Ne volim ić u kino
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=8896
Datum ispisa: 15.Lipanj/Jun.2026 u 02:15 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Ne volim ić u kino
Objavio: Space Monkey
Tema: Ne volim ić u kino
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2006 u 23:04
|
Jesam li ja jedina osoba na ovome svijetu koja ne uživa u filmu samo zato što je platno ogromno i zato što ima previše ljudi u okolini i zato što... jednostavno doma mi je puno bolje, pa i na 17 inčnom monitoru!!!
Zašto vi volite ić u kino????????? I don't get it!
|
Odgovori:
Objavio: balkanac
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2006 u 13:55
|
da imamo na šta trošit pare
|
Objavio: dejan-sl
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2006 u 14:03
jedemo kokice,pijemo kolu i prdimo u kinu
------------- HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
|
Objavio: marik
Datum objave: 18.Travanj/Apr.2006 u 18:54
|
Smijemo se ko ludi i živciramo okolinu kreštanjem , pljuvanjem, komentiranjem na sav glas... ma neeee, mi sam se šalimo, no katkad je zbilja cool otić s bandom u kino i zajedno uživat u filmu...
|
Objavio: Zlatkohead
Datum objave: 18.Travanj/Apr.2006 u 19:46
prdit u kinu  
------------- http://imageshack.us -
|
Objavio: Sineast
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2006 u 18:30
|
Mislim da to zavisi od grada do grada, recimo u Zagrebu imaju ona odlična kina sa platnima većim nego što možeš zamisliti, pa onda izvrsno ozvučenje pogotovo kada gledaš neki akcijski ili ratni film stvarno se osjećaš kao da si u sred bojišta.
To me podsjetilo na recimo jedan događaj kada sam u kinu gledao jedan akcijski film u svim tim gore navedenim uvjetima i film mi je djelovao fantastično, pa sam rekao jednom frendu kako je film odličan... i on je čekao da film izađe na VHS-u posudio ga i gledao na svom malom televizorčiću od 37 cm i mene napao kao "kako to može biti dobar film" - kreten.
|
Objavio: BELI
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2006 u 20:28
Sineast piše:
Mislim da to zavisi od grada do grada, recimo u Zagrebu imaju ona odlična kina sa platnima većim nego što možeš zamisliti, pa onda izvrsno ozvučenje pogotovo kada gledaš neki akcijski ili ratni film stvarno se osjećaš kao da si u sred bojišta.
|
Tako, tako.......U mom gradu je jedan od dva naj bioskopa u Srbiji. Cesto su premijere u njemu. ALI!!!!! Ne mogu da podnesem kada odvrnu ton do kraja bez potrebe. I kada onda izadjes napolje, ne cujes nista, odes preko ulice, ne cujes vozilo, jos uvek cujes samo pistanje u usima.
KAKO TO MOZE BITI BOLJE OD MENI MILOG IZBORA FILMOVA KOJI JE DALEKO SIRI I BOLJI NEGO BIOSKOPSKI?
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
|
Objavio: Dngy
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2006 u 22:39
|
Pa u svakom slučaju, malo tko ovdje ide u kino svakodnevno... To je više stvar doživljaja i ono, nekog filma koji bi baš volio pogledat pa reko, zašto ne u kinu, kao recimo u Zagrebu, jer ovi mali gradići se jednostavno ne mogu mjeriti svojim kinima s jednim CineStarom pa čak i Broodwayom, jer u većini "lokalnih kina" u Hrvatskoj su još ozvučenja iz ranih šezdesetih, stolice netapecirane drvene i slične veoma odbojne karakteristike uz koje je logično da mnogi izbjegavaju kina...
Meni je osobno gušt otić ponekad u kino, pa makar se samo uvalio u onu stolicu (ili bolje rećeno fotelju) i uživao u sjedenju tih sat - dva...
|
Objavio: alekovac
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2006 u 23:09
ja inače baš neidem često u kino al bila sam nedavno i baš mi je bilo coll i film je bio super
|
Objavio: Vladika
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2006 u 23:12
Ne mogu da verujem da neko ne voli da ide u kino. Pa zamisli samo sav taj mrak, a dobra cura kraj tebe. Kombinacije su neiscrpne !
------------- Vladika
|
Objavio: kl0kan
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2006 u 23:14
|
U TUCKWOODU sa frendicom gledo SIGNS, davno bilo...Moćno ozvučenje, ogromni ekran, udobne fotelje. U zadnjem redu dvoje se jebalo. Zaštitari ih htjeli bacit van. Cjela dvorana (11 ljudi) nismo dali!!!   Jebali se do kraja filma, nikom nije smetalo, naprotiv 
< =text/>
|
Objavio: duke_of_earl
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2006 u 23:16
Vladika piše:
Ne mogu da verujem da neko ne voli da ide u kino. Pa zamisli samo sav taj mrak, a dobra cura kraj tebe. Kombinacije su neiscrpne !
|
svaka cast majstore:))
neznaju ove mladje generacije neke stvari:D
------------- -All my life I wanted a computer,now I want my life back!
-A day without sex is a day wasted.
|
Objavio: BELI
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2006 u 23:21
A mmozda su ih i prosle pa se vise ne loze na to ;)
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
|
Objavio: dajmiDivX
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2006 u 23:30
duke_of_earl piše:
Vladika piše:
|
svaka cast majstore:))
neznaju ove mladje generacije neke stvari:D
|
vjerujte naj bolje s njom ić na horore
samo ako nije ljubiteljica pa se ne boji
|
|