Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ima li tko?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ima li tko?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ima li tko?
    Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2006 u 13:00
ima li tko išta od sljedećih filmova na divx-u,za neki trade,uhvatila me ovih dana neka nostalgija za tim starijim više dječjim filmovima koje sam prije obožavao..:

yankee zulu(1993)
the beverly hillbillies(1993)
twin sitters(1994)
it takes two(1995)
3 ninjas kick back(1994)
3 ninjas knuckle up(1995)
3 ninjas(1992)
my father the hero(1994)
Teenage Mutant Ninja Turtles I,II,III(1990,1991,1993)
Parent Trap(1998)
Beethoven I,II(1992,1993)

ovi boldovani su mi najvažniji od ovih..

Ažurirao spooking93
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2006 u 20:49
baš ništa...?*?*
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Cheketar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cheketar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2006 u 21:19
yankee zulu(1993)
matilda(1996
small soldiers(1998)
Beethoven I,II(1992,1993)
George of the Jungle(1997)
Practical Magic(1998)
Imam ove
Cheketar
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2006 u 21:25

-kornjače

-george

-practical magic

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2006 u 21:34
našao sam na eMuli za skinut it takes two i još par filmova al su kraj njih i neka slova na cirilici il kraj nekih čak i piše RUS ,dal to znači da je audio na ruskom il nekom takvom jeziku?
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2006 u 21:40
da, to je jebeni ruski način sinhronizacije. svi pričaju na ruskom, a ako negdje piše snack bar ili hollywood,  ili nakon 10 godina, onda se još umiješa spiker pa on kaže ''dešava se u holivudu nakon deset godina''  ne skidaj, to je smeće...
Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2006 u 01:50

Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

da, to je jebeni ruski način sinhronizacije. svi pričaju na ruskom, a ako negdje piše snack bar ili hollywood,  ili nakon 10 godina, onda se još umiješa spiker pa on kaže ''dešava se u holivudu nakon deset godina''  ne skidaj, to je smeće...

Zamisli kak su specijalni

Nothing is worse than having an itch you can never scratch!
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2006 u 10:42
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

Debili, ja bi zabranio sve jezike osim onog u kojem je rađen film...

eto

pa neka se rade titlovi
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2006 u 10:49
@cheketar-ti ih imaš dosta koje bi htio al je problem kaj nisi iz hr.
@dejan-sl-nabavio sam practical magic i george of the jungle tako da mi se ne isplati  samo za kornjače...
malo sam promjenio popis..
a te sinhronizacijeto rade i jebeni njemci ,ma svi..al najluđi mi je onaj lik iz poljske il negdje sl. koji daje glasove svim likovim u filmu,samo malo promjeni glas za drugi lik pa se sav izgubi..
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2006 u 14:42
To za ruse vazi i za nemce, ali na  zalost ne samo za njih....

Zamislite kada sam na  satelitu uhvatio nekog James Bonda sinhronizovanog na nemacki.....ja ja, aufiderzen.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2006 u 16:39
Najluđi je taj jedan Rus koji govori sve glasove, ispod se, naravno, čuje original...film je o nekoj otmici, on govori i skotove i dobre, i odjednom se razdere: tata! taticeeeee....a onda svojim glasom veli, ovo kaže dijete 
njegov synchro za KEN PARK, to je za pamtit!
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2006 u 22:13
TO JE ZAISTA AUTENTICNO!!!!   Ponekad se divim ljudskoj gluposti. Kako ono bese, ljudskoj gluposti nema kraja?
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2006 u 22:42
Ja bila skinula Point Break kad ono na ruskom , aj da je lepo uradjeno nego se prvo cuje engleski pa se tek onda cuje ruski
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.