Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Godfather problem.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Godfather problem.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rocky View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Godfather problem.
    Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2006 u 11:51
Imam jedan problem sa kumom.Kada uđem u auto poslije ne mogu izaći iz njega.Negdjhe sam čitao da treba skinuti maxi image,ali ja sam skinuo to ali opet neće da izlazi iz auta.Help.
Firefox user
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2006 u 13:34
Mozda si crackovao igru.Ako koristis maxi image nemoj da crackujes igu.Deinstliraj je pa je ponovo instaliraj ali ovaj put nemoj da je crackujes nego samo mountuj taj maxi image preko DT-a 4 i to je to.
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2006 u 13:45
Jesam crackovao sam je evo sad cu probat pa ti javim.Hvala
Firefox user
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2006 u 09:35
Probao sam mountuvat preko DT4 ali mi se ne pojavi autorun ego mi se otvori prozor sa djelovima igre.
Firefox user
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2006 u 11:15
ma samo mountaj i startaj igru... naravno ne crackiranu igru...
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2006 u 13:45
Aha sada sam skuži.Hvala vam na pomoći
Firefox user
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,140 sekundi.