Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

PETAR LUKSIC-PREVARANT??

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=9212
Datum ispisa: 13.Lipanj/Jun.2026 u 00:39
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: PETAR LUKSIC-PREVARANT??
Objavio: Seven Of Nine
Tema: PETAR LUKSIC-PREVARANT??
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2006 u 19:13
evo posto je ovo najposjeceniji dio foruma,imam pitanje za sve vas forumase.
je li netko od vas mijenjao s doticnim :

PETAR LUKSIC
GAJEVA 20
21 000 SPLIT

zasto pitam?zato jer me tip prije vise od 2 mjeseca zajebo za 20 DVD-ova,i vise mi se nikad nije javio.ja njemu poslala,pa cekala njegove tjednima,jer je rekao da je poslao,onda kad sam primijetila da s toga nista,pocela sam mu slati mailove,i vise nista nije odgovarao,znaci ocito je rijec da se radi o prijevari.

neznam koji mu je nick jer mi se javio direkt na mail.

pa ako je netko s njim mijenjao ili je jos nekoga zajebo,neka se javi na ovaj topic

Odgovori:
Objavio: Blues-EXE
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2006 u 20:50
Originalno postovano od strane Seven Of Nine Seven Of Nine piše:

evo posto je ovo najposjeceniji dio foruma,imam pitanje za sve vas forumase.
je li netko od vas mijenjao s doticnim :

PETAR LUKSIC
GAJEVA 20
21 000 SPLIT

zasto pitam?zato jer me tip prije vise od 2 mjeseca zajebo za 20 DVD-ova,i vise mi se nikad nije javio.ja njemu poslala,pa cekala njegove tjednima,jer je rekao da je poslao,onda kad sam primijetila da s toga nista,pocela sam mu slati mailove,i vise nista nije odgovarao,znaci ocito je rijec da se radi o prijevari.

neznam koji mu je nick jer mi se javio direkt na mail.

pa ako je netko s njim mijenjao ili je jos nekoga zajebo,neka se javi na ovaj topic

prijavi adresu na crnu listu

-------------
Fission Maild

Objavio: dejan-sl
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2006 u 01:54

stavi ga na crnu listu ljubavi,već je bilo i vrijeme da si ga stavila(ŠUPAK).

čujemo se sutra seven

-------------
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2006 u 19:37
ma stavila bi ga zlato na crnu listu,ali koliko vidim nema ni traga ni glasa moderatorima ni nikome,pa neznam sto da radim,pa onda bolje da sam tu stavila nego nikud.drekec

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2006 u 19:49
ma dobro su napravili!trebali su ga i svuc da ostane gol stajat i uzet si njegovu odjecu sa sobom,pa neka hoda gol,ako ima mudaa ocito ima,ako na taj nacin mulja ljude,mamicu mi njegovu

-------------
Pioneer of Civil Rights

Objavio: Rocky
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2006 u 19:55
Ja ti ga mogu rješit bez ikakvih problema ako želiš.Samo reci ja sam iz Kaštela nije meni to daleko.

-------------
Firefox user

Datum objave: 29.Travanj/Apr.2006 u 20:03
ma trebao bi mu netko malo kralježnicu "izmasirati".fora je u tome da to nije bilo prije tjedan-dva,nego prije 2 i pol mjeseca i gad se uopce ne javlja na mailove.zato pazite s kim mijenjate,da ne ostanete posrani kao ja...

-------------
Pioneer of Civil Rights

Objavio: Rocky
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2006 u 22:16
Na greškama se uči.Jel tako.

-------------
Firefox user

Objavio: Rodman
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2006 u 01:25
Originalno postovano od strane groznim-84 groznim-84 piše:

pa znas mu adresu posalji mu nekoga neka ga izprepuca pa nece vise da zajebava ljude.

P.S. znam za jedan slucaj ovde u bgd-u kada je jedan lik zajebao dvojicu koji su mu poslali pare za sve serije i sve epizode star treka to je bilo preko deset hiljada dinara i lik ih ispalio pa su ga navatali ubili od batina i uzeli mu mobilni i ruksak sa 2000 hiljade diskova , osecam da taj vise nikad nece pipnuti diskove ni racunar

tako i treba...

Objavio: Guests
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2006 u 10:15
prijavi ga murji bwuhahahahahaa

Objavio: kl0kan
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2006 u 14:44
jel iko sem seven čuo za toga lika? dal je član ili papak sa strane?
u oba slučaja treba ga turit na crnu listu, da ne bi još nekoga zajebo...

Datum objave: 30.Travanj/Apr.2006 u 15:22
istina da se na pogreskama uci,ali ipak se covjek pita,zasto bas ja naletim na takvu budalu.jadno je da to nije samo pojedinac,nego da takvih bandita ima vise.

-------------
Pioneer of Civil Rights

Objavio: jack
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2006 u 18:05
ja sam se prije s tim likom trebao dogovoriti za neku razmjenu od 20 filmova,ali imao sam neki filing da je neki mutan tip,i onda sam provjerio adresu i uspostavilo se da je to neka firma ili nesto tako slicno,.,dosađivao mi je par puta  slao mailove,ali nazalost Seven tebe je uhvatio na blef,zato moj ti je savijet ako se mijenas s nekim onda to cini s ovim deckima koji su tu svakodnevno,,KLOKAN,SPEEDY,ja dosad nisam imao problema s nikim sa stalnim forumasima.,.,pozdrav

-------------
JACK

Objavio: kl0kan
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2006 u 23:33
Prevarant je na crnoj listi. Ako se nekome desi slično, ne čekajte tako dugo kao Seven. Zna se razuman rok za razmjenu..
Možemo zatvorit ovaj topic.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk