Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVA PROBLEMA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVA PROBLEMA

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Affe View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Affe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVA PROBLEMA
    Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2006 u 12:46

1. Postoji li neki kvalitetan program za pravljenje titlova? i moze li mi iko dati link odakle da ga skinem

2. Ovo je malo komplikovanije...
Obicno kad skinem film sa neta (avi) i od njega napravim DiVX (iskoristim autoran od nekog starog, promjenim podatke i radi). E sad, film koji se sastoji iz 2 dijela (Kum 1) hocu da aktiviram autorun i da mi odmah nakon drugog pusti prvi... to sam uspio, ali ne mogu da potrefim titl... moze li mi iko pomoci???

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2006 u 18:17
smo stavi ime filma.avi ime prijevoda.srt podjednako  i bsplayer  povuce sam
Na vrh
StefB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2006 u 20:00

1. Subtitle Workshop (Ja mislim da boljeg nema) http://www.urusoft.net/download.php?id=sw&mirror=1

2. Ovak, ak je film ripan s DVD-a i ak je dobro ripan, i ak su oba dijela u istom folderu onda ti BsPlayer pokrene drugi dio čim završi prvi, a titl moraš podijeliti s gornjim programom i nazoveš dijelove točno tako kako se i zovu filmovi.

Ažurirao StefB
StefB
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.