi trebalo da je to. Neki put nece ni tako, pa ces, ako nema nijedan drugi tilt za taj film, morati da sredjuje[ prevod red po red !
Vladika
Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2006 u 12:58
Ma jednostavnije ti je snimit VobSub sa dodatkom za VirtualDub koji ubacuje titlove(srt,sub,txt) ili još bolje skini program Avisubtitler i s njim ljepi titlove...
http://www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
cgmiki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cgmiki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2006 u 13:02
Probacu sa tim, jedino mi je cudno sto sinhronizovan titl nije sinhronizovan poslije naljepljivanja.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2006 u 20:14
ljepljenje titlova - hracak na titl i opalis ga do dixu 
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2006 u 00:08
  !!!
Vladika
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2006 u 00:10
Originalno postovano od strane cgmiki cgmiki piše:

Probacu sa tim, jedino mi je cudno sto sinhronizovan titl nije sinhronizovan poslije naljepljivanja.

Prijatelju to prvi put cujem !!! Ja sam do sada nalepio brdo filmova i nikada mi se slicno nije desilo !!! Ako ti u SW-u bude sve u redu , onda MORA da bude u redu i kada ga budes lepio !!!
Vladika
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2006 u 01:16
lepljenje titla:
http://www.videohelp.com/forum/userguides/153058.php

groznim-84:
Instaliraj program SubRip a tutorial kako se s njim skida titl sa dvd ces naci na:http://jmoney.byethost15.com/PARTS%202%20and%203/PART3.htm
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
fripp View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fripp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2006 u 10:08
kod virtualdub-a bi trebalo bit sve u redu. pokusaj ssa provuc kroz Sub Station Alpha, al ces morat pripazit na slova s kvacicama.
Ciklama mala
isla je sama
u lov, u lov, u lov
Na vrh
cgmiki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cgmiki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2006 u 15:19
Ozbiljno vam kazem, probao sam na 10 razlicitih nacina, i uvijek se desi da prevod kasni. Probacu sa nekim drugim filmom i prevodom. E da, avisubtitler ga je nalijepio bez kasnjenja, jedino imam malo trzanje filma.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2006 u 16:09
Originalno postovano od strane cgmiki cgmiki piše:

E da, avisubtitler ga je nalijepio bez kasnjenja, jedino imam malo trzanje filma.

A jel imaš ton?
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2006 u 14:07
obrati pozornost na frame rate kad konvertiraš titl dal ga mijenjaš isto tako i u virtualdubu dal mijenjaš sa 23.976 na 25 i obratno tj, ako si imao film 24 da ti nije u postavkama namješteno da encodira u 25
Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2006 u 18:34
Originalno postovano od strane darije darije piše:

A jel imaš ton?

Ton lako središ sa virtualdubom.To je 2 minuta posla
http://www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2006 u 18:47
hm? Misliš , da izvadim zvuk iz originalnog fajla , pa ga Virtualom zalepim za novo dobijeni? Ja sam se ranije mnogo više "igrao" svim tim programima i mislim de je to ipak mnogo posla u odnosu na jednu drugu kombinaciju programa....
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 18:17
drugi prog osven Virtual dub postoji za ljepenje titlova
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,143 sekundi.