Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - STA TRENUTNO PREVODITE
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

STA TRENUTNO PREVODITE

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: STA TRENUTNO PREVODITE
    Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2006 u 22:19

ne, super je.

PRISON BREAK (redom kako stizu epke)

MASTERS OF HORROR (to i speedy radi, tak da imate i srpsku i hrvatsku varijantu)

SLEEPER CELL (gotova, samo je sredjujem)

DIRTY DEEDS (obecala prevesti, al ne stignem...)

i OZ, naravno. ja idem od 56 nanize, a kolega 84 od 1 navise. pa gdje se nadjemo

Ažurirao kl0kan
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2006 u 22:24
Dobra tema, dobro pitanje.

Bilo bi glupo da vas nekoliko radite isti film na istom jeziku (ili priblizno istom narecju).  Ono sto ce meni trebati verovatno niko nece prevoditi pa cu mozda morati sam da se ucim kako to ide...  A pocinjemo sa klasicima iz 20-ih i 30-ih godina.

Ako nema prevoda.

Podrzavam ovu temu. Oglasavajte  sta  ko radi da  ne bude  posle uzaludnog truda.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2006 u 22:24
OZ(tek počeo prvu epizodu,nemojte ovo očekivat brzo)
Babylon 5(nadam se da ću počet ubrzo)
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2006 u 22:25
da, odlicna tema samo steta sto 90% likova koji prevode ne posjecuju forum
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2006 u 23:00
alias ,prva sezona -prve četiri epke zasad(90%sređene,trebam ih još doradit)bit će uploadano za par dana
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Jack Bauer View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jack Bauer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2006 u 23:30
CSI  več skoro mjesec dana, a ima još toga za previsti da poludim. 
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2006 u 23:34
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

DIRTY DEEDS (obecala prevesti, al ne stignem...)

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 01:27

pa vidiš ti, deki, da oni sve po 1, i to jedva, a ja sama sto raznih stvari istovremeno 

dok čekaš dirty deed pogledaj 7 epku od mastersa, po imenu JELENA, uživaj malko...

Ažurirao kl0kan
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 01:44
jebiga ja zaboravio a imam film vec 1 mjesec

Eto vam Dirty Deeds......

sutra ide Inside Man na redu........

aj pozdrav...............
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 01:49

FALA TEBI, BATISTUTA

evo deki, uživaj

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 01:52

ma ja ga sad kloki tražim,al ga nema nigdje.

al nećeš se curo izvući,naći ću ja još neki slovenski.jesi gledal 7 epku,neću ni da pitam jel valja,odmah mi se naslov svidio

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 01:58

kako ga nema? nešto upload zajebava cjeli dan...

7 epka samo za sladokusce, wow  (speedy bi me sad popljuvo, al pogledaj, sjajna je!!!)

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 02:08
BATISTUTA, nema tog titla!!! ajd ga kači, ili šalji dekiju na mail, please
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 02:11
izvini sto ste cekali ..

za ovo sto ste cekali jos jedan titl od mene Hoodwinked

uzivajte

pozdrav
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 02:13
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 02:19

Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

BATISTUTA, nema tog titla!!! ajd ga kači, ili šalji dekiju na mail, please

ma đžaba ti nećeš se izvući preko batistute.opet ga nema batistuta.  `el si ga okačio lega

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 02:26
deki, ak mi nađeš pjesmu barbara od zvonka špišića, lično ti prevodim film, bez obzira na batistutu!!!
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 02:30
ma video sam ja jučer taj topic, al nisam ti ništa htio javljat, budem sutra pitao tu kod jednog lege u radiu pa ti javim,nema beda.ako nađem ja ti šaljem
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 02:46
skidaj brže dirty deeds dok nije nestao!!!
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 03:05

to batistuta majstore.ništa od klokice,samo trpa slovenske,pa se ti deki muči i iznajmljuj slovence dok gledaš filmove a nemaš pojma koliko su skupi

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.