Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - PETAR LUKSIC-PREVARANT??
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

PETAR LUKSIC-PREVARANT??

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: PETAR LUKSIC-PREVARANT??
    Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2006 u 19:13
evo posto je ovo najposjeceniji dio foruma,imam pitanje za sve vas forumase.
je li netko od vas mijenjao s doticnim :

PETAR LUKSIC
GAJEVA 20
21 000 SPLIT

zasto pitam?zato jer me tip prije vise od 2 mjeseca zajebo za 20 DVD-ova,i vise mi se nikad nije javio.ja njemu poslala,pa cekala njegove tjednima,jer je rekao da je poslao,onda kad sam primijetila da s toga nista,pocela sam mu slati mailove,i vise nista nije odgovarao,znaci ocito je rijec da se radi o prijevari.

neznam koji mu je nick jer mi se javio direkt na mail.

pa ako je netko s njim mijenjao ili je jos nekoga zajebo,neka se javi na ovaj topic
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2006 u 20:50
Originalno postovano od strane Seven Of Nine Seven Of Nine piše:

evo posto je ovo najposjeceniji dio foruma,imam pitanje za sve vas forumase.
je li netko od vas mijenjao s doticnim :

PETAR LUKSIC
GAJEVA 20
21 000 SPLIT

zasto pitam?zato jer me tip prije vise od 2 mjeseca zajebo za 20 DVD-ova,i vise mi se nikad nije javio.ja njemu poslala,pa cekala njegove tjednima,jer je rekao da je poslao,onda kad sam primijetila da s toga nista,pocela sam mu slati mailove,i vise nista nije odgovarao,znaci ocito je rijec da se radi o prijevari.

neznam koji mu je nick jer mi se javio direkt na mail.

pa ako je netko s njim mijenjao ili je jos nekoga zajebo,neka se javi na ovaj topic

prijavi adresu na crnu listu
Fission Maild
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2006 u 01:54

stavi ga na crnu listu ljubavi,već je bilo i vrijeme da si ga stavila(ŠUPAK).

čujemo se sutra seven

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2006 u 19:37
ma stavila bi ga zlato na crnu listu,ali koliko vidim nema ni traga ni glasa moderatorima ni nikome,pa neznam sto da radim,pa onda bolje da sam tu stavila nego nikud.drekec
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2006 u 19:49
ma dobro su napravili!trebali su ga i svuc da ostane gol stajat i uzet si njegovu odjecu sa sobom,pa neka hoda gol,ako ima mudaa ocito ima,ako na taj nacin mulja ljude,mamicu mi njegovu
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2006 u 19:55
Ja ti ga mogu rješit bez ikakvih problema ako želiš.Samo reci ja sam iz Kaštela nije meni to daleko.
Firefox user
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2006 u 20:03
ma trebao bi mu netko malo kralježnicu "izmasirati".fora je u tome da to nije bilo prije tjedan-dva,nego prije 2 i pol mjeseca i gad se uopce ne javlja na mailove.zato pazite s kim mijenjate,da ne ostanete posrani kao ja...
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2006 u 22:16
Na greškama se uči.Jel tako.
Firefox user
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2006 u 01:25
Originalno postovano od strane groznim-84 groznim-84 piše:

pa znas mu adresu posalji mu nekoga neka ga izprepuca pa nece vise da zajebava ljude.

P.S. znam za jedan slucaj ovde u bgd-u kada je jedan lik zajebao dvojicu koji su mu poslali pare za sve serije i sve epizode star treka to je bilo preko deset hiljada dinara i lik ih ispalio pa su ga navatali ubili od batina i uzeli mu mobilni i ruksak sa 2000 hiljade diskova , osecam da taj vise nikad nece pipnuti diskove ni racunar

tako i treba...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2006 u 10:15
prijavi ga murji bwuhahahahahaa
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2006 u 14:44
jel iko sem seven čuo za toga lika? dal je član ili papak sa strane?
u oba slučaja treba ga turit na crnu listu, da ne bi još nekoga zajebo...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2006 u 15:22
istina da se na pogreskama uci,ali ipak se covjek pita,zasto bas ja naletim na takvu budalu.jadno je da to nije samo pojedinac,nego da takvih bandita ima vise.
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2006 u 18:05
ja sam se prije s tim likom trebao dogovoriti za neku razmjenu od 20 filmova,ali imao sam neki filing da je neki mutan tip,i onda sam provjerio adresu i uspostavilo se da je to neka firma ili nesto tako slicno,.,dosađivao mi je par puta  slao mailove,ali nazalost Seven tebe je uhvatio na blef,zato moj ti je savijet ako se mijenas s nekim onda to cini s ovim deckima koji su tu svakodnevno,,KLOKAN,SPEEDY,ja dosad nisam imao problema s nikim sa stalnim forumasima.,.,pozdrav
JACK
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2006 u 23:33
Prevarant je na crnoj listi. Ako se nekome desi slično, ne čekajte tako dugo kao Seven. Zna se razuman rok za razmjenu..
Možemo zatvorit ovaj topic.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,387 sekundi.