ima li tko?
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=8967
Datum ispisa: 12.Lipanj/Jun.2026 u 17:44 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: ima li tko?
Objavio: spooking93
Tema: ima li tko?
Datum objave: 04.Travanj/Apr.2006 u 13:00
ima li tko išta od sljedećih filmova na divx-u,za neki trade,uhvatila me ovih dana neka nostalgija za tim starijim više dječjim filmovima koje sam prije obožavao..:
yankee zulu(1993) the beverly hillbillies(1993) twin sitters(1994) it takes two(1995) 3 ninjas kick back(1994) 3 ninjas knuckle up(1995) 3 ninjas(1992) my father the hero(1994) Teenage Mutant Ninja Turtles I,II,III(1990,1991,1993) Parent Trap(1998) Beethoven I,II(1992,1993)
ovi boldovani su mi najvažniji od ovih..
------------- All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
|
Odgovori:
Datum objave: 04.Travanj/Apr.2006 u 20:49
baš ništa...?*?*
------------- All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
|
Objavio: Cheketar
Datum objave: 04.Travanj/Apr.2006 u 21:19
yankee zulu(1993)
matilda(1996
small soldiers(1998)
Beethoven I,II(1992,1993)
George of the Jungle(1997)
Practical Magic(1998)
Imam ove
------------- Cheketar
|
Objavio: dejan-sl
Datum objave: 04.Travanj/Apr.2006 u 21:25
|
-kornjače
-george
-practical magic
------------- HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
|
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2006 u 21:34
našao sam na eMuli za skinut it takes two i još par filmova al su kraj njih i neka slova na cirilici il kraj nekih čak i piše RUS ,dal to znači da je audio na ruskom il nekom takvom jeziku?
|
Objavio: kl0kan
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2006 u 21:40
da, to je jebeni ruski način sinhronizacije. svi pričaju na ruskom, a ako negdje piše snack bar ili hollywood, ili nakon 10 godina, onda se još umiješa spiker pa on kaže ''dešava se u holivudu nakon deset godina''   ne skidaj, to je smeće...

|
Objavio: twiggy
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2006 u 01:50
Objavio: dajmiDivX
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2006 u 10:42
kl0kan piše:
da, to je jebeni ruski način sinhronizacije. svi pričaju na ruskom, a ako negdje piše snack bar ili hollywood, ili nakon 10 godina, onda se još umiješa spiker pa on kaže ''dešava se u holivudu nakon deset godina''   ne skidaj, to je smeće...
   |
Debili, ja bi zabranio sve jezike osim onog u kojem je rađen film...
eto
pa neka se rade titlovi
|
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2006 u 10:49
@cheketar-ti ih imaš dosta koje bi htio al je problem kaj nisi iz hr. @dejan-sl-nabavio sam practical magic i george of the jungle tako da mi se ne isplati samo za kornjače... malo sam promjenio popis.. a te sinhronizacije to rade i jebeni njemci ,ma svi..al najluđi mi je onaj lik iz poljske il negdje sl. koji daje glasove svim likovim u filmu,samo malo promjeni glas za drugi lik pa se sav izgubi..  
|
Objavio: BELI
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2006 u 14:42
To za ruse vazi i za nemce, ali na zalost ne samo za njih....
Zamislite kada sam na satelitu uhvatio nekog James Bonda sinhronizovanog na nemacki.....ja ja, aufiderzen.
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
|
Objavio: kl0kan
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2006 u 16:39
Najluđi je taj jedan Rus koji govori sve glasove, ispod se, naravno, čuje original...film je o nekoj otmici, on govori i skotove i dobre, i odjednom se razdere: tata! taticeeeee....a onda svojim glasom veli, ovo kaže dijete    njegov synchro za KEN PARK, to je za pamtit! 
|
Objavio: BELI
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2006 u 22:13
TO JE ZAISTA AUTENTICNO!!!! Ponekad se divim ljudskoj gluposti. Kako ono bese, ljudskoj gluposti nema kraja?
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
|
Objavio: blackpearl
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2006 u 22:42
Ja bila skinula Point Break kad ono na ruskom , aj da je lepo uradjeno nego se prvo cuje engleski pa se tek onda cuje ruski
|
|