Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi - ST Voyager - 6. sezona
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi - ST Voyager - 6. sezona

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
ferdo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ferdo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titlovi - ST Voyager - 6. sezona
    Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2006 u 00:36
Bok svima!

Imam jednu molbu. Usprkos obimnom traženju, nisam uspio nigdje naći hrvatske titlove za Star Trek Voyager, 6. sezonu (osim prvih 5 epizoda, njih imam), pa molim neku dobru dušu ako ima da mi pošalje. A ako nema, javljam se dobrovoljno za prevesti nekoliko epizoda, jer ako nas se skupi i dobro organizira 4-5 za prevođenje, ne bi nikome oduzelo previše vremena. Međutim, ako netko ima nek pošalje da ne bi bezveze prevodili. Hvala!
Na vrh
ferdo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ferdo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2006 u 16:09
Bump! Zar baš nitko nema ništa?! Niti ima dobrovoljaca za zajedničko prevođenje?
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2006 u 16:20
..a jebiga..tako ti je meni s aliasom...nitko ne želi pomoć prevodit..
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2006 u 20:14
i meni sa Ozom...nema dobrovoljaca...
Na vrh
ferdo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ferdo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 10:04
Evo, preveo sam i jučer uploadirao epizodu 5x14-Bliss, ali ne vidim ju na sajtu još uvijek, ne znam je li upload bio uspješan jer je nekako prebrzo to bilo...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 15:44
meni ce devla pomoci sa sopranosima ja cu prevesti od 3-13 a on prve dvije
Na vrh
ferdo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ferdo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 21:10
Eh, ja sam sad vrlo tanak s vremenom jer trenutno radim neke prilično opširne komercijalne prijevode, inače bih malo više sudjelovao, naročito za Star Trek, ali i za druge serije. Glede uploada, probao sam dvaput i nisam uspio (browser Firefox), pa sam probao i treći put sa IE i uspio. Bit će valjda uskoro za one koje zanima, čim admin pregleda. Za dan-dva-tri (ovisno o slobodnom vremenu) bit će i epizode 5x15-16. Još jednom pozivam na suradnju glede prijevoda, da se jave još 2-3 forumaša (ili forumašice), sredili bi za 2-3 tjedna sve što nedostaje za Voyager, pa onda na ostalo...
Na vrh
ferdo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ferdo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 01:23
OK, malo sam prčkao po forumu i našao negdje da kod uploada treba biti .zip datoteka (ja inače koristim .rar, a na stranici piše da može bilo koji od ta dva formata), pa sam ponovno pokušao i napokon uspio (kombinacija .zip +IE) uploadati epizodu 5x14. Skidajte!
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 01:48
Okaci i kod nas na Podnapise 
Na vrh
ferdo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ferdo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2006 u 16:21
Evo sad ću...
Na vrh
ferdo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ferdo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2006 u 16:39
Uploadao sam, valjda je uspjelo iz prvog pokušaja. Ako nije, skini kl0kane odavde i okači tamo...
Prevodim i slijedeću (duplu) epizodu, ali je dugačko u p.m. (preko 1500 linija) a nemam baš puno slobodnog vremena. Bit će, samo ne znam jel za 2 ili 12 dana...
Na vrh
ferdo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ferdo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2006 u 02:05
Evo, konačno sam završio prijevod slijedeće, dvostruke epizode (5x15-16), i uploadao sam ju ovdje i na podnapise. Skidajte i uživajte u jednoj od najboljih epizoda Voyagera, odsada i uz odlične hrvatske titlove (ovo zadnje malo serem, ali eto...)
:-)
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2006 u 08:26
Originalno postovano od strane ferdo ferdo piše:

odsada i uz odlične hrvatske titlove (ovo zadnje malo serem, ali eto...)

Na vrh
ferdo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ferdo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2006 u 22:08
S obzirom da se stalno javljaju dobrovoljci za pomoć u prevođenju i da ih moram tjerati lopatom (hmm, baš...), obavještavam da sam započeo prijevod slijedeće  naprevedene epizode, dakle 5x17 (The Disease), da ne bi netko drugi počeo istu (da, baš će, svi se trgaju...).
p.s. Skužio sam da su neprevedene epizode u 5. sezoni upravo one najduže tj. sa najviše teksta. One prevedene imaju otprilike 400-600 linija teksta, a ove koje su ostale 800-900. Netko je birao...
Na vrh
cgmiki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cgmiki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2006 u 19:32

Kao sto vidis, preveo sam 17-tu epizodu i poceo prevod 18-te. Iz pete sezone nedostaju jos 19-22 i 24-26. Ako hoces, mozemo da nastavimo jednu po jednu, a ako ne onda svako svoje.

Ažurirao cgmiki
Na vrh
cgmiki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cgmiki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2006 u 02:19
Dodata 18-ta epizoda, krecem sa 19-tom.
Na vrh
ferdo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ferdo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2006 u 01:13
Ajde, svaka čast da još netko prevodi. Vidjet ću, možda prevedem do kraja 17. (HR prijevod), pa se bacim na 24. ili 25., ovisno dokle ćeš ti tada stići. Pozdrav cgmikiju.
Na vrh
cgmiki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cgmiki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2006 u 10:16
Evo je i 19-ta(sto mi ubaci po dve, to mi nije jasno). Krecem na 20-tu. Sto se mene tice, moze, pocni 25-tu pa javi kada prevedes. Ja mogu da prevedem epizode do 25-te, a to su 20, 21 ,22 i 24. 23 je dobar prevod. Da zavrsimo pa da predjemo na slijedecu sezonu.
Na vrh
ferdo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ferdo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2006 u 03:06
OK, ja ću 25. pa ćemo vidjeti dalje.
Na vrh
chordy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chordy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2006 u 10:27
Ljudi, ne prevodite epizode 20, 21 i 22 iz 5. sezone. To je vec prevedeno, sada cu ih uploadat. Od 5. su ostale neprevedene samo 24, 25 i 26 epizoda.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,186 sekundi.