Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Elder Scrols III - BloodMoon
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Elder Scrols III - BloodMoon

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
oko-2 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Elder Scrols III - BloodMoon
    Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2006 u 10:37
dali je netko igrao ovo, ako je, molim vas da mi objasnite kako pokrenuti.

Instalirao sam Morrowind i BloodMoon i kako da sada igram bloodmoon, kad negdje nema bloodmoon.exe nego samo morrowind.exe i morrowind louncher
kick-ass
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2006 u 11:54

Ni ne treba da bude bloodmoon.exe.Pokrece se iz Morrowinda.Ako hoces da igras Bloodmoon idi skroz na sever mape u oblast znanu kao West Gash u neki od gradova ili sela  recimo u Khuul ili Ald Velothi i tamo se raspitaj kod ljudi o nekim severnjacima koliko mogu da se setim.Imaces nove opcije ali samo na severu kad budes razgovarao sa ljudima o nekoj tvrdjavi na severu tako nesto i naci ces tu na severu u nekom od ostali sela brod koji vodi ka velikom ostrvu.To ostrvo je pod snegom i treba da si malo jaci nivo da bi igrao ili spusti slajder na easy.

Mnogo puta sam spomenuo rec sever u prethodnim recenicama.

Inace izasao ti je pre neki dan Elder Scrolls 4 - Oblivion i mogu ti reci da je to najbolja igra ikada koju sam igrao.Kad to budes probao neces moci da se skines.

Ažurirao Dzigi
Na vrh
Hawkmoon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hawkmoon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2006 u 17:48
Bloodmoon i Tribunal bi trebao da igras tek kad obrnes originalni Morrowind jer igras sa istim likom koji bi trebao da bude sto viseg levela.

Dzigi koliko je zahtevan Oblivion po pitanju hardvera, otprilike imam minimalnu konfiguraciju koju su oni naveli da je potrebna, nadam se da je dobro optimizovan za slabije konfiguracije.

Ignorance is bless.
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2006 u 19:58
Ne svidja mi se tvoj avatar pa necu da ti kazem.
Na vrh
Hawkmoon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hawkmoon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2006 u 00:59
E izvini molim te, stavicu neki pederski avatar, to ce ti se sigurno svideti 
Ignorance is bless.
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2006 u 12:46

Pederski je i taj sada tako da ne moras.

Na vrh
Hawkmoon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hawkmoon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2006 u 17:01
Whatever...
Ignorance is bless.
Na vrh
xlavier View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xlavier Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2006 u 20:14
Jebote oko čega se vi svadjate?    
http://www.grego-sailing.hr/
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2006 u 21:05
Brate ja se zajebavam ako si pogresno protumacio izvini.
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2006 u 22:59
skuzio sam sve radi, hvala, no de stvarno reci kakav mi komp treba da bi igro oblivion

Ažurirao oko-2
kick-ass
Na vrh
Hawkmoon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hawkmoon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2006 u 00:20
Ajde reci coveku, on nema avatara...
Ignorance is bless.
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2006 u 01:00

Pa pogledajte na google-u koji je minimum.Mozes da je igras i sa ATI 9200 i FX 5200 ali moras da skreses detalje na low.Potrebno ti je bar giga rama da bi igrao sa ove dve navedene kartice.Ako imas manje seckace ti kao luda.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.