Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ne volim ić u kino
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ne volim ić u kino

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Space Monkey View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Space Monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ne volim ić u kino
    Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 23:04

Jesam li ja jedina osoba na ovome svijetu koja ne uživa u filmu samo zato što je platno ogromno i zato što ima previše ljudi u okolini i zato što...  jednostavno doma mi je puno bolje, pa i na 17 inčnom monitoru!!!

Zašto vi volite ić u kino????????? I don't get it!

Na vrh
balkanac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj balkanac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2006 u 13:55

da imamo na šta trošit pare

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2006 u 14:03
jedemo kokice,pijemo kolu i prdimo u kinu
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
marik View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2006 u 18:54
Smijemo se ko ludi i živciramo okolinu kreštanjem , pljuvanjem, komentiranjem na sav glas... ma neeee, mi sam se šalimo, no katkad je zbilja cool otić s bandom u kino i zajedno uživat u filmu...
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2006 u 19:46
prdit u kinu 

Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2006 u 18:30
Mislim da to zavisi od grada do grada, recimo u Zagrebu imaju ona odlična kina sa platnima većim nego što možeš zamisliti, pa onda izvrsno ozvučenje pogotovo kada gledaš neki akcijski ili ratni film stvarno se osjećaš kao da si u sred bojišta.
To me podsjetilo na recimo jedan događaj kada sam u kinu gledao jedan akcijski film u svim tim gore navedenim uvjetima i film mi je djelovao fantastično, pa sam rekao jednom frendu kako je film odličan... i on je čekao da film izađe na VHS-u posudio ga i gledao na svom malom televizorčiću od 37 cm i mene napao kao "kako to može biti dobar film" - kreten.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2006 u 20:28
Originalno postovano od strane Sineast Sineast piše:

Mislim da to zavisi od grada do grada, recimo u Zagrebu imaju ona odlična kina sa platnima većim nego što možeš zamisliti, pa onda izvrsno ozvučenje pogotovo kada gledaš neki akcijski ili ratni film stvarno se osjećaš kao da si u sred bojišta.

Tako, tako.......U mom gradu je jedan od dva naj bioskopa u Srbiji.  Cesto su premijere u njemu.  ALI!!!!!     Ne mogu da podnesem kada odvrnu ton do kraja bez potrebe.  I kada onda izadjes napolje, ne cujes nista, odes preko ulice, ne cujes vozilo, jos uvek cujes samo pistanje u usima.

KAKO TO MOZE BITI BOLJE OD MENI MILOG IZBORA FILMOVA  KOJI JE DALEKO SIRI I BOLJI NEGO BIOSKOPSKI?

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2006 u 22:39
Pa u svakom slučaju, malo tko ovdje ide u kino svakodnevno... To je više stvar doživljaja i ono, nekog filma koji bi baš volio pogledat pa reko, zašto ne u kinu, kao recimo u Zagrebu, jer ovi mali gradići se jednostavno ne mogu mjeriti svojim kinima s jednim CineStarom pa čak i Broodwayom, jer u većini "lokalnih kina" u Hrvatskoj su još ozvučenja iz ranih šezdesetih, stolice netapecirane drvene i slične veoma odbojne karakteristike uz koje je logično da mnogi izbjegavaju kina...
Meni je osobno gušt otić ponekad u kino, pa makar se samo uvalio u onu stolicu (ili bolje rećeno fotelju) i uživao u sjedenju tih sat - dva...
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2006 u 23:09
ja inače baš neidem često u kino al bila sam nedavno i baš mi je bilo coll i film je bio super
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2006 u 23:12
Ne mogu da verujem da neko ne voli da ide u kino. Pa zamisli samo sav taj mrak, a dobra cura kraj tebe. Kombinacije su neiscrpne !
Vladika
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2006 u 23:14

U TUCKWOODU sa frendicom gledo SIGNS, davno bilo...Moćno ozvučenje, ogromni ekran, udobne fotelje. U zadnjem redu dvoje se jebalo. Zaštitari ih htjeli bacit van. Cjela dvorana (11 ljudi) nismo dali!!!  Jebali se do kraja filma, nikom nije smetalo, naprotiv

< =text/>
Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2006 u 23:16
Originalno postovano od strane Vladika Vladika piše:

Ne mogu da verujem da neko ne voli da ide u kino. Pa zamisli samo sav taj mrak, a dobra cura kraj tebe. Kombinacije su neiscrpne !

svaka cast majstore:))

neznaju ove mladje generacije neke stvari:D

-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2006 u 23:21
A mmozda su ih i prosle pa se vise ne loze na to  ;)

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2006 u 23:30
Originalno postovano od strane duke_of_earl duke_of_earl piše:

Originalno postovano od strane Vladika Vladika piše:

svaka cast majstore:))

neznaju ove mladje generacije neke stvari:D

vjerujte naj bolje s njom ić na horore

samo ako nije ljubiteljica pa se ne boji
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,333 sekundi.